Samsung MS23F301EAW

Sa vorbim putin despre cuptoarele cu microunde Samsung. In ultima vreme, ele au uimit utilizatorii prin suita lor de atribute bune, reusind sa-si dovedeasca buna calitate chiar de la prima incalzire sau dezghetare de alimente. Astfel, modelul Samsung MS23F301EAW nu este o exceptie. Dimpotriva, el se inscrie in tiparele mentionate. (Doar acum la reducere)

Despre Samsung MS23F301EAW

Dar mai intai sa vedem ce prespune aspectul acestui produs. Ei bine, cuptorul cu microunde este genul de produs care impresioneaza prin design. Astfel, pentru confectionarea carcasei sale s-au folosit culori negru si gri inox. Acestea se imbina perfect si rezulta un produs care se potriveste in orice bucatarie, indiferent de stilul pentru care s-a optat, in materie de mobilier si decoratiuni.

Samsung 50KU6072
Televizor LED Smart Samsung, 125 cm, 50KU6072, 4K Ultra HD

Dincolo de asta, dimensiunile acestui cuptor sunt unele excelente. Mai precis, este vorba de 275 x 374 x 489 cm. Greutatea este si ea potrivita, fiind de doar 13 kg.

Despre Samsung MS23F301EAW

Cuptor cu microunde Samsung MS23F301EAW – inovativ de la design si pana la atributii

Citeste si despre Zanussi ZFM20110WA

Daca in prima parte a acestei recenzii ne-am concentrat atentia asupra atributelor legate de designul produsului, este timpul sa mergem mai departe si sa vedem de ce este el capanil. Ramane cuptorul prezentat doar un dispozitiv modern si elegant sau este capabil de mai mult? Din fericire raspunsul este ca da, el poate oferi mai mult utilizatorului sau, iar acest lucru il face o alegere de top pentru o multime de utilizatori.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Modelul permite gatitul sanatos, folosind ingrediente proaspete precum puiul, legumele, sosuri si altele asemenea. Insa, asta nu este tot. El este si foarte rapid, punand la dispozitia utilizatorilor nu mai putin de 20 de moduri de gatire diferite.

Si pentru ca Samsung este un producator caruia nu-i place sa se inscrie in tipare, el a inzestrat cuptorul cu o functie speciala: aceea de autocuratare a interiorului, astfel incat bacteriile daunatoare sa nu puna stapanire pe alimente. Ba mai mult, peretii interiori ai modelului de cuptor cu microunde Samsung MS23F301EAW sunt rezistenti la zgarieturi. Acestia permit o buna gestionare a alimentelor, astfel incat totul sa aiba un caracter hranitor si sanatos pentru cei care aleg sa le consume.

Citeste si despre Daewoo KQG-1N4A

Cuptorul vine cu un panou cu LED, care ajuta la folosirea intuitiva a tuturo functiilor pe care le ofera utilizatorilor sai. Dincolo de asta, puterea sa este potrivita, fiind de 800 W. Mai precis, acest model aduce 6 nivele de putere, toate la fel de eficiente si rapide. Ele sunt setate in functie de necesitatile utilizatorului.

Trebuie sa vorbim putin si despre pretul acestui produs. Este unul mai mare, intr-adevar, insa nu reprezinta o pretentie exagerata a producatorului sau a magazinelor online si offline care comercializeaza produsul. Cuptorul cu microunde este un dispozitiv bun.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

El este rapid, iar cele trei tipuri de activitati pe care le presteaza: incalzit, dezghetat, preparat se realizeaza mizand pe atributul calitatii. In plus, mai este vorba si de design. Produsul arata bine, iar asta nimeni nu poate contesta. Nu trebuie uitat si timerul, care face parte dintre dotarile produsului. Acesta indica exact timpul ramas pentru a obtine preparatul perfect dezghetat, incalzit sau preparat. Asadar, iata, Samsung MS23F301EAW este un model care merita.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply