Whirlpool WSFC 3M17 X

Pentru persoanele aglomerate si nu numai, o masina de spalat vase este indicata. Aceasta va scapa de o activitate neplacuta si care va ocupa timpul. Pentru a va bucura de mai mult timp si pentru a lasa totul in seama acestui aparat este indicat sa va hotarati cum trebuie sa fie aceasta, mai incapatoare sau cu mai putin spatiu interior. (Doar acum la reducere)

Whirlpool WSFC 3M17 X

Despre Whirlpool WSFC 3M17 X

Daca locuiti singur este indicat sa cautati un model care sa aiba o capacitate mai mica avand in vedere ca nu veti spala atat de multe vase. In schimb, daca faceti parte dintr-o familie numeroasa este indicat ca aceasta sa aiba cat mai mult spatiu in interior. Un model care se potriveste pentru o familie mica este Masina de spalat vase Whirlpool WSFC 3M17 X.

Culoarea pe care o are aceasta masina de spalat vase este cea a inoxului. Are si un panou de comanda care este de tip electronic. Inaltimea pe care o are acest aparat este de 85 cm. In ceea ce priveste latimea sa trebuie spus ca este de 45 cm. Adancimea pe care o are este de 59 cm. Furtunul de care dispune aceasta masina de spalat vase este de 150 cm. Cablul pe care il are aparatul masoara 130 cm. Cat priveste greutatea sa, trebuie spus ca este de 39.5 Kg.

Despre Whirlpool WSFC 3M17 X

Masina de spalat vase Whirlpool WSFC 3M17 X este un model slim

Citeste si despre Arctic DBI64A+

Capacitatea de incarcare a acestui model este de 10 seturi. Numarul programelor este de 6, iar puterea acestuia este de 1900 W. La alimentare, tensiunea acesteia este de 220 V – 240 V. Tipul programelor este intensiv si rapid.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Functiile sale sunt blocarea accesului pentru copii, functionare silentioasa, Indicator sare, Pornire programabila, Cos superior ajustabil, Cos pentru tacamuri. Pornirea programabila a acestuia este de 24 h.

Masina de spalat vase Whirlpool WSFC 3M17 X presupune eficienta energetica de tipul clasei A+, acest lucru inseamnand ca va consuma mai putin curent electric. Despre nivelul de zgomot al acesteia trebuie spus ca este de 47 Db. Anual, acest aparat are un consum de energie de 238 kWh. Anual, consumul anual de energie este de 2520 l. Consum de apa/ciclu de spalare este de 9 l. Acest aparat are un afisaj de tip digital, unde vor fi afisate informatiile.

Citeste si despre Electrolux EGD6576NOK

Acest aparat mai are si tehnologia Al 6-lea Simt. Aceasta este utila pentru a spala vasele perfect. Asta pentru ca va selecta temperatura, timpul, dar si puterea de spalare a veselei. Astfel, te vei bucura de mancaruri cat mai delicioase.

Optiunea de pornire intarziata este de mare ajutor intrucat veti putea seta programul astfel incat sa inceapa atunci cand vreti dumneavoastra. Cutitele si furculitele au si ele un loc special pentru a fi spalate, acestea fiind spalate cat mai bine. De asemenea, in cazul in care nu dispuneti de prea mult spatiu pentru a aseza vasele poti opta pentru regalarea cosului superior astfel incat acestea sa aiba mai mult loc. Mai mult decat atat, mai trebuie spus si faptul ca acest aparat are si un program special de clatire igienizanta, care este util pentru a asigura curatarea vaselei cat mai bine.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Masina de spalat vase Whirlpool WSFC 3M17 X este un aparat modern, cu un pret potrivit.