Samsung 49Q7F

Ai un televizor de care nu esti multumit? Il poti inlocui cu unul nou si mai inovativ, pentru ca Samsung a lansat televizorul Samsung 49Q7F (vezi pretul de AZI) care este foarte elegant, inteligent, dar si practic. Inca de prima data cand il vei vedea iti va ramane in minte datorita designului. Televizorul imbina perfect utilul cu placutul, schimband aspectul incaperii in care este amplasat, dar si starea de spirit a celui care priveste imaginile perfect conturate de o calitate exceptionala.

Samsung 49Q7F

Despre Samsung 49Q7F

Samsung 49Q7F este un Smart Tv  din gama 2017 care poate fi folosit si ca monitor. Acest televizor nu se rezuma doar la cateva specificatii simple, ci uimeste prin tehnolgia QLED si 4K HDR care are rol de a genera o gama mult mai larga de culori si nuante pentru o calitate mult mai ridicata si pentru imagini mai realiste.

Samsung 49Q7F
Televizor QLED Smart Samsung, 123 cm, 49Q7F, 4K Ultra HD

Designul televizorului de fata este unul moden, dar si exterm de elegant, care iese in evidenta imediat. Desi este foarte subtire, acest televizor poate fi remarcat usor datorita dimensiunilor impresionante de 1089.4 x 712.1 x 303.8 mm cu stand si 1089.4 x 627.0 x 44.9 mm fara stand si a detaliilor fine si a culorii argintii care ii accentueaza calitatile, insa poate fi plasat si pe perete pentru a da incaperii un aer extrem de actual si de elegant. Datorita faptului ca este un televizor subtire, acest model se monteaza perfect pe perete fara sa ramana spatiu intre acestea doua.

Samsung 49Q7F review

Samsung 49Q7F – un televizor ce ofera o calitate video remarcabila

Acest model are un display plat cu o diagonala de 123 cm ( vezi si modelele de 138 cm si cel de 163 cm),  cu o rezolutie ULTRA HD/4K si 3840 x 2160 pixeli si aspect al imaginii de 16:9 pentru a oferi experiente incredibile de vizionare la niveluri remarcabile de calitate a imaginilor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Samsung 49Q7F se face remarcat si prin multitudinea de caracteristici speciale pe care le foloseste pentru a crea imagini mai realiste, caracteristici precum Q Display, Ultra Back, Q Engine care este un motor puternic pentru imagini mai perfecte, Q Viewing Angle ce reda imaginile fara distorsiuni de culoare si posibilitatea de a viziona imaginile din orice unghi al camerii.

Q Contrast iti ofera posibilitatea de a vedea clar programul preferat indiferent daca e zi sau noapte. De asemenea, pe langa alte functii speciale, mai regasim si functia Q Color pentru imagini de o calitate ridicata asemenea realitatii.

Calitatea audio a aparatului Samsung 49Q7F este redata in mod special prin cele doua difuzoare stereo de 20 W si functii precum Dolby Digital Plus si DTS Codec care sa te faca sa te simti ca in propriul tau cinematograf datorita sunetului perfect perceptibil. De asemenea, televizorul mai beneziciaza de functia Multiroom link care permite controlul volumului de sunet din alta camera. Iar functia Bluetooth Audio permite conectarea televizorului la un dispozitiv bluetooth pentru amplificare a sunetului ca tu sa te bucuri de muzica la cel mai inalt nivel de volum.

Samsung 49Q7F permite conectarea la internet prin Wi-Fi integrat pentru experiente online pe un ecran de calitate. De asemenea, televizorul mai beneficiaza de conexiune LAN, conexiune Rf in si Slot CI care permite conectarea televizorului la programele de televiziune ale distribuitorului tau de cablu printr-un card special fara a fi nevoie de receiver extern care ocupa spatiul.

Totodata, televizorul mai are si o intrare audio digitala optica, patru porturi HDMI si trei porturi USB pentru a te putea bucura de vizionarea filmelor pe care le ai salvate pe un stick USB.

Samsung 49Q7F are o multitudine de caracteristici speciale din care putem aminti: functia Time Shift, functia Digital Clean View si Ultra Clean View, functia subtitrare si functia Game mode pentru a te bucura de jocurile tale preferate pe un ecran mare ce prezinta imagini de calitate.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Impreuna cu televizorul  mai primiti si o telecomanda, un manual de utilizare si un cablu de alimentare la retea, pretul fiind de aproximativ 5600 lei, un pret rezonabil avand in vedere multitudinea de caracteristici speciale pe care acest televizor le are.

Concluzii:

Samsung 49Q7F este un televizor inovator in care perfectiunea se imbina cu funcțiile speciale pentru a te bucura de emisiuni, filme si meciuri la o calitate incomparabila.

9 Total Score
Samsung 49Q7F - un televizor pentru experiente vizuale de neuitat

Seria Q de la Samsung inglobeaza unele dintre cele mai performante televizoare. Modelul Samsung 49Q7F are tot ce si-ar dori un pretentios in ale calitatii

PROS
  • imagine perfecta foarte apropiata de realitate
  • sunet clar la o calitate inalta
  • design elegant
  • posibilitatea de amplasare pe perete
CONS
  • pretul ceva cam mare
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply