Samsung 82MU7002

Uneori, televizoarele cu diagonala mare sunt privite mai mult ca niste glume de catre publicul larg. Si asta nu pentru ca ele nu ar fi bune (pana la urma, nicio firma nu vine cu modele de 200 cm sau mai mult pe care sa le doteze cu niste tehnologii mediocre), ci pentru ca au o utilitate limitata, cel putin in viziunea publicului larg. Bineinteles, nu trebuie uitat faptul ca ele nici macar nu sunt facute pentru astfel de public, ci pentru cei care le vor mai mult pentru spatii deschise. Din aceasta categorie face parte si Samsung 82MU7002 (vezi AICI pretul din oferta), un televizor cum nu vezi prea multe. Este unul dintre cele mai mari posibile si de aceea nu e pentru oricine, desi nu prea ai ce sa ii reprosezi la nivel de calitate.

Samsung 82MU7002

Despre Samsung 82MU7002

Acesta este diferit nu pentru ca ar fi unic in privinta design-ului. De fapt, face parte dintr-o serie diversa, cu modele cu diagonala variate, care incep de la 123 cm. Cu alte cuvinte, in cazul in care iti place atat de mult cum arata Samsung 82MU7002 si totusi nu ai ce face cu acesta, vestea buna este ca iti poti cumpara o varianta ceva mai mica (sau mult mai mica). Televizorul este unul dintre acele aparate moderne care aproape ca nu au rama. Bine, ea exista, dar e atat de subitre inca abia se vede.

Samsung 82MU7002
Televizor LED Smart Samsung, 208 cm, 82MU7002, 4K Ultra HD

Carcasa e si ea destul de ok, nu extrem de subtire (televizorul este LED, nu QLED, tehnologie care ar fi adus un ecran si mai modern), dar acceptabila pentru un televizor de ultima generatie. Exista si stativ, bineinteles, dar acesta este un televizor pe care ar trebui sa il tii in perete. Asadar, Samsung 82MU7002 este un televizor de 208 cm pe care il poti cumpara doar pentru un spatiu public, poate si pentru un birou. Poate ca exista si persoane care il prefera pentru acasa, dar trebuie sa ai o casa imensa sau un castel pentru a-l primi.

Samsung 82MU7002

Tot ceea ce poti vrea din punct de vedere tehnologic

Asa cum spuneam si mai sus, televizorul are doar un ecran LED, producatorii alegand sa tina pretul in frau, lucru care nu s-ar fi intamplat daca utilizau un QLED. Fara indoiala ca ar fi produs niste imagini mai spectaculoase, mai ales in privinta contrastului, dar si asa televizorul este unul scump. In plus, culorile sunt spectaculoase datorita functiei HDR, iar sistemul de local dimming isi face treaba, deci contrastul este totusi unul bun.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Imaginea in sine este si ea spectaculoasa, atat timp cat vezi totul la o rezolutie 4K. In cazul in care sursa video este de rezolutie mai slaba, functie de upscale in face treaba si asta e bine, pentru ca la noi nu prea ai sansa de a vedea atat de multe imagini UHD.

Samsung 82MU7002, un televizor altfel

Din fericire, conexiumea la internet este una facila, cu un sistem de operare mai mult decat acceptabil. Samsung nu au fost niciodata chiar primii la acest capitol, dar totusi, cu acest televizor si cu altele noi s-au descurcat destul de bine. Samsung 82MU7002 foloseste o varianta de Tizen 2 plina de aplicatii, cu o modalitate intuitiva de control si daca folosesti televizorul cu o telecomanda inteligenta sau cu mouse si tastatura, atunci nu va fi nicio problema in a te descurca.

Probabil ca sursele cele mai importante de imagini 4k vor fi Youtube si Netflix, dar numarul mare de aplicatii diversifica mult posibilitatile. Desigur, poti utiliza si materiale de stick sau HDD extern, dar si filme de pe Blue Ray. Samsung 82MU7002 are un One Connect Box cu toate intrarile necesare.

Singurul aspect ceva mai dezamagitor e sunetul. Samsung 82MU7002 are doar doua difuzoare de 10 W, lucru care e oarecum de inteles cand te uiti cat de subtire este rama. Totusi, pentru un televizor de 208 cm se putea in mod cert mult mai bine. Pe acesta nu il poti folosi intr-un spatiu mai larg fara un sistem de sunet, dar din fericire, are numeroase porturi HDMI pentru a face fata.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Samsung 82MU7002 este, desi greu sa iti dai seama, unul dintre cele mai accesibile televizoare imense. Si nivelul de calitate nu e deloc unul scazut. Asadar ca are toate sansele sa impresioneze cumparatorii potriviti. Se putea sa aiba si tehnologii mai bune, dar oricum este un model premium care merita sa fie cumparat atunci cand chiar ai nevoie de asa ceva.

9 Total Score
Samsung 82MU7002, televizor imens, cu un raport calitate pret bun

Samsung 82MU7002 - un model de televizor care cu adevarat te impresioneaza de la o prima vedere

PROS
  • Diagonala imensa, perfecta pentru spatiile publice
  • Un design interesant si modern
  • Imagine foarte buna
CONS
  • Sunet slab pentru marimea lui
Add your review

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply