Star Light 24DM2200

A inceput un nou an, dar pe piata de electronice lucrurile nu s-au schimbat pentru ca nu prea a fost timp. Asa ca daca vrei sa incepi anul cu un televizor nou, tot modelele deja existente reprezinta cele mai bune solutii. Atunci cand cauti unul mai ieftin, Star Light este o firma catre care te poti indrepta, modelele propuse de acestia fiind la pret redus, dar totusi acceptabile din punct  de vedere calitativ. Fara indoiala, nu toata lumea isi si doreste asta, dar cred ca atunci cand cauti un televizor mic, este de asteptat ca nivelul de calitate sa nu fie totusi cel mai ridicat. Spre exemplu, Star Light 24DM2200 (vezi AICI oferta de azi) este un televizor de diagonala mica, dar nu cred ca dezamageste din punct  de vedere calitativ.

Star-Light 24DM2200

Despre Star Light 24DM2200

Asa cum spuneam si mai sus, Star Light 24DM2200 este un televizor de mic, cu o diagonala de 60 cm. Daca unul de 80 de cm este perfect pentru dormitor, acesta poate sa fie montat si el acolo, dar doar in cele mai mici camere. De fapt, cel mai bine i-ar sta in bucatarie sau intr-un birou, adica intr-un spatiu care nu este facut pentru a privi la televizor, dar unde, din cand in cand, mai este nevoie si de asa ceva.

Star Light 24DM2200
Televizor LED Star-Light, 60 cm, 24DM2200, HD Ready

Ca aspect, televizorul e ok, dar nu impresioneaza. Rama lui este destul de subtire, lucru care nu prea se poate spune despre carcasa. Este un model care gros, spre deosebire de televizoarele foarte moderne care tind sa fie din ce in ce mai subtiri. Materialele sunt ok, stativul e stabil si chiar daca nu e cel mai subtire model, este unul care nu arata prea rau.

Star-Light 24DM2200 review

Star Light 24DM2200 vine cu vreo cateva calitati tehnice decente

Daca il compari cu un model premium, s-ar putea ca Star Light 24DM2200 sa para mult inferior. Pana la urma, are doar rezolutie HD, un simplu ecran LED si nu prea multe functii suplimentare care sa il faca sa redea niste imagini senzationale. Dar in sine, calitatea imaginii nu e rea deloc.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Nu exista bleeding, contrastul e decent si apar probleme doar cand imaginile sunt foarte diferite ca luminozitate (adica atunci cand si un televizor mediu poate sa gafaie). Culorile sunt ceva mai sterse, dar din nou, e de asteptat la un astfel de model. Nicio firma din lume nu creeaza televizoare de 60 cm premium si chiar daca Samsung are modele ceva mai bune decat acesta, ele sunt si cu vrea cateva sute de lei mai scumpe.

In ceea ce priveste sunetul, Star Light 24DM2200 sta chiar bine, pentru marimea lui, cel putin. In mare, nu ai nevoie de o redare sonora prea puternica pentru un astfel de model. Si televizorul nici nu vine cu asa ceva, ci doar cu doua difuzoare de 5 W care isi fac perfect treaba pentru ceea ce li se cere. Indiferent daca te uiti la filme sau la sport, sunetul va fi acceptabil si destul de puternic pentru o camera mai mica.

In final, trebuie sa discutam si despre elementele de conectivitate. Televizorul nu este smart, lucru mai mult decat evident dat fiind pretul. Insa acesta tot iti permite sa te bucuri de mai mult decat de niste simple programe tv. Pana atunci, trebuie sa stii ca Star Light 24DM2200 are si o intrare CI+, deci conectarea la un decodor pentru cablu HD e mai simpla ca niciodata.

De asemenea, modelul are si intrari HDMI si USB. Asadar, poti vedea filme, asculta muzica, sau chiar te poti juca de pe consola (desi ecranul nu e cel mai grozav pentru asta). Oricum, daca vrei, iti poti diversifica destul de mult programul chiar si cu un astfel de televizor, mic si ieftin.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Fiecare televizor acopera o nevoie diferita, iar Star Light 24DM2200 poate sa fie un model destul de bun pentru cei care au nevoie de un aparat mic, dar care totusi iti propune un numar decent de functii. Nu cred ca lipsa functiilor inteligente ar pune o problema pentru cineva, intrucat nimeni nu isi cumpara un televizor de 60 cm pentru asa ceva. In plus, acesta este un model foarte ieftin, costand cat un telefon deloc spectaculos de la o firma din China. Deci intr-un fel merita sa investesti in el, daca stii ca ai nevoie de asa ceva. Imaginea nu te va dezamagi nici ea daca ai asteptarile corecte.

7.5 Total Score
Star Light 24DM2200, televizor foarte ieftin, de 60 cm

Un televizor pe care nu il cumperi pentru design ci pentru ca are un pret bun

PROS
  • Foarte ieftin
  • Imagine ok
  • Are toate elementele de conectivitate necesara
CONS
  • Este mic
  • Pretul poate sa fie si un dezavantaj