Bosch HGA345150E

Atunci cand vine timpul sa preparati alimentele si nu stiti ce aragaz ar fi mai potrivit este recomandat sa va ganditi cat de multa nevoie aveti de un astfel de aparat pentru a prepara alimentele intrucat persoanele care nu prepara multe alimente nu au nevoie de un aragaz cu multe arzatoare. (Doar acum la reducere)

Bosch HGA345150E

Despre Bosch HGA345150E

In schimb, cei care prepara destul de des mancaruri este recomandat sa cumpere un produs cu multe arzatoare si un cuptor. Un model care are astfel de trasaturi este Aragaz Bosch HGA345150E.

Acest model are un design interesant, culoarea sa fiind negrul, dar si putin argintiu. Latimea este de 60 cm, acesta fiind o dimensiune destul de buna. Adancimea acestuia este si ea tot de 60 cm. In ceea ce priveste inaltimea pe care o aparatul trebuie spus ca este de 85 cm. Are si o greutate de 47.95 kg.

Despre Bosch HGA345150E

Aragaz Bosch HGA345150E – despre partea interna

Citeste si despre Arctic AGM5511DTTL

Aragaz Bosch HGA345150E este un model a carui utilizat este de tip rezidential. Plita are o utilizare de tip standard, iar alimentarea sa este una pe baza de gaz. Si alimentarea cuptorului este tot pe baza de gaz, aceasta fiind destul de buna pentru cei care prefera sa prepare alimentele intr-un astfel de mod.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Aragaz Bosch HGA345150E se va aprinde electric, ceea ce va fi usor de realizat. Pozitionarea panoului de comanda este frontala, ceea ce inseamna ca gestiune procesului va fi usor de realizat. De asemenea, trebuie precizat faptul ca materialul din care este realizat acesta este inoxul, acesta fiind un material destul de bun.

Capacul pe care il are acest aragaz este sticla, acesta fiind unul destul de bun. Functiile de care beneficiaza produsul sunt destul de bune, acestea fiind: timerul, sertarul inferior pentru vase, precum si cuptorul iluminat. Continutul pe care il are pachetul este o tava, un gratar, o tava din aluminiu si o tava emailata.

Citeste si despre Beko BIE22400XP

In ceea ce priveste numarul arzătoarelor trebuie spus ca acestea sunt in numar de 4, fiind potrivite pentru o familie.Astfel, acesta include un arzator mare, unul mic si doua normale. Acestea sunt utile pentru prepararea diverselor mancaruri. De asemenea, puterea pe care o are arzatorul mare este de 3 kW. Arzatorului mic ii revine o putere de 1 kw. Precizam faptul ca arzatorul normal are o putere de 1.7 kw. Plita pe care o are acest aragaz include o clasa de eficienta energetica de tip A. Materialul din care sunt facute gratarele sunt realizate din otel emailat. Despre volumul pe care il are acest cuptor trebuie spus ca este de 71 l, acesta fiind un volum destul de mare.

Eficienta energetica a acestui cuptor este de tip A. Functiile de gatire ale cuptorului sunt destul de bune, acestea fiind: pentru coacere, grill, dar si rotisor. Acestea sunt exact ceea ce aveti nevoie pentru a prepara mese cat mai diversificate. La rotisor puteti prepara o friptura pentru mesele cu prietenii. De asemenea, modul de incalzire al acestuia este de jos, acesta fiind bun pentru a prepara alimentele cat mai bine.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, Aragaz Bosch HGA345150E este un produs care are multe trasaturi destul de bune pentru ca mancarurile sa poate fi gatite cat mai bine. De asemenea, acesta are un cuptor cu dotari destul de bune care se potrivesc de minune pentru a putea prepara diverse mancaruri intr-un mod cat mai sanatos. Mai mult decat atat, aragazul are destul de multe arzatoare astfel ca veti putea pregati destule alimente. Privitor la pretul de achizitie al acestuia trebuie spus ca este unul destul de bun.