Toshiba 32W1753DG

Toshiba este unul dintre cei mai importanti producatori de electronice din lume, fabricand de la baterii la aparate de aer conditionat. Ei nu sunt insa chiar atat de cunoscuti pentru televizoarele pe care le produc. Este adevarat ca alte firme din Asia ii depasesc destul de mult, dar asta nu inseamna ca firma nu vine si ea cu vreo cateva solutii. Acestea sunt valabile mai ales cand vine vorba despre modele ieftine, mai simple, acolo unde nivelul de calitate este extrem de apropiat de la un model la altul si de la un producator la altul.  Toshiba 32W1753DG (vezi modelul la reducere) este un astfel de televizor. Nu e prea complex, dar e ieftin si recupereaza astfel.

Toshiba 32W1753DG

Despre Toshiba 32W1753DG

In ziua de astazi, mai toate televizoarele merg pe aceleasi tipare, cel putin atunci cand vine vorba despre unele cu preturi asemanatoare. Insa Toshiba 32W1753DG parca este televizorul care vrea sa schimbe normele, intorcandu-se la unele care erau valabile in urma cu vreo cativa ani. Practic, el arata ca un monitor mai mare. Diagonala e de 80 cm, ceea ce ok, mai ales in raport cu pretul. E un televizor normal, de dormitor si nu e nimi rau in asta.

Toshiba 32W1753DG
Televizor LED Toshiba, 81 cm, 32W1753DG, HD

Insa rama este groasa, atat privit din fata, cat si din lateral. Carcasa nu e nici ea cu nimic superioara, iar stativul, desi ofera o stabilitate buna, arata si el destul de ciudat. In mare, acest televizor nu e pentru cei care isi doresc un model deosebit. In schimb, poate sa fie bun intr-o camera de hotel sau intr-un birou, acolo unde aspectul practic este pe primul loc si nu cel estetic. Nu in ultimul rand, daca nu iti pasa asa tare de design, nici in dormitor nu ar fi o alegerea rau, mai ales daca un televizor mai mare si mai aratos in living.

Toshiba 32W1753DG review

Toshiba 32W1753DG se bucura de o imagine mai buna decat te lasa sa crezi

Ok, nu e chiar atat de grozava incat sa poti spune ca e premium, dar in acelasi timp, modul in care arata televizorul nu ti-ar lasa loc de prea multe sperante. Dar Toshiba 32W1753DG are o rezolutie HD ready si se vede chiar bine.

Cu niste canale HD, imaginea devine mai clara si chiar daca vorbim despre cele SD, exista si o functie de upscale si e decenta. Culorile si contrastul se ridica si ele la un nivel acceptabil. Asa cum spunea, e o imagine cu care sa te poti lauda cand iti cumperi televizorul, dar nici nu e rea deloc, mai ales atunci cand ai parte si de continutul potrivit.

Din punctul de vedere sonor, Toshiba 32W1753DG se regaseste la acelasi nivel mediu. Are doua difuzoare nu foarte puternice, dar potrivite pentru diagonala lui nu foarte mare. La alte modele as spune ca poti cumpera fara probleme un sistem audio pentru a te bucura de un sunet de calitate superioara, dar aici nu stiu daca este cazul. Pana la urma, iti cumperi un televizor ieftin pentru a face economii, nu pentru a ajunge la performante superioare.

In ceea priveste elementele de conectivitate, toate sunt la locul lor. Toshiba 32W1753DG nu este smart si nici nu avea cum sa fie, la pretul sau. Insa tot poti sa il folosesti pentru a vedea filme de o calitate mai buna. Are doua intrari USB si trei HDMI, deci spatiu suficient pentru stick, player, chiar si sunet daca asta vrei. Cred ca i-ar sta bine si ca monitor (oricum arata mai mult ca unul), fie ca discutam despre un laptop sau PC, fie despre o consola. Nu are lag si chiar daca nu e bun pentru gamerii profesionisti, e ok pentru cei care se joaca din pura pasiune.

Concluzii

Daca poti sa treci peste design-ul mai putin interesant, Toshiba 32W1753DG se poate dovedi a fi un televizor bun. Si chiar ar fi posibil sa treci, intrucat firma e de incredere si stie ce sa faca. Am spus deja care ar fi conditiile in care acest model ar fi foarte potrivit. El e bun si pentru acasa, dar si pentru afacerea ta (dar din motive diferite pentru care ar fi si un model foarte mare). Pretul este un alt punct de atractie. E ieftin, la reducere chiar foarte ieftin. E HD si se aude bine. Asadar, ofera un nivel rezonabil de calitate, unul pe care te poti baza.

7.5 Total Score
Toshiba 32W1753DG, televizor la pret redus

Un design destul de putin spectaculos dar imagini bune si dimensiune perfecta pentru un dormitor

PROS
  • Un televizor foarte ieftin
  • Imagine decenta pentru pretul sau
  • Sunetul este si el ok
  • Are trei intrari HDMI
CONS
  • Arata ca fiind scos din deceniul trecut
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply