Beko DIS28120

Masina de spalat vase este din ce in ce mai cautata astazi. Avand in vedere faptul ca aceasta va poate scapa de o munca in plus este indicata sa investiti intr-un astfel de aparat, iar un model pe care il recomandam este Masina de spalat vase incorporabila Beko DIS28120.(Doar acum la reducere)

Beko DIS28120

Despre Beko DIS28120

Culoarea acestui aparat este argintiul, aceasta fiind o culoare care se potriveste destul de bine intr-o bucatarie. Cat priveste inaltimea sa trebuie spus ca este de 81.8 cm. Referitor la latimea este important de spus faptul ca este de 44.8 cm. Are si o adancime de 55 cm. Referitor la greutatea sa trebuie mentionat faptul ca este de 30.1 Kg, ceea ce inseamna ca nu este un aparat greu.

Acest model este unul destul de incapator intrucat prezinta 11 seturi, ceea ce inseamna ca veti putea spala destul de multe vase. Referitor la numarul programelor pe care le are aceasta masina de spalat vase trebuie spus ca sunt de 8, acestea fiind unele destul de bune pentru ca dumneavoastra sa spalati cat mai bine vasele.

Despre Beko DIS28120

Masina de spalat vase incorporabila Beko DIS28120 – despre caracteristicile interne

Citeste si despre Bosch PUE611BB2E

Treptele de temperatura pe care le are aceasta masina de spalat vase sunt de 6. Despre tipul panoului de comanda trebuie spus ca este electronic. In plus, stilul panoului de comanda este unul integrat.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Masina de spalat vase incorporabila Beko DIS28120 are mai multe tipuri de programe, acestea fiind Delicat, Prespalare, Economic, Intensiv si Rapid. Functiile importante pe care le are aceasta masina de spalat vase sunt Indicator timp ramas, Indicator sare, Asistare dozaj detergent. Nu ii lipseste nici functia de pornire programabila, aceasta fiind o functie destul de buna pentru a putea programa cand anume vreti sa inceapa spalatul rufelor.

Masina de spalat vase incorporabila Beko DIS28120 dispune de clasa energetica A++, aceasta fiind o clasa destul de buna care va avea un consum redus de curent electric. Eficienta la condensare a acestuia apartine clasei A. Referitor la nivelul de zgomot pe care il are acest aparat trebuie spus ca este de 46 dB. Anual, consumul anual de energie al acesteia este de 225 kWh.

Citeste si despre Whirlpool WFO 3T223 6P X

Referitor la consumul de energie/ciclu de spalare trebuie spus ca este de 0.78 kWh. Anual, consumul de apa este de 2436 l. De asemenea, consumul de apa/ciclu de spalare este de 8.7 l. Vase curate cat mai repede? Functia Fast+ este ceea ce trebuie sa activezi. Aceasta va oferi de pana la 3 ori mai repede vasele curate fata de alte functii. Aceasta functie va reduce consumul de apa, va creste temperatura de spalare, si ajusteaza presiunea acesteia, scazand astfel durata de spalare.

Quick&Shine este o functie importanta care va redac stralucirea vaselor, mai ales pentru cele care au un nivel de murdarie scazut. Acest program dureaza doar 58 minute. AquaIntense este o alta functie pe care o are aceasta masina de spalat vase. Este o functie importanta care va oferi o curatare de pana la 5 ori mai eficienta, fiind utilizata pentru vasele foarte murdare. Se poate roti pana la un unghi de 180 grade, fiind plasat in partea inferioara a masinii de spalat vase.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Masina de spalat vase incorporabila Beko DIS28120 include si functia Flexible HalfLoad. Aceasta va permite programului de spalare sa fie incarcata cu mai putine vase. Eco 50°C este un program care are grija de mediul inconjurator. Asta pentru ca presupune un consum de energie scazut, ceea ce reprezinta un plus. Acest model are un pret usor crescut, insa, merita sa faceti o astfel de investitie.