Samsung 65MU7002

Televizoarele de la Samsung vin, de cele mai multe ori, cu un nivel de calitate destul de bun. Bineinteles, si firma are modele mai ieftine si mai simple, dar in acelasi timp, daca vrei sa gasesti un aparat de calitate superioara, la ei ar trebui sa mergi prima data. Samsung 65MU7002 (doar AICI la cel mai mic pret) este un astfel de model, unul foarte mare, dar si foarte bun. Poate ca nu este potrivit pentru orice cumparator (apare si problema pretului aici), dar in mod cert daca esti dispus sa investesti, aceasta ramane o solutie foarte buna pentru tine, indiferent daca o vrei pentru acasa sau pentru firma ta.

Samsung 65MU7002

Despre Samsung 65MU7002

Desi performantele sale sunt unele foarte avansate, cred modul in care arata este unul dintre principalele avantaje pentru Samsung 65MU7002. Acesta face parte dintr-o serie in cazul careia producatorul s-a gandit cam la orice element in privinta design-ul. Rama subtire, materialele excelente (rama metalica gri, care ofera un aspect deosebit), o carcasa la fel de ssubtire, dar si bine gandita, usor curbata in spate si un stativ solid (desi cel mai bine ar fi ca aparatul sa fie montat in perete), toate acestea indica un televizor de calitate premium, cel putin din punctul de vedere al modului in care a fost construit.

Samsung 65MU7002
Televizor LED Smart Samsung, 163 cm, 65MU7002, 4K Ultra HD

In acelasi timp, ar trebui sa tinem cont si de diagonala destul de mare a lui Samsung 65MU7002. La 161  cm nu este cel televizorl cel mai mare de pe piata (sunt altele cu vreo 40 cm in plus), dar in mod cert nu este un model pentru pentru dormitor. Este potrivit daca il vrei pentru living si chiar trebuie sa ai o camera destul de spatioasa pentru a-l primi. In acelasi timp, e foarte bun si pentru un spatiu public, un birou sau un restaurant. E bine ca este televizorul perfect in mai multe situatii pentru ca asa si cumparatorii vor putea sa fie mai diversi.

Samsung 65MU7002

Samsung 65MU7002 ofera cam tot ceea ce trebuie din punct de vedere tehnologic

Pe de-o parte, poate ca unii s-ar astepta ca el sa fie televizorul perfect si nu e chiar asa (bine, niciunul nu e, dar acesta nu face parte chiar din categoria de varf). Asadar, Samsung 65MU7002 este un model excelent, dar nu trebui sa uitam ca are un panou VA Edge LED si nu un QLED, adica maximum din ce ofera Samsung in acest moment. Ce inseamna asta mai exact? In primul rand ca iluminatul nu este perfect.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Mai apre si foarte rare situatii de bleeding, iar contrastul sufera atunci cand imaginea ofera diferente extreme. Bineinteles, probleme sunt unele minore si rare, dar ele exista. Este important ca exista si functia local dimming, aceasta reducand din problemele de contrast. Intensitatea culorilor este insa una buna, in special multumita functiei HDR. In final, rezolutia este cea obisnuita pentru un astfel de model, adica 4K UHD.

Face parte dintr-o serie cu design impecabil

Pe partea audio, Samsung 65MU7002 se descurca admirabil, cu doua difuzoare de 20 W, dar in acelasi timp, daca vrei sa il utilizezi intr-un spatiu public, atunci vei avea nevoie de un sistem audio. Niciun televizor nu are difuzoare atat de puternice pe cat sa faca fata intr-o astfel de situatie, dar pentru acasa, acesta ofera o calitate potrivita, suprinzator dat fiind faptul ca are o carcasa atat de subtire.

In final, sa discutam un pic si despre utilitatea efectiva a lui Samsung 65MU7002. Acesta se misca bine in cea mai mare parte, dar are si un pic de lag. Nu e foarte mare si cred ca unii cumparatori il supraestimeaza. Pur si simplu televizorul functioneaza bine, dar nu te astepta sa fie ca un computer care iti gaseste imediat ceea ce cauti. Telecomanda ajuta si ea, usurand accestul la functiile smart. Si daca tot suntem aici, trebuie spus ca sistemul e ok, intuitiv si cu multe aplicatii. De asemenea, modelul are nevoie de ceva calibrare pentru a obtine imaginea perfecta, dar asa sunt toate.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Samsung 65MU7002 este un televizor excelent, cu mici minusuri, dar niciunul dintre acestea nu este capabil sa strice experienta utilizarii lui. Merge bine cand este conectat la internet, ofera o gama larga de utilizari si poate sa fie montat acasa sau la munca. Bineinteles, apare si o discutie despre pret. Fiind un model de diagonala mare, premium, nu este chiar cel mai ieftin. Nu toata lumea si-l va putea permite, dar nici dori, dar pentru cine vrea acest nivel de calitate, televizorul ofera tot ce trebuie.

10 Total Score
Samsung 65MU7002, un televizor premium care arata foarte bine

Samsung 65MU7002 - un model cu functii multiple si de foarte buna calitate

PROS
  • Diagonala mare
  • Imagine buna
  • Design impecabil
CONS
  • Nu e chiar pentru toata lumea