Star-Light DWV-106FI

Cand ai o bucatarie mai modesta ca spatiu nu inseamna ca trebuie sa faci compromisuri si sa renunti la electrocasnice ce ti-ar putea usora considerabil activitatea in bucatarie. Trebuie doar sa gasesti produse care se incadreaza in mobilier, astfel incat sa economisesti cat mai mult. Iar un astfel de exemplu este masina de spalat vase incorporabila Star-Light DWV-106FI. (vezi disponibilitatea)

Star-Light DWV-106FI

Despre Star-Light DWV-106FI

Star-Light DWV-106FI este genul de produs care vine cu un design placut si usor de asortat cu restul mobilierului din incapere. Ea are o deschidere intuitiva, frontal si spatiu suficient pentru 10 seturi complete de vase. Cu alte cuvinte, este ideala pentru familiile care gatesc destul de des.

In plus, ea este economica din toate punctele de vedere, inclusiv cand vine vorba despre consumul de energie electrica. Acest lucru face ca ea sa faca parte din clasa A++, ceea ce duce la un consum foarte redus. Ba mult, aceasta clasa determina facturi considerabil mai mici decat in cazul altor masini de spalat vase care fac parte din clasa A. Designul acestui model este definit si de un indicator pentru timpul ramas. Astfel, utilizatorul va stii intotdeauna cat a mai ramas pana la finalizarea fiecarui ciclu de apalare al masinii prezentate. Si fara niciun fel de erori.

Despre Star-Light DWV-106FI

Masina de spalat vase incorporabila Star-Light DWV-106FI – o incorporezi si uiti de griji

Citeste si despre HEINNER HMW-20GRD

Star-Light DWV-106FI este totodata un produs care te ajuta sa scapi de griji. Grija vaselor nespalate, pe care se intareste murdaria si care capata un aspect si un miros neplacut. La toate acestea se adauga comoditatea. Mananci mai linistit cand stii ca la finalul unei mese copioase nu te asteapta un morman de vase care se clatina sa cada spre tine.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Iar daca esti genul de persoana care gateste mai multe feluri de mancare sau care petrece mult timp in bucatarie, facand tot felul de experimente culinare, este clar ca ai nevoie de un produs care sa te ajute din acest punct de vedere.

Masina de spalat vase Star-Light DWV-106FI este produsul care vine cu programe interesante precum Eco 50 de grade. Acesta este eficient si atat in ceea ce priveste energia, cat si in ceea ce priveste consumul de apa. Si totul fara a-o fi in vreun fel afectate performantele de spalare.

Citeste si despre Candy CDP 2D1145W

Daca vreti sa testati bine produsul, este recomandat sa-l puneti la treaba cand vine vorba de gatitul pe baza de ulei. Poate fi vorba si de un simplu castron in care s-a preparat o salata delicioasa cu ulei de masline.

Posibilitatea de a incarca la jumatate dispozitivul este posibila. Astfel, daca nu aveti numarul de 10 seturi de vase, nu trebuie sa va faceti griji ca veti consuma inutil resurse. La toate acestea se adauga si un cos superior care este ajustabil, precum si unul pentru tacamuri. Acesta din urma ajuta ca ustensilele sa nu se piarda.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

La toate acestea se adauga si pretul bun al produsul. Acesta este bine stabilit, avand in vedere dotarile si faptul ca este o masina de spalat rufe incorporabila, cu design minimalist, usor de strecutat in bucatarii.