Hotpoint LFF8M121CX

Atunci cand vine vorba de achizitia unei masini de spalat vase trebuie sa cautati bine un model, care sa aiba dotari tehnice cat mai bune, intrucat piata acestor produse pune la dispozitie multe modele. De asemenea, pentru a nu consuma mult curent, trebuie sa aiba si o clasa energetica buna. In plus, trebuie sa aveti in vedere si materialul din care este realizata si sa aiba un motor performant, astfel incat sa fie cat mai rezistenta in timp si cat mai eficienta. Un model bun  din multe puncte de vedere este Masina de spalat vase Hotpoint LFF8M121CX (vezi pretul de azi).

Hotpoint LFF8M121CX

Despre Hotpoint LFF8M121CX

Acest model se remarca prin culoarea inox, aceasta fiind o culoare avantajoasa din mai multe puncte de vedere. De asemenea, este realizata din inox, fapt ceva contribui la o rezistenta mai buna. Dimensiunile (l x L x A) sunt standard, acestea fiind de 85 x 60 x 60 cm, ceea ce inseamna ca se ii veti gasi un loc, cu siguranta, in locuinta dumneavoastra. Dupa cum se observa latimea sa este de 60 cm.

O prima caracteristica importanta despre aceasta masina de spalat vase este referitoare la capacitatea sa de incarcare pe care o are, aceasta fiind de14 seturi. Prin urmare, aceasta model este indicat spre utilizare in locuintele unde se gateste destul de mult si des, familiilor numeroase. Demna de luat in calcul este si clasa de eficienta energetica din care face parte aceas produs, mai exact, A++, ceea ce va aduce numai avantaje. Facturile la curentul electric nu vor mai fi o povara, consumul energetic fiind unul cat se poate de redus.

Dotarile tehnice ale masinii de spalat vase Hotpoint LFF8M121CX

Vezi acum pret cu transport gratuit

Cu tehnologia Flexi Power, pe care o incorporeaza acest model, fiecare vas va fi spalat cu forta necesara, in functie de nivelul murdariei. De asemenea, acest model are si un cos pentru tacamuri, acesta fiind un spatiu special pentru ca tacamurile sa fie spalate asa cum trebuie.

Cat despre programele pe care le are Masina de spalat vase Hotpoint LFF8M121CX, trebuie spus ca sunt 8, acestea putand fi utilizate ori de cate ori spalati vasele. Este o masina de spalat vase moderna, intrucat dispune de un afisaj de tip LCD.

Hotpoint LFF8M121CX – alegeti performanta

Despre Masina de spalat vase Hotpoint LFF8M121CX, mai trebuie spus si faptul ca are un control de tip electronic, aceasta fiind usor de manevrat. Pe de alta parte, consumul de apa/ciclu de spalare este de 9 l, acesta fiind destul de bun, avand in vedere si capacitatea sa de incarcare. Zgomotul produs al acestui aparat electrocasnic este si el important, intrucat veti sti daca sa o asezati in locuri unde stati mai mult sau in spatii ceva mai izolate. Acest model are un nivel al zgomotului produs de 41 dB, ceea ce inseamna ca nu este prea ridicat, dar nici prea scazut.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Nu in ultimul rand, Masina de spalat vase Hotpoint LFF8M121CX, pretul acestui model este unul destul de bun, luand in considerare dotarile sale, ceea ce o face un produs demn de achizitie. 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply