Whirlpool WSIP4O33PFE

Faptul ca Whirpool se pricepe la masini de spalat rufe nu mai este un secret pentru nimeni. Insa, mai mult decat atat, aceasta masina se pricepe si la masini de spalat vase. Iar un exemplu concret este produsul Whirlpool WSIP4O33PFE, o masina care urmeaza sa fie prezentata si in acest material. (vezi disponibilitatea)

Whirlpool WSIP4O33PFE

Despre Whirlpool WSIP4O33PFE

Whirlpool WSIP4O33PFE este un produs incorporabil, minimalist. Cu designul sau simplu, cu alura sa curata aceasta se integreaza in mobilier, in particular, si in bucatarie, in general. Si este genul de masina cu un aspect placut. Numarul total de programe pe care le pune la dispozitia utilizatorului este de 9, in timp ce incarcatura maxima pe care o accepta in cuva sa este de 10 seturi de vase.

Un alt aspect important legat de acest produs este faptul ca el se prezinta ca unul economic. Si nu doar ca se prezinta, ci demonstreaza acest lucru si atunci cand vine vorba de facturile de electricitate. Si face parte din clasa A+++. Este una dintre cele mai economice masini de spalat de pe piata, reusind sa impresioneze placut prin dotarile de care da dovada.

Despre Whirlpool WSIP4O33PFE

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WSIP4O33PFE – sa vedem ce ofera acest produs

Citeste si despre Hansa FCEX58210

Nivelul de zgomot al acestei masini de spalat vase este modest: doar 43 dB. Avand in vedere faptul ca masinile de spalat vase ajung la 70+ dB, va puteti da seama ca este vorba desprte un produs care nu deranjeaza.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Pe langa toate acestea, consumul redus de energie electrica este o dovada a faptului ca masina de spalat este un aliat de nadejde pentru cei care vor sa protejeze mediul inconjurator. Astfel, ea nu risipeste inutil resurse si este o dovada a faptului ca uneori poti consuma mai mult cand speli vasele manual.

Whirlpool WSIP4O33PFE este o masina de spalat rufe care vine cu un afisaj digital, ceea ce o face foarte usor de folosit. Ea ofera informatii cu privire la cat a mai ramas din programul pentru care s-a optat. La toate acestea se adauga si tehnologia de tipul Al Saselea Simt care detecteaza incarcatura si care isi da seama si cat de murdare sunt vasele respective pentru a le putea curata.

Citeste si despre Samsung NZ64M3NM1BB/UR

In plus, dispozitivul Whirlpool WSIP4O33PFE este dotat cu Multizone – ceea ce inseamna ca spalarea vaselor se realizeaza eficient. Sunt spatii special destinate pentru tacamuri, dar si pentru farfurii sau alt tip de vesela.

Power Clean este o alta dotare care lucreaza eficient la indepartarea petelor dificile, asa cum sunt cele de grasime si ulei. Mai precis, ea vine cu jet de apa purternic ce loveste in vasele murdare, dar fara a le deteriora in vreun fel.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pretul modelului de masina de spalat vase Whirlpool WSIP4O33PFE este bine stabilit in raport cu ceea ce ofera produsul, cu atat mai mult cu cat este vorba despre un model modern. O alta dovada a acestui fapt este lumina din podea. Aceasta indica nivelul de avansare al programului de spalare a vaselor. Iar in caz de inundatii sau urgente, masina de spalat opreste automat apa.