Beko DSS05011X

Orice mare producator de electrocasnice a inclus in gama sa si o categorie speciala: masinile de spalat vase, un produs tot mai cautat si apreciat. Printre aceste branduri mari se numara si celebrul Beko. Iar un produs care ne-a atras atentia in cazul sau este Beko DSS05011X. (Doar acum la reducere)

Beko DSS05011X

Despre Beko DSS05011X

Beko DSS05011X este genul de produs care vine cu o multime de avantaje: este o masina de spalat vase complet incorporabila, ceea ce inseamna mai mult spatiu pentru a depozita si alte piese de mobilier sau electrocasnice in bucatarie.

Dincolo de asta, capacitatea produsului este de 10 seturi de vase, ceea ce o situeaza in categoria masinilor de spalat medii. Numarul total de programe, in schimb, este de 5. Acestea nu suntmulte, dar sunt suficiente pentru a putea face fata unei categorii mari de vase: farfurii, tacamuri, pahare, cani, cesti, oale, castroane etc. Finisajul acestui model este foarte frumos si in acelasi timp modern: acesta este realizat din inox.

Despre Beko DSS05011X

Masina de spalat vase incorporabila Beko DSS05011X – o masina de spalat asa cum ai nevoie

Citeste si despre Kenwood Multi One KHH 322

Din punct de vedere al eficientei energetice, putem spune ca Beko DSS05011X nu este genul de produs care sa uimeasca. Nu este punctul sau forte deoarece face parte abia din clasa A+, in timp ce alte produse compititoare au ajuns la A+++. Insa, nu trebuie sa crezi ca acest produs va crea adevarate pagume atunci cand vine vorba de energie electrica. Este in continuare un produs rezonabil, dar care nu exceleaza la acest capitol.

Vezi acum pret cu transport gratuit

In schimb, exceleaza la spalarea vaselor. Trebuie sa se tina cont de faptul ca aceasta vine cu un program precum Quick & Clean care permite ca in doar 58 de minute toate tipurile de vase se fie perfect igienizate. Pentru vasele foarte murdare, in schimb, este recomandat programul Clean & Shine. Acest curata si reda o stralucire absolut perfecta vaselor, chiar daca gradul lor de murdarie este mai mare.

Beko DSS05011X este genul de masina de spalat vase care vine si cu atributul Flexible Halfload. Aceasta permite masinii ca incarcarea sa se realizeze la jumatate, atunci cand nu sunt vase suficiente pentru o incarcatura full. Si, desigur, si consumul de resurse este la jumatate.

Citeste si despre Bosch SPS45MI02E

Eco 50 de grade este un al program special al acestei masini de spalat vase. Acesta are grija inclusiv de mediul inconjurator si determina un consum mai redus de energie. La toate aceste dotari se adauga si cosul de tacamuri care permite flexibilitate si care nu le lasa sa se rataceasca printre celelalte vase.

Programul 30 de grade trebuie si el amintit in cazul acestui model deoare este special creat pentru vasele mai putin murdare asa cum sunt unele pahare sau cesti. In plus, acesta este protector cu materialul sensibil al veselei. Exista si optiunea de Delay pentru cei care nu doresc sa spele imediat vasele si isi doresc ca masina sa porneasca la un anumit moment, ca de exemplu inainte ca oaspetii sa soseasca, pentru a-i intampina cu vesela curata si uscata.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pretul este conform dotarilor de care dispune produsul Beko DSS05011X.