Arctic FSAE60W1

Masina de spalat vase este un aparat electrocasnic care nu poate lipsi din nicio locuinta. Mai ales unde se gateste des. Daca vrei sa scapi de spalatul vaselor opteaza pentru Masina de spalat vase Arctic FSAE60W1.(Doar acum la reducere)

Arctic FSAE60W1

Despre Arctic FSAE60W1

Culoarea acestuia este albul, iar panoul de comanda pe care il are in componenta sa este unul electronic. Acest aparat are o inaltime de 85 cm. Latimea sa este de 59.8 cm. Ca adancime, acesta include 60 cm. Despre greutatea sa trebuie mentionat ca este de 43.5 Kg.

Masina de spalat vase Arctic FSAE60W1 are o capacitate de incarcare de 14 seturi. Numarul programelor sale este de 6, iar tensiunea la alimentare a acestuia este de 220 V – 240 V. De precizat despre stilul panoului de comanda este faptul ca este semi-integrat. Referitor la tipul programelor pe care le are acest dispozitiv trebuie spus ca sunt Prespalare, Economic, Auto, Intensiv, Rapid, Uscare.

Despre Arctic FSAE60W1

Masina de spalat vase Arctic FSAE60W1 – detalii despre functiile si alte dotari

Citeste si despre Hansa FCMW681009

Masina de spalat vase Arctic FSAE60W1 prezinta functii moderne, precum Indicator terminare program, Protectie impotriva inundatiilor, Uscare, Pornire programabila, Incarcare la jumatate, Sistem dedurizare apa.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Pornirea programabila pe care o are aceasta masina de spalat vase este de 3 h – 6 h – 9 h. Este important de spus si faptul ca acest exemplar are o clasa de eficienta energetica destul de buna, aceasta fiind clasa A+. Despre eficienta la condensare a acestui model trebuie spus ca este de tipul clasei A. Are si un nivel de zgomot de 48 Db. Anual, consumul de energie este de 299 kWh. Consumul de energie/ciclu de spalare este de 1.06 kWh. Consumul mediu anual de apa este de 3080 l. La un ciclu de spalare, aceasta consuma 11 l.

Avand o capacitate de 14 seturi putem spune ca este un exemplar care se potriveste pentru o familie numeroasa care mananca destul de des acasa si care obisnuieste sa invite si prietenii pentru a lua masa impreuna.

Citeste si despre Star-Light FCF90CWSS

Un program util pentru utilizarea zilnica, pentru curatarea vaselor care au un grad mediu de murdarie este Eco 50. Aceasta masina de spalat vase are Motor Silent Inverter asigura un nivel de performanta si tehnologie crescut. In plus, acesta ofera eficienta energetica de care aveti nevoie. Acest tip de motor ofera un consum scazut si un nivel de zgomot redus. Acesta reprezinta un atu intrucat nu va emite zgomot care este deranjant de multe ori.

Masina de spalat vase Arctic FSAE60W1 prezinta si programul Eficient 58′. Acest program se realizeaza la temperatura inalta si ofera vase curate perfect, in doar 58 minute. Astfel, vei putea sa usuci vasele complet intr-un timp scurt. Si asta nu e tot. Aparatul mai include si functia Rapid+, aceasta fiind o functie buna pentru ca scurteaza timpul ciclului de spalare, scazand si consumul de apa prin activarea spalarii.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Masina de spalat vase Arctic FSAE60W1 este unul dintre exemplarele care au fost concepute pentru a oferi rezultate cand mai bune cand vine vorba de spalarea vaselor. Pretul pe care il are aceasta este unul convenabil, investitia fiind una de lunga durata.