Panasonic TX-40EX600E

Panasonic nu doar ca au pe piata unele dintre cele mai bune televizoare din clasa premium, dar si unele dintre cele mai acceptabile dintre cele cu pret mediu. In aceasta categorie este mai greu sa multumesti pe toata lumea, dar in general aparatele firmei sunt unele mai mult decat satisfacatoare. Unele serii chiar se remarca din multitudinea de modele si livreaza un nivel constant de calitate, chiar daca diagonala ajune sa varieze destul de mult.  Panasonic TX-40EX600E (vezi reducerile de AZI) face si el parte dintr-o astfel de serie foarte diversa. Acest lucru nu poate sa fie insa decat unul foarte bun, intrucat aparatul se bucura de foarte multe dotari decente sau chiar superioara, astfel incat ar putea sa multumeasca si cumperatorii ceva mai pretentiosi.

Panasonic TX-40EX600E

Despre Panasonic TX-40EX600E

De la un televizor la pret mediu te-ai astepta sa arata destul de bine. Panasonic TX-40EX600E chiar reuseste sa faca asta, desi nu discutam nici pe departe de un aparat foarte mare. Acesta are o diagonala de doar 108 cm (vezi si modelele de 123 cm si 139 cm), ceea ce il face sa fie perfect pentru dormitor si poate pentru living, dar doar atunci cand locuiesti intr-o casa destul de mica.

Panasonic TX-40EX600E
Televizor LED Smart Panasonic, 101 cm, TX-40EX600E, 4K Ultra HD

Una peste alta insa, e clar ca lumea are nevoie si de televizoare pentru camere cu spatiu mai redus si daca ele vin si la o calitate foarte buna, cu atat mai bine. Televizorul in sine arata ok, pastrand aspectul unui aparat modern, de care producatorii s-au ingrijit cat de cat.

Panasonic TX-40EX600E review

Din punctul de vedere al materialelor lucrurile stau si mai bine, rama si carcasa fiind construite dintr-un plastic serios si sanatos, rezistent si cu o culoare decenta. Insa elementul care poate sa atraga cel mai mult este stativul. Acesta se poate misca pe toata partea de jos a ecranului, ambele picioare putand sa fie montate pe mijloc sau in parti.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Calitatea imaginii ramane si ea la parametri inalti

In primul rand, orice televizor nou care se si respecta este unul care vine cu rezolutia 4K UHD si Panasonic TX-40EX600E nu face exceptie. Este adevarat ca nu vorbim despre cel mai bun ecran posibil si ca exista destul de multe alte televizoare care au o imagine si mai buna decat acesta. Dar in conditiile in care exista totusi si o diferenta de pret (chiar una mare, desi partial ea este explicata si de ecranul mai scazut ca dimensiuni).

Revenind, televizorul reda niste imagini mult peste medie, culori vii si un contrast mai mult decat multumitor. De asemenea, pentru ca vorbim despre o rezolutie 4K, avantajul este ca si rezolutiile mai slabe, chiar si cea SD, capata calitati superioara, functia de upscale fiind una decent integrata.

Bine integrat este si sistemul sonor. Acesta este pus in valoare de doua difuzoare de 10 W, ceea ce in sine nu e atat de mult, dar datele problemei se schimba pentru ca nici Panasonic TX-40EX600E nu este atat de mare. Pentru un televizor de dormitor este mai mult decat suficient si modul in care acesta se aude completeaza bine modul in care se si vede.

Un sistem smart util

Panasonic, prin sistemul lor de operare My Home Screen, au creat o tehnologie utila, desi nu chiar atat de spectaculoasa. Totusi, are destul de multe aplicatii,  se misca rapid si are o interfata facila. Este adevarat ca Web OS te incanta cu si mai multe aplicatii si parca interfata mai colorata e si mai simpla, dar in tot cazul, nu prea ii puteam reprosa ceva nici lui Panasonic TX-40EX600E (cert e ca sistemul e mai bun ca un Android).

Si daca vrei chiar mai multe filme in 4k, atunci poti completa colectia de pe Netlfix sau HBO Go cu ceea ce poti viziona de pe stick sau de un Bleu Ray Player, caci intrarile pentru alte dispozitive sunt destule.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Panasonic TX-40EX600E este un televizor excelent pentru a fi montat in dormitor, poate chiar unul dintre cele mai bune din aceasta categorie. In primul rand, se bucura de fiecare tehnologie pe care o detin si modelele mai mari din seria lui si asta il face sa se compare foarte usor cu acestea. Practic, singurul lucru care il deosebeste este diagonala. Si pentru ca nivelul de calitate este unul ridicat, nici pretul nu este foarte scazut. In acelasi timp, altele sunt mult mai scumpe dar as spune ca pentru diagonala lui, modelul chiar este premium. Si asa stand lucrurile, merita cumparat daca vrei un aparat de clasa si in dormitor.

9 Total Score
Panasonic TX-40EX600E, un excelent televizor pentru dormitor

Panasonic TX-40EX600E beneficiaza de acelasi design care face remarcata toata seria. In plus, functiile de top, imaginile perfecte si sunetul clar il recomanda

PROS
  • Design atractiv
  • Imagine si sunet excelente
  • Sistem de operare ok
CONS
  • Nimic
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply