Daewoo KOR-6S2BR

Va aflati in cautarea unui cuptor cu microunde care sa va reprezinte din punct de vedere al design-ului, dar si functiilor si nu gasiti unul? Noi va facem o sugestie, fiind vorba de un model care dispune de culoare rosu, ceea ce este un avantaj din punct de vedere al design-ului. De asemenea, functiile sunt destul de bune, astfel incat sa putem spune ca se merita sa il aveti. Un astfel de model este cuptorul cu microunde Daewoo KOR-6S2BR.(Doar acum la reducere)

Despre Daewoo KOR-6S2BR

Culoarea rosie pe care o are acest model de cuptor cu microunde este exact ceea ce are nevoie bucataria dumneavoastra pentru a iesi mai mult in evidenta. De asemenea, este necesar de spus ca are dimensiunile (W x D x H) de 449 x 318 x 259 mm, acestea fiind destul de potrivite. In plsu, acest aparat electrocasnic are si o greutate de 8.6 kg

UTOK U32HD5
Televizor LED UTOK, 80 cm, U32HD5, HD

Pe de o parte, este important de spus faptul ca acest model are o capacitate de 20 l, aceasta fiind o capacitate care este destul de buna. De asemenea, are un panou de comanda de tip digital, acesta fiind unul care isi merita achizitia. Este necesar de spus faptul ca acest model include microunde de inalta frecventa, ceea ce inseamna ca alimentele vor fi incalzite intr-un mod cat mai uniform.

Despre Daewoo KOR-6S2BR

Cuptorul cu microunde Daewoo KOR-6S2BR – caracteristicile din punct de vedere tehnic pe care le include acest model

Citeste si despre Bosch SMS68TI01E

Afisajul pe care il include acesta este de tip LED, ceea ce este un aspect important atat din punct de vedere al consumului de energie, cat si al design-ului. Cat despre numarul de programe pe care il include acesta, trebuie spus ca este de 5, ceea ce ii confera o utilitate cat mai ridicata.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Dintre acestea mentionam functia de dezghetare, aceasta fiind utila intrucat veti putea dezgheta alimentele. In plus, mai are si o functie de reincalzire, cu ajutorul putand sa reincalziti supele sau alte tipuri de mancaruri.

Necesar de spus este si faptul ca acest cuptor cu microunde Daewoo KOR-6S2BR beneficiaza si de un timer. Acesta va afisa informatiile referitoare la timpul de preparare al alimentelor.

Citeste si despre Tefal WizzoQB300138

In ceea ce priveste nivelele de putere ale acestuia, trebuie spus ca sunt de 10, fiecare nivel fiind setat in functie de alimentul pe care vreti sa il prepare. De asemenea, cuptorul cu microunde Daewoo KOR-6S2BR dispune si de functia de curatare cu abur, aceasta fiind utila intrucat va fi mult mai usor de curatat.

Accesoriul cuptorului cu microunde Daewoo KOR-6S2BR este suportul rotund pe care il are. Functia Zero & On este de mare utilitate. Acesta va face astfel incat sa opreasca functionarea aparatului dupa 2 minute de la utilizare, astfel incat daca nu va mai fi utilizat sa nu mai consume curent electric degeaba. Astfel, veti avea o economie de punct de vedere al consumului de curent electric.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, cuptorul cu microunde Daewoo KOR-6S2BR este un model demn de achizitionat, avand in vedere trasaturile sale, precum capacitatea, programele, dar si functiile moderne si cele de baza. De asemenea, putem spune faptul ca isi merita pretul.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply