Hotpoint HIO3C21CW

Importanta unei masini de spalat vase astazi este incontestabila. Mai ales daca aveti o familie numeroasa si v-ati saturat de aceasta activitate neplacuta. Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint HIO3C21CW este o recomandare pentru o familie numeroasa avand functii diverse. (Doar acum la reducere)

Hotpoint HIO3C21CW

Despre Hotpoint HIO3C21CW

Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint HIO3C21CW este un model complet incorporabil. Acesta are o capacitate de 14 seturi, ceea ce face ca acesta sa fie un model cat se poate incapator.

In ceea ce priveste numarul programelor pe care le are acesta trebuie spus ca este de 9. Tipul panou de comanda al acestuia este electronic. In plus, stilul panoului este integrat. Este necesar de precizat si faptul ca acest model din gama Hotpoint are programe destul de bune, acestea fiind Clatire, Economic, Intensiv, Rapid, Normal.

Despre Hotpoint HIO3C21CW

Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint HIO3C21CW – despre trasaturile tehnice

Citeste si despre Totul despre echiparea bucatariei

Referitor la functiile de care dispune acesta trebuie spus ca sunt Pornire programabila, Jeturi de apa, Cos pentru tacamuri. Acest exemplar are si functia de pornire programabila de 24 h, aceasta fiind importanta pentru ca o puteti programa sa functioneze atunci cand aveti alte lucruri de facut. Numarul jeturilor de apa ale acestei masini de spalat vase este de 5.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Acest model are si o clasa de eficienta energetica buna, aceasta fiind A++. Putem spune ca nu va consuma mult curent electric, astfel ca, nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere. Despre eficienta energetica la condensare a acesteia trebuie spus ca apartine clasei A. Important de stiut este si faptul ca acest model va emite un nivel de zgomot de 41 db. Anual, despre consumul de energie al sau trebuie spus ca este de 266 kWh. Consum mediu anual de apa al acestui exemplar este de 2660 l. Important de precizat este si faptul ca acest model include si un consum de apa la un ciclu de spalare de 9.5 l.

Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint HIO3C21CW prezinta si Zone Wash 3D. Acesta este un sistem de spalare a carui curatare este cat se poate de buna si cu un consum de putere redus si cu economie redusa. FlexiLoadEco este un sistem care ofera flexibilitate modului de aranajareal vaselor. In plus, prin configurarea partilor mobile veti avea mai mult spatiu pentru a le spala.

Citeste si despre Beko FSM62530DXMS

Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint HIO3C21CW prezinta si un Motor Inverter, acesta avand viteza variabila, intrucat este ghidat de un magnet. Acesta asigura un control perfect al presiunii apei si un nivel minim de vibratii. Daca aveti vase de care vreti sa scapati repede si care nu sunt chiar atat de murdare puteti sa optati pentru programul de spalare in doar 30 de minute. Rezultatele vor fi unele pe care vi le doriti.

Tot din componenta acestuia mai face parte si programul Experss 30′, dar si programul pe timp de noapte, Igienizare, Inmuiere. Despre functiile pe care le intalnim la acest model trebuie spus ca sunt Pornire intarziata, Raft superior ajustabil, Cos dedicat pentru tacamuri, Sistem protectie Aquastop.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint HIO3C21CW este un exemplar care merita cumpara, pretul sau fiind unul potrivit.