Whirlpool ACM800/NE

Eleganta unei plite este esentiala intr-o bucatarie moderna si cochete. Iar acesta este atributul care defineste cel mai bine modelul Whirlpool ACM800/NE, adica o plita care beneficiaza de functii speciale. (oferta de AZI aici)

Whirlpool ACM800/NE

Despre Whirlpool ACM800/NE

Dimensiunile acestei plite sunt de 5.2 x 58 x 51 cm, avand o greutate potrivita de 12,5 kg. Aceasta este confectionata din sticla ceramica, ceea ce sustine designul elegant. Si apropo de acest lucru, modelul este vitroceramic, avand butoanele pozitionate frontal.

Whirlpool ACM800/NE
Plita incorporabila Whirlpool ACM800/NE, 3 Zone inductie, Touch, Sticla Neagra

Plita cu inductie marca Whirpool nu are cablu de alimentare, dar are o serie de alte atribute bune.

Despre Whirlpool ACM800/NE

Plita incorporabila Whirlpool ACM800/NE – eleganta, dar si practica

Citeste si despre Whirlpool MWD 119 WH

Pentru cei care credeau ca Whirlpool sta bine doar la capitolul masini de spalat rufe si frigidere, iata ca producatorul uimeste printr-un produs care nu doar ca arata bine, ci este exact ceea ce este necesar intr-o bucatarie cu stil. Plita incorporabila Whirlpool ACM800/NE se incadreaza in orice tip de mobilier, indiferen de stilul care a fost abordat de cel care s-a ocupat de decorat.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Care sunt functiile unei astfel de plite? Ea incalzeste rapid, prajeste si fierbe alimente de tot felul pentru a rezulta mancaruri sanatoase si gustoase. Cu alte cuvinte, sustine un stil de viata optim, mai ales pentru cei carora nu le place sa petreaca foarte multe ore in bucatarie. Astfel, ea se adreseaza utilizatorilor moderni, am putea spune.

Mergem mai departe si precizam ca plita prezentata in acest material vine cu trei zone de inductie. Acestea au dimensiuni diferite, iar alegerea lor depinde de nevoile utilizatorului. Desigur ca zona cea mai mare este folosita atunci cand alimentele sunt asezate intr-un vas mai voluminios sau atunci cand utilizatorul plitei se grabeste. De exemplu, in diminetile aglomerate, in care va grabiti sa ajungeti la birou sau la scoaal, nu aveti timp de pierdut pregatind micul dejun. Asa ca folositi zona de inductie cea mai mare.

Citeste si despre Sharp R200WW

Tehnologia de inductie tocmai asta face: salveaza timp pretios si va permite sa va ocupati de altceva. In plus, gratie acesteia alimentele sunt uniform incalzite, fierte sau prajite. Nu exista nicio zona care sa fie patrunsa de vaporii de caldura. Puterea acestui model este mare, permitand celui care gateste sa o seteze intre 0 si 5000 de watt. Procesul de gatire este vizibil accelerat, comparativ cu un aragaz obisnuit.

Iar in cazul in care ati ridicat de pe plita vasul cu mancare, aceasta detecteaza aceasta activitate si opreste alimentare dispozitivului pentru a nu consuma inutil. Totul este posibil cu acel sistem numit Al saselea simt care se intalneste si in cazul masinilor de spalat rufe sau frigiderelor. Insa, in cazul lor functioneaza diferit.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Plita, gratie suprafetei sale intuitive permite o curatare foarte rapida, sustinand in continuare ideea de a economisi timp pretios. Designul este neted, asa ca cel care se ocupa de acest lucru nu intampina nicio dificultate daca foloseste niste detergent de vase si un burete/ o laveta. Important este sa nu fie zgariata aceasta suprafata. Avand in vedere toate aceste detalii pe care le-am prezentat pretul, mai marisor ce-i drept, este cumva justificat. Nu trebuie uitat faptul ca acest model include si timer.