Toshiba 24W1633DG

Cauti un  televizor modern la un pret accesibil? Toshiba 24W1633DG (vezi pretul de AZI) se incadreaza in aceste criterii de cautare deoarece are specificatiile unui televizor modern, dar si un pret mic potrivit oricarui buzunar. Este potrivit pentru un dormitor sau pentru un living mai mic. Datorita faptului ca este un televizor mic nu este necesara amplasarea lui pe perete deoarece ocupa un spatiu redus.

despre Toshiba 24W1633DG pareri

Despre Toshiba 24W1633DG

Toshiba 24W1633DG este un televizor non smart de tip LED,  ce face parte din gama 2017, si poate fi folosit si ca monitor pentru a te putea bucura de experienta online pe un ecran mai mare si cu imagini mai clare. Are un tuner de emisie receptie DVB-T/C si si port de intrare a unei antene.

Toshiba 24W1633DG
Televizor LED Toshiba, 61 cm, 24W1633DG, HD

La televizorul Toshiba 24W1633DG poti conecta usor un PC sau un laptop prin intrarea PC (D-sub 15 pini) pentru a putea beneficia de vizionarea pe un ecran mare a continutului de pe laptop sau PC, iar prin intrarea USB te poti conecta la un stick de memorie USB al carui continut il poti viziona mai clar.

Toshiba 24W1633DG review

Totodata, mai intalnim aici o intrare video composite si o intrare Scart ce permite conectarea televizorului la un DVD, o consola de jocuri, un receiver sau la orice alt device care permite conectarea printr-un cablu scart la un televizor. Pe langa un port HDMI si un minijack casti, televizorul are si conexiuni de tip RF in ce permit conectarea oricarei antene analogice obisnuite sau a unui cablu tv analogic.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Mufa audio out permite conectarea unui sistem de boxe pentru a asculta muzica preferata la un alt nivel de volum. De asemenea, acest televizor ne mai pune la dispozitie si urmatoarele conexiuni:  YPBPR IN VIA VGA, Caxial Digital Out ce permite transportarea sunetului nemodificat in formatul initial pana la amplificator si de acolo analog direct la boxe printr-un cablu special.

Televizorul mai suporta si conexiuni de tip HDCP si Slot CI care permite conectarea la distribuitorul de cablu fara a fi nevoie de conectarea la un receiver, direct printr-o cartela speciala oferita de distribuitorul de cablu pentru ca tu sa te bucuri din plin de programele oferite de televiziunea ta preferata.

Specificatii audio video pentru televizorul Toshiba 24W1633DG

Televizorul Toshiba 24W1633DG este dotat cu sistem audio de tip stereo. Sistemul de sunet NiCAM STEREO se bazeaza pe doua difuzoare de 2,5 W care, desi nu produc un sunet foarte puternic, este suficient pentru o sufragerie.

De asemenea, acest televizor iti mai pune la dispozitie si un egalizator, o functie BASS/TREBLE ce permite selectarea nivelului de bass si treble la un nivel preferat pentru eliminarea anumitor distorsiuni ale sunetului. In acelasi timp, acest televizor mai are si functii de tip Dolby Digital + si DDCO. Calitatea video a sunetului este data de rezolutia High Definition cu cei 1366 x 768 pixeli ce fac imaginea sa fie mai colorata si mai clara.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Imaginile sunt redate pe un ecran plat cu diagonala de 61 cm. Aspectul imaginii este de 16:9, ceea ce inseamna ca imaginea este plasata pe toata suprafata ecranului pentru ca tu sa te bucuri de filme pe care sa le vezi in intregime, fara parti lipsa ale imaginilor. Televizorul  Toshiba 24W1633DG are un indice de contrast  3000:1 ce asigura imagini clare si perfect conturate pentru imagini foarte frumos puse in valoare.

Luminozitatea ecranului este de 220 cd/mp pentru a te putea bucura de experienta vizionarii programelor preferate la orice ora, fie ca este zi sau noapte. Timpul de raspuns este de 8,5 ms, un timp foarte putin pentru a viziona filmele fara intreruperi. De asemenea, televizorul mai dispune si de caracteristici speciale de redare video cum ar fi: COMB FILTER 2D/3D si DIGITAL NOISE REDUCTION.

Alaturi de televizor primiti si o telecomanda, un manual de utilizare si un cablu de alimentare la retea, toate la un pret aproximativ de 600 lei.

Concluzii:

Televizorul Toshiba 24W1633DG este un televizor practic si accesibil oricarei categorii de buget. Aveti parte de calitate la un pret avantajos si de caracteristici speciale remarcabile pentru momente memorabile in familie.

7.5 Total Score
Toshiba 24W1633DG - un televizor pentru momente placute de relaxare

Toshiba 24W1633DG este un model simplu, dar util ca si monitor sau pentru o camera mica. Pretul redus il face o alegere foarte potrivita

PROS
  • design elegant
  • dimensiuni potrivite pentru o sufragerie medie
  • calitatea redarii imaginilor si a sunetului
CONS
  • nu este smart
  • diagonala cam mica
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply