NEI 60NE5000

In cazul in care iti doresti un televizor de calitate care sa aiba atat un design atragator, cat si un pret accesibil, NEI 60NE5000 (vezi pretul la reducere) este potrivit pentru indeplinirea dorintei tale.

despre NEI 60NE5000 pareri

Despre NEI 60NE5000

Designul sau este unul elegant, fiind un televizor de dimensiuni mari de (W x H x D) 1378 x 101 x 806 mm fara stand, 1378x 295 x 853 mm cu stand si o diagonala de 152 cm, acesta potrivindu-se perfect intr-o sufragerie mare.

NEI 60NE5000
Televizor LED Nei, 152 cm, 60NE5000, Full HD

Datorita ramei inguste de culoare neagra, ecranul este foarte evidentiat pentru a te putea bucura de experienta vizionarii programelor preferate pe un ecran mult mai bine accentuat. Modelul de fata iti da posibilitatea de a-l conecta la un PC sau laptop prin intrarea PC (D-sub 15 pini) pentru a putea vizualiza orice continut de pe acestea pe un ecran mult mai mare si mai clar.

NEI 60NE5000 review

De asemenea, televizorul suporta si conexiuni de tip RF in, Mini AV,  Mini YPbPr, dar si slot CI care iti permite vizionarea programelor de televiziune oferite de distribuitorul de cablu printr-o cartela fara a fi nevoie de conectarea la un receiver extern, insa totodata inlatura si disconfortul folosirii a doua telecomenzi. Modelul acesta are si trei intrari de tip HDMI, dar si o intrare pentru scart RGB care permite conectarea la o consola de jocuri, un DVD, Blu-ray sau la un receiver.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Caracteristicile de sunet si imagine pentru televizorul NEI 60NE5000

NEI 60NE5000 are un display plat cu o rezolutie Full HD de 1920 x 1080 pixeli care au rol de a ridica nivelul calitatii imaginii. Luminozitatea ecranului este de 220 cd/mp, pentru ca imaginea sa se apropie de realitate, iar aspectul imaginii este 16:9, ceea ce inseamna ca imaginea este distribuita pe toata suprafata ecranului inlaturand astfel neplacerea de a avea o imagine incompleta sau o imagine intr-un chenar negru.

Datorita caracteristicii speciale Noise Reduction, televizorul elimina in mod automat zgomotul produs de semnal pentru o experienta linistita. Functia Como Filter descompune un semnal video din surse analogice (Component si S-Video) in partile componente (luminanta si crominanta), pentru eliminarea zgomotului, tranzitiilor si prelucrare ulterioara. Televizorul are un unghi de vizibilitate de 178/178 grade ce iti permite vizionarea in bune conditii a programelor preferate din orice pozitie.

Televizorul are un contrast dinamic de 3000:1, asigurand imagini conturate, clare, cu umbre postimagine minime si care pune in valoare toate frumusetile de detaliu ale emisiilor de inalta definitie ce reproduc imagini de inalta calitate si pline de realism. Sunetul este redat printr un sistem stereo. Puterea maxima suportata de difuzoare este de 2 x 10 W RMS. O caracteristica speciala a sistemului audio este  NICAM/A2.

NEI 60NE5000 are un pret aproximativ de 3000 lei, un pret destul de bun in raport cu calitatea acestui televizor.

Concluzii:

NEI 60NE5000 este un televizor cu traditie, deoarece firma NEI este existenta pe piata din Romania inca din anul 1993, acum revenind cu televizoare de ultima generatie. Este perfect pentru serile relaxante in familie dedicate vizionarii filmelor preferate.

8.5 Total Score
NEI 60NE5000 - un televizor modern pentru momente memorabile in familie

NEI 60NE5000 este un televizor mare, ideal pentru un living. Imaginile sunt excelente, sunetul si el, iar pretul este decent.

PROS
  • dimensiuni mari
  • design elegant si modern
  • posibilitatea de a conecta televizorul cu un PC sau laptop
  • claritatea imaginii
  • existenta unui slot CI ce permite vizionarea programelor oferite de distribuitorul de cablu fara a fi nevoie conectarea la un receiver
CONS
  • nu este smart
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply