Candy CMXG 25DCB

Pentru cei care isi doresc sa cumpere un cuptor cu microunde eficient si cu multe functii, precum grill sau gatire rapida, noi avem o sugestie. De asemenea, are si o capacitate mare, precum si o putere, care va pregati alimentele intr-un mod cat mai rapid. Pentru mese copioase, dar si pentru o bucatarie moderna, cuptorul cu microunde Candy CMXG 25DCB este exact ceea ce aveti nevoie. (Doar acum la reducere)

Despre Candy CMXG 25DCB

Acest tip de cuptor cu microunde este de culoare neagra, acest lucru reprezentand un mare avantaj din mai multe de vedere. Veti avea parte de o bucatarie modern, in care veti gati cu drag si spor. De asemenea, dimensiunile (W x D x H) sale sunt si ele de 51.1 x 39.5 x 28.4, acestea fiind destul de potrivite. Greutatea care ii revine acestuia este de 16.1 kg.

Candy CMXG 25DCB
Cuptor cu microunde Candy CMXG 25DCB, 25 l, 900 W, Display, Grill, Negru

Dintre functiile sale fac parte si cea de dezghetare, alimentele, precum carnea si nu numai, fiind dezghetate. Ceasul, dar si timerul sunt cele care vor oferi informatiile exacte despre stadiul in care se afla alimentele.

Despre Candy CMXG 25DCB

Cuptorul cu microunde Candy CMXG 25DCB – beneficii oferite in ceea ce priveste utilitatea tehnica

Citeste si despre Bosch SMS25AW02E

Cuptorul cu microunde Candy CMXG 25DCB este echipat si cu un grill, care este binevenit pentru persoanale care folosesc cuptorul cu microunde pentrua gati, nu doar pentru a decongela sau reincalzi alimentele.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Puterea de care beneficiaza grill-ul acestui cuptor cu microunde Candy CMXG 25DCB este de 100 W. Astfel ca, veti uita de momentele lungi de asteptare ca alimentele sa fie gata, intrucat acest cuptor cu microunde le va face sa fie gata cat mai repede. Panoul de comanda al acestui cuptor cu microunde Candy CMXG 25DCB este electronic. Acesta va ofera o afisare de tip digital, unde veti putea vedea informatiile din timpul pregatirii alimentelor.

Daca va ganditi sa cumparati un model de cuptor cu microunde care sa aiba o capacitate ceva mai mare, sa stiti ca solutia exista. Este un model cu o capacitate de 25 l, acesta fiind cuptorul cu microunde Candy CMXG 25DCB.

Citeste si despre Hotpoint LFB5B019

Cuptorul cu microunde Candy CMXG 25DCB are 5 nivele de putere, acest lucru insemnand ca veti putea seta temperatura specifica fiecarui tip de aliment. De asemenea, mai trebuie spus si faptul ca acest model are in dotarea sa si un sistem de protectie pentru copii, ceea ce este important intrucat cei mici vor fi mereu protejati de eventualele probleme.

Mai are si sistemul de semnal sonor, despre care trebuie spus ca va fi si el util intrucat va va atentiona de fiecare data cand alimentele vor fi gata. Nu trebuie uitat nici faptul ca are functii utile, precum microundele si grill-ul, grill, dar si functia de gatire rapida. Aceasta va fi utila intrucat pregati alimentele cat mai repede posibil. Diametrul suportului rotund de care beneficiaza acest model este unul destul de mare, fiind de 31.5 cm. Printre accesoriile pe care le are acesta, trebuie sa mentionam si gratarul pentru grill.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, cuptorul cu microunde Candy CMXG 25DCB este ajutorul de care are nevoie orice familie. Acesta gateste rapid mancarea, avand un pret pe care il merita.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply