Hansa BHGW63100020

Aruncati o privire la plita Hansa BHGW63100020. Acest model este de departe unul deosebit. Culoarea sa bej nu doar ca face ca plita sa arate special, ci o incadreaza intr-un stil aparte: stilul rustic care aminteste de viata la sat, de gustarile bunicilor de odinioara, de o viata sanatoasa. (oferta de AZI aici)

Hansa BHGW63100020

Despre Hansa BHGW63100020

Plita incorporabila rustica Hansa BHGW63100020 dispune de o alimentare pe baza de gaz si de un design destul de compact. Mai precis, dimensiunile sale sunt de 4 x 58 x 51 cm. Cele 4 arzatoare sunt margite de un gratar de culoare neagra, folsit pentru stabilitatea vaselor.

Materialul folosit pentru confectionarea acestui produs este inox. Tocmai de aceea, plita este usor de curatat, fiind in acelasi timp un produs care nu se deterioreaza in timp. Insa, desi are un stil rustic, plita are atribute moderne.

Despre Hansa BHGW63100020

Plita incorporabila rustica Hansa BHGW63100020 – nu doar design aparte, ci si performante bune

Citeste si despre Beko MGF23210X

Intr-adevar, designul este special. Desi majoritatea utilizatorilor se orienteaza catre modele de plita moderne, care au incorporate tehnologia de tip touch si care mizeaza pe eleganta, Hansa a vrut ceva diferit. Tocmai de aceea, acest model de plita se regaseste in restaurantele cu model specific, in bucatariile decorate in acest stil, in pensiuni si cafenele. Ea este genul de produs care vine cu o alimentare pe baza de gaz, ceea ce o face si un produs economic.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Spre deosebire de plitele electrice sau cele vitroceramice, cele pe gaz au un consum mai scazut. Insa, este adevarat si faptul ca ele sunt ceva mai lente in prepararea, fierberea sau prajirea alimentelor pentru mancare. Diferenta nu este in niciun caz mare.

In orice caz, modelul prezentat vine cu aprindere electrica, ceea ce reprezinta un mare plus. Utilizatorul poate uita de brighete, chibrituri si alte asemenea ustensile. Aprinderea electrica este si rapida si eficienta. Drept urmare, ea este un must, chiar si in cazul plitelor cu alimentare pe baza de gaz.

Citeste si despre Arctic DFSA60AN

Interesant este modul de distribuire a butoanelor acestui model de plita. Ele sunt dispuse in partea dreapta, astfel incat sa poata fi usor accesate de catre utilizator in timpul procesului de gatire. In plus, fiind vorba de butoane metalice si nu din plastic, ele se curata usor. Drept urmare, vorbim de o combinatie optima de eleganta, confort si eficienta. Spre deosebire de plitele vitroceramice, cea cu gaz include si gratar. Acesta permite o incalzire optima si uniforma a alimentelor.

Plita include 4 arzatoare, dintre care unul mare, unul mic si doua medii. Acestea sunt ideale pentru toate tipurile de vase dintr-o bucatarie obisnuita: de la oale si cratite pana la ibric si altele asemenea. Puterea arzatorului mare este de 2,6 W. Supapa de siguranta este prezenta in cazul acestui model pentru a nu permite aparitia incidentelor neplacute. Astfel, daca focul se stinge intamplator, plita cu alimentare pe gaz nu va exploda, ci se va opri.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Desi designul acestui model este unul cochet, plita nu este deloc scumpa. Pretul este unul obisnuit, fiind asadar o investitie pentru care utilizatorul nu are foarte mult de economisit. Drept urmare, ea merita facuta pentru o bucatarie cu stil.