Nei 28NE5000

Cred ca pana acum toata lumea s-a obisnuit ca firmele de televizoare sa apara ca ciupercile dupa ploaie. Pana la urma, nu este chiar atat de dificil sa creezi televizoare in China si sa le aduci si la noi si desi aceasta practica nu e vazuta cu ochi bune de toata lumea, de multe ori aceste modele de dovedesc a fi destul de bune. Bineinteles, majoritea sunt solutii pentru un buget redus, dar cand ele sunt mai ieftine decat cele de firma, e clar ca exista cumparatori incantati si de ele. Nei 28NE5000 (vezi AICI pretul de azi) este un televizor destul de ciudat, unul care face parte tot din aceasta categorie. De ce spun ca este ciudat? In primul rand din cauza diagonalei, despre care vom vorbi imediat.

Nei 28NE5000

Despre Nei 28NE5000

Asadar, cel mai bizar lucru la este este diagonala. Pana acum am fost obisnuit cu televizoare de 80 de cm, sau cu unele de 60 cm, mai bune pentru bucatarie sau birou. Ei bine, Nei 28NE5000 are diagonala de 71 cm, fiind oarecum bun pentru dormitor, bucatarie si birou, fara a fi ideal pentru vreounul dintre aceste spatii (poate sa fie prea mic pentru primul si cam mare pentru cele din urma). Dar in functie de camera, acesta isi poate gasi locul mai usor. As spune ca este ok si pentru o camera de hotel, mai ales cum nu reprezinta o investitie prea mare.

Nei 28NE5000
Televizor LED Nei, 71 cm, 28NE5000, Full HD

Cat despre design-ul efectiv, Nei 28NE5000 are o rama cam groasa, destul de departe de ceea ce ofera un televizor premium, dar pana la urma, nu poti avea mari pretentii la pretul sau. In continuare cred ca fiecare televizor modern arata destul de bine si la fel o face si acesta. Are si un stativ stabil, adica e usor de montat si va arata ok in orice camera.

Nei 28NE5000

Imaginea e surprinzator de buna, dar in restul e in limintele asteptate

De regula, astfel de televioare tintesc nu foarte sus atunci cand vine vorba de calitatea imagnii. Si nici nu au nevoie sa o faca, intrucat ele sunt cumparate fie pentru a fi utilizate ca modele secundare intr-o camera mai mica, fie de niste persoane care nu pun mare pret de avansul tehnologic si care cauta un televizor simplu si ieftin.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Nei 28NE5000 vine totusi cu ceva in plus, avand o rezolutie full HD, 1080 p, adica superioara celei HD cu care vin majoritatea modelelor de gen. Ce inseamna asta mai exact? Rezolutia mai buna aduce cu sine o imagine mai clara, daca ai si continut potrivit. Cel de la tv, adica de la posturile de cablu tot HD este, dar chiar si asa, calitatea va fi ceva mai buna. Televizorul are si un slot CI+, deci se va conecta destul de usor la cablu HD.

Nei 28NE5000 nu surprinde din punct de vedere vizual, dar e totusi ok in raport cu pretul

Adevarata calitate full HD se vede insa atunci cand vorbim despre niste filme (sau orice alt fel de imagini) provenite din surse extrene. Nei 28NE5000 nu are sistem smart (evident, dar fiind pretul), dar asta nu inseamna ca nu poti sa importi filme din multe alte surse. Are 2 intrari USB si trei HDMI, deci poti vedea filme de pe stick sau de pe Blue Ray/DVD. De asemenea, iti ramane loc si pentru un sistem audio, daca vrei sa utilizezi unul. Televizorul merge si conectat la PC. Nu va fi in niciun caz un model agreat de cei care joaca jocuri la nivel pro, dar cu siguranta un “monitor” cu diagonala de 71 cm n e rau.

In final, sa revenim un pic la sunet. Acesta nu e rau, in niciun caz pentru un astfel de televizor. Nici nu se aude spectaculos, dar e ok pentru diagonala lui si pentru o camera mai mica.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Nei 28NE5000 este un televizor acceptabil din toate punctele de vede. Are imagine full HD, culori si contrast decente, se aude ok si e usor de utilizat. Este adevarat ca diagonala lui e mai rar intalnita, dar pana la urma, ramane un televizor pe care il poti folosi in dormitor, aproape la fel de bun ca unul de 80 cm. Totusi, trebuie sa il si cumperi stiind la ce sa te astepti. Nu este spectaculos, are un design destul de banal si in general se comporta ca un televizor mai ieftin. Bineinteles, este unul, asa ca e normal sa functioneze in modul in care o face. In concluzie, e util, poate sa fie incercat, dar ca oricare altul din categoria lui, e totusi de nisa.

8.5 Total Score
Nei 28NE5000, televizor ieftin, cu diagonala de 71 cm

Nei 28NE5000 - incearca acest model de televizor ideal pentru incaperile foarte mici

PROS
  • Foarte ieftin
  • E full HD
CONS
  • Design banal
Add your review

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply