Whirlpool WSIC 3M17

Pentru cei care isi cauta o masina de spalat vase este avem o sugestie de calitate, aceasta fiind Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WSIC 3M17.(Doar acum la reducere)

Whirlpool WSIC 3M17

Despre Whirlpool WSIC 3M17

Referitor la exteriorul pe care il are aceasta trebuie spus ca este alb. Referitor la inaltimea acestuia trebuie spus ca este de 82 cm. Ca latime, acesta are 44.8 cm. Adancimea aparatului este de 57 cm. Este important de stiut si faptul ca aceasta masina de spalat vase are un furtun cu o lungime de 1.55 m. In plus, acesta are si un cablu care masoara 1.3 m. Ca greutate, acesta cantareste 29.6 Kg.

Acest produs este complet incorporabil, fiind un exemplar slim. Referitor la capacitatea de incarcare acestuia trebuie spus ca este de 10 seturi. Despre numarul programelor sale este important de precizat faptul ca este de 6, avand 4 trepte de temperatura. La alimentare, tensiunea acestuia este de 220 V – 240 V. Numarul cosurilor este de 2. Cuva acestuia este din inox. Cat priveste panoul de comanda trebuie spus ca este unul integrat.

Despre Whirlpool WSIC 3M17

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WSIC 3M17 – cateva informatii tehnice

Citeste si despre AEG F78700VI1P

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WSIC 3M17 prezinta mai multe tipuri de programe, precum Economic, Rapid, Delicat, Prespalare, Intensiv, Auto. Acestea sunt de mare ajutor pentru ca vasele sa fie spalate cat mai bine, intr-un mod eficient.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Referitor la functiile acesteia este important de precizat faptul ca sunt unele destul de multe, acestea fiind: Indicator terminare program, Protectie impotriva inundatiilor, Indicator timp ramas, Blocare acces copii, Indicator sare, Pornire programabila, Indicator extra clatire, Cos superior ajustabil, Cos pentru tacamuri.

Referitor la pornirea programabila trebuie spus ca este de pana la 12 h. Despre acest aparat mai trebuie precizat si faptul ca are o clasa de eficienta energetica de tip A+, aceasta fiind buna intrucat nu consuma mult curent electric. La condensare, eficienta energetica a acestuia apartine clasei A. Despre nivelul de zgomot al sau trebuie spus ca este de 47 Db. Anual, consumul de energie al sau este de 238 kWh. Consumul de energie/ciclu de spalare este de 5 Wh. De asemenea, consumul mediu anual de apa este de 2520 l. Consum de apa/ciclu de spalare este de 9 l.

Citeste si despre Heinner HFSC-S50-BK

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WSIC 3M17 include in dotarea sa si tehnologia al 6 ‘lea simt. Aceasta este o tehnologie care are grija ca vasele dumneavoastra sa fie spalate cat mai bine. Asta pentru ca are senzorii ce se ocupa de selectarea temperaturii, a timpului, dar si a putereii de splare. In acest fel, vesele va fi curata in orice moment.

Functia Delay Start este indicata pentru a seta programul necesar pentru a putea incepe in cel mai potrivit timp ciclul de spalare. Mai mult decat atat, important de stiut este si faptul ca aceasta include si functia Aquastop. Aceasta este indicata intrucat reprezinta protectia impotriva supraincarcarii apei. In cazul in care se detecteaza o problema, alimentarea cu apa a dispozitivului se va opri automat.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, despre Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WSIC 3M17 putem spune ca este un exemplar de calitate, modern, cu functii utile. Pretul sau este unul bun.