Samsung 55MU6502

Samsung a lansat de ceva un concept cu totul nou in materie de vizualizare tv. Este vorba de televizoarele cu ecrane curbate, care evidentiaza cu atat mai mult profunzimea si detaliile. Samsung 55MU6502 (vezi cea mai buna oferta) este un televizor de acest tip lansat in 2016. Modelul aduce un pachet foarte atractiv de dotari si este disponibil la cel mai bun pret de pana acum, asa ca reprezinta o adevarata afacere.

Samsung 55MU6502

Despre Samsung 55MU6502

Samsung 55MU6502 este un televizor foarte modern, care integreaza dotari de imagine foarte avansate. Televizorul beneficiaza si de functii smart, oferind posibilitati extinse de distractie.

Samsung 55MU6502
Televizor LED Curbat Smart Samsung, 138 cm, 55MU6502, 4K Ultra HD

Modelul are o personalitate puternica si isi impune prezenta in orice camera. Design-ul sau se remarca in primul rand prin dimensiuni, iar apoi prin liniile curbate si finisajele premium. Televizorul Samsung 55MU6502 are insertii metalice si arata foarte elegant. Acesta are dimensiunile de 1232.0 x 714.5 x 97.4 mm si foloseste pentru fixare un suport in V. Finisajele de calitate se pastreaza din toate unghiurile, asa ca televizorul arata foarte bine atat din fata, cat si dintr-o parte sau din spate.

Samsung 55MU6502

Samsung 55MU6502, modelul care vrea sa te impresioneze

Design-ul gandit la 360 de grade adauga foarte multe puncte pe partea de aspect. Rama este in acelasi timp foarte subtire, iar aspectul general este minimalist. Ecranul curbat si rama subtire fac ca atentia privitorului sa se atribuie perfect asupra cadrelor redate. Acestea vor parea mult mai realiste datorita profunzimii ridicate.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Samsung 55MU6502 are diagonala de 139 de cm si este destul de generos din acest punct de vedere. Acesta are calitate 4k si reda imagini la rezolutia de 3840 x 2160 de pixeli. Imaginile au claritate de 4 ori mai mare decat cele HD obisnuite. Claritatea reprezinta cu siguranta un atu al ecranului, dar nu si singurul.

Ecranul beneficiaza de un sistem avansat de iluminare, care permite redarea unui contrast perect si a unor culori pline de viata. La baza imaginilor se afla tehnologii precum Picture Engine: UHD Up-Scaling, UHD Dimming Auto Depth Enhancer sau Active Crystal Color. Acestea proceseaza in detaliu fiecare cadru si fac totul mai natural. Ecranul este dotat de asemenea si cu functii HDR, care permit redarea celor mai intense tonuri.

Functiile HDR duc contrastul la cel mai inalt nivel. Iar pentru redarea imaginilor in miscare mult mai fidel cu realitatea, tehnologia Auto Motion Plus descompune fiecare cadru si acopera spatiile goale. Imaginile curg astfel mult mai lin si poti recunoaste mai multe detalii. Efectul este cel mai vizibil in cazul emisiunilor sportive si filmelor de actiune.

Functii smart cu wifi integrat

Samsung 55MU6502 este dotat cu functii smart si are un procesor quad core care asigura o experienta foarte rapida de navigare. Interfata ofera acces rapid la browser, continut online si aplicatii. Vei avea foarte multe optiuni in materie de aplicatii si vei putea urmari online filmele si serialele preferate.

De asemenea, televizorul este dotat cu o serie extinsa de port-uri care permite conectarea de dispozitive externe. Este vorba de 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB si mai multe intrari video. Acestea se gasesc in partea din spate a televizorului si sunt usor accesibile. Modelul beneficiaza de detectare automata si recunoaste instant toate dispozitivele conectate. Vei putea vedea imediat lista de dispozitive conectate si vei putea selecta continutul pe care doresti sa il redai pe ecranul mare. Printre dispozitivele pe care le poti conecta se numara PC-uri, laptopuri, console Xbox, PlayStation sau Wii, HDD-uri externe, playere DVD sau Blu-Ray, telefoane, tablete etc.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Ar mai fi de mentionat ca te poti conecta la internet atat prin wifi, cat si prin cablu. De asemenea, ai la dispozitie si tehnologia Bluetooth pentru transferul de date fara cablu.

Sistemul audio are o putere de 20 W si este dotat la randul sau cu foarte multe tehnologii. Sunetul este distribuit uniform si atinge un spectru tonal larg. Pentru unii utilizatori, sunetul poate parea ceva mai slab, dar problema se poate rezolva cu ajutorul unui soundbar sau al unui sistem audio extern.

Samsung 55MU6502 are si tuner digital si slot CI+, asa ca poate capta canale digitale fara a mai avea nevoie de un receiver extern.

Concluzii

Samsung 55MU6502 este un televizor complex, care ofera acces la cele mai noi dotari de imagine. Modelul reda imagini de calitate 4k pe ecranul curbat si beneficiaza de asemenea de functii smart si HDR. Experienta de vizionare este perfecta si te vei simti la fel ca la cinematograf. Pretul bun din perioada actual reprezinta un argument foarte puternic de achizitie.

9 Total Score
Samsung 55MU6502: televizorul curbat HDR 4k

Samsung 55MU6502 - un model complex cu noi dotari de imagine

PROS
  • Ecran curbat cu functii HDR si calitate 4k
  • Functii smart cu wifi integrat
  • Conectivitate buna
CONS
  • Sunet ceva mai slab