Hotpoint HSFO 3T223 WC X

Masina de spalat vase Hotpoint HSFO 3T223 WC X este produsul pe care intentionam sa vi-l prezentam astazi. Iar asta datorita accesoriilor si aspectelor care o fac un produs inteligent si usor de folosit. (vezi disponibilitatea)

Hotpoint HSFO 3T223 WC X

Despre Hotpoint HSFO 3T223 WC X

Iar printre ele, amintim si Zona de spalare 3D. Aceasta reprezinta un mare plus deoarece permite ca ciclul de spalare sa fie personalizat in functie de cat de murdare sunt vasele din interior. Ba mai mult, modelul marca Hotpoint vine cu jeturi de spalare in format 3D care directioneaza apa tridimensional si care determina o curatare ireprosabila, chiar si in cazul vaselor ceva mai murdare, asa cum sunt cele in care tocmai s-a gatit.

Si totul cu ajutorul unui produs care consuma cu pana la 40% mai putina energie electrica decat alte modele de masini de spalat vase.

Despre Hotpoint HSFO 3T223 WC X

Masina de spalat vase Hotpoint HSFO 3T223 WC X – un aspect absolut necesar

Citeste si despre Hansa Scandium BOEI69472

Hotpoint HSFO 3T223 WC X inseamna o masina de spalat vase care vine cu 9 programe eficiente, adaptate tuturor tipurilor de vase: farfurii, oale ceva mai murdare (in care s-a gatit, poate, cu grasime), tacamuri (care necesita o dezinfectare atenta) etc.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Motorul acestei masini de spalat vase este de tip Inverter, ceea ce reprezinta un mare plus. Se realizeaza astfel un control precis al pulverizatoarelor pentru ca presiunea care vine asupra vaselor sa fie moderata,a stfel incat sa nu le ciobleasca. Modul de functionare este pe baza de magneti. In plus, masina de spalat poate modifica viteza de centrifugare pentru a adapta fiecare ciclu de spalare la tipul de vase si la un consum optim.

Si apropo de consum, in cazul modelului Hotpoint HSFO 3T223 WC X vorbim despre clasa A++. Este o clasa excelenta pentru masinile de spalat vase, produse ce obisnuiau sa fie considerate destul de putin economice in trecut. Dar asta era odinioara.

Citeste si despre Hansa BHGW63100020

Incarcarea acestui produs este flexibila si permite libertate in ceea ce priveste modul de aranjare al incarcaturii. Ba mai mult, rafturile sunt mobile si includ parti detasabile pentru a determina si mai mult spatiu in interiorul produslui. Iar vasele sunt intotdeauna corect dispuse pentru a nu se ciocni intre ele si a nu se sparge.

Incarcatura maxima a acestei masini de spalat vase este de 10 seturi. Acest lucru face ca ea sa se adreseze familiilor medii, care mai au din cand in cand oaspeti la masa sau carora le place sa se bucure de confort. Pentru ca da, un prim avantaj al unui astfel de dispozitiv este faptul ca el poate fi folosit usor si poate aduce economisiri importante de energie electrica si chiar de apa. Exista riscul sa consumati mai mult, spaland vasele manual.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Ca sa nu mai vorbim despre mainile celor care spala vasele si care adesea necesita cantitati mari de crema pentru a fi hidratate. Insa, datorita acestei masini de spalat, mainile aspre sunt doar o amintire neplacuta. Si la fel si incercarile tuturor de a se sustrage de la procesul de spalare. Pretul este unul intalnit in categoria celor „common” – adica preturi specifice acestui tip de produse.