Panasonic TX-49EX600E

Toata lumea a auzit, probabil, de firma Panasonic. Acestia sunt unul dintre cele mai puternice branduri de electronice din lume si in campul televizoarelor ei dau dovada de o oferta destul de buna. Din pacate, au trecut in umbra celorlalti trei mari producatori asiatici (LG, Samsung si Sony), dar isi pastreaza oricum un loc destul de lejer in top cinci vanzari globale. Asta pentru ca si au modele foarte bune si competitive, unele care chiar se ridica deasupra competitiei, mai ales pe segmentele de pret ieftin si mediu. Panasonic TX-49EX600E (vezi reducerile de AZI) este unul dintre cele mai interesante modele de pe piata, atat din punctul de vedere al pretului, cat si prin ceea ce ofera, ca design si ca tehnologie.

Despre Panasonic TX-49EX600E

In ziua de astazi este nevoie ca un televizor sa fie subtire si destul de mare pentru a atrage atentia intr-un mod pozitiv asupra lui. Dar Panasonic TX-49EX600E face mai mult decat atat, venind cu un design impecabil. Acesta beneficiaza de o rama metalica si subtire, eleganta si foarte bine integrata in carcasa care se bucura si ea de aceleasi caracteristici.

Panasonic TX-49EX600E
Televizor LED Smart Panasonic, 123 cm, TX-49EX600E, 4K Ultra HD

De asemenea, stativul este una dintre piesele de rezistenta. Acesta este unul stabil, dar interesant este ca el se poate si misca. Astfel, poate sa fie asezat pe mijlocul ecranului, sau in fiecare parte al acestuia (este format din doua picioare mobile).

Panasonic TX-49EX600E lateral

Iar pentru un televizor  de 123 cm, acest lucru era cu atat mai necesar daca stam si ne gandim ca o diagonala mai mare pune ceva mai multe dificultati de stabilitate. In sine, 123 cm nu este chiar atat de mult, televizorul fiind unul potrivit atat pentru dormitor cat si pentru living, dar nu este nici putin, deci constructia modelului este cu adevarat una binevenita.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Nici tehnologiile folosite nu sunt deloc rele

Televizorul, fiind unul de calitate medie, are o serie de functii si tehnologii care il prezinta ca fiind o alternativa fiabila la toate modelele de la firmele cu un pic mai multa recunoastere (daca se poate spune asta, intrucat si brandul de fata este unul cu adevarat mare). Panasonic TX-49EX600E se remarca, in primul rand, prin rezolutia sa 4k UHD, punct important de atractie pentru orice aparat modern.

De asemenea, acesta are si suport HDR. Asadar, atat imaginea (claritatea acesteia) cat si culorile si contrastul se prezinta la un nivel foarte ridicat. Panasonic au si modele cu ecran OLED produs de LG, dar de aceasta data nu e cazul de asa ceva. Insa si fara el imaginea e una mult peste medie, nu perfecta (exista si momente in care contrastul nu mai este chiar atat de spectaculos), dar nici cu probleme usor de intampinat si greu de rezolvat.

Din punct de vedere sonor, Panasonic TX-49EX600E functioneaza cu doua difuzoare de 10 W fiecare. E un set-up standard pentru diagonala lui si in ceea ce priveste puterea, cred ca este mai mult decat suficient.

Am intalnit insa destul de multe televizoare care aveau o calitate superioara din punct de vedere sonor, dar nici acesta nu sta rau. Daca ii montezi un sistem audio, sunetul va deveni si mai puternic si daca nu esti extrem de pretentios, nici nu vei observa ca redarea nu e atat de clara si variata pe cat ar putea sa fie.

In final, nu se poate trece cu vederea nici peste sistemul smart. Acesta reprezinta, de asemenea, un important punct de atractie pentru orice televizor si chiar daca firma nu foloseste vreun sistem de operare super celebru, nu apar probleme.

Vezi acum pret cu transport gratuit

My home screen 2.0 este un sistem decent, bine pus la punct si cu multe aplicatii. Daca vrei sa gasesti continut 4k online, atunci ai toate sansele sa o faci rapid si fara intreruperi multumita procesorului destul de puternic si al sistemul intuitiv si ofertant.

O alta sursa de continut la calitate maxima poate sa fie un stick sau un Blu-Ray player, pentru filme, si o consola pentru jocuri. Toate acestea se conecteaza usor prin USB sau HDMI si ramane loc si pentru periferice.

Concluzii

Panasonic TX-49EX600E este un televizor care se prezinta foarte bine. Are un pret decent pentru ceea ce ofera (daca il gasesti redus este cu adevarat spectaculos), iar marele avantaj este modul in care el arata. Mai mult decat atat, nici functionarea nu este rea deloc. De fapt, nu gasesti prea usor lucruri pe care sa i le reprosezi, asa ca el se transforma usor in unul dintre cele mai bune produse de la Panasonic.

8.5 Total Score
Panasonic TX-49EX600E, un televizor excelent din toate punctele de vedere

Panasonic TX-49EX600E arata spectaculos, are diagonala potrivita pentru orice camera si pretul este decent.

PROS
  • Design spectaculos si stativ foarte bun
  • Rezolutie 4k
  • Functiile smart
CONS
  • Nimic
Add your review  |  Read reviews and comments
2 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
  1. Buna seara,in principiu,daca tot e sa fie BLACK FRIDAY,atunci sa fie cu reduceri adevarate.Daca o sa-i reduca pretul la 2000 lei il cumpar si eu.

    • Teoretic s-a infiintat o comisie de supraveghere a magazinelor care fac campanii de reduceri, pentru ca acestea sa fie reale. Acum mai depinde si de corectitudinea acestei comisii. Noi putem doar spera ca reducerile vor fi reale 🙂

Leave a reply