Sony Bravia KD-43X8307C

Cat iti cauti un televizor nou si bugetul tau nu este chiar cel mai redus din lume, trei nume ar trebui sa iti populeze in special lista de achizitii. Samsung, LG si Sony sunt brandurile care incearca sa inoveze cel mai mult si de aceea au si cele mai bune modele de pe piata. An de an incearca sa se intreaca unii pe altii si din acest “duel” publicul nu are decat de castigat. Sony Bravia KD-43X8307C (vezi pretul de AZI) este un aparat de calitate medie, din 2017.

Sony Bravia KD-43X8307C

Despre Sony Bravia KD-43X8307C

In general, putem afirma ca are niste caracteristici la care in urma cu vreo trei ani nici nu ne gandeam, la un pret foarte bun pentru ceea ce ofera. Asa ca televizorul, chiar daca nu este cel mai bun al firmei, ar putea sa fie unul de o calitate ridicata, dar acest lucru depinde de fiecare caracteristica in parte.

Sony Bravia KD-43X8307C
Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 108 cm, KD-43X8307C, 4K

Sony Bravia KD-43X8307C are un design solid si totusi foarte elegant

Una dintre cele mai dificile sarcini pentru producatorii de televizoare este sa vina cu un aspect diferit pentru aparatul lor. In cazul lui Sony Bravia KD-43X8307C, un model pentru care nu poti sa ceri chiar cat vrei tu, acest lucru poate sa fie si mai dificil.

Sony Bravia KD-43X8307C lateral

Dar Sony a reusit foarte bine sa inventeze un design foarte subtire, elegant si in acelasi timp un televizor solid, care nu iti da senzatia ca mai sta un pic si cada. Barele din care este alcatuit stativul sunt exclente si aduc plusuri atat la capitolul vizual cat si la functionalitate.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Bineinteles, nu discutam despre un model foarte mare, ci de unul de doar 108 cm. Acesta este potrivit pentru a fi montat in dormitor, dar dincolo de acest aspect, el livreaza la fel de multe tehnologii de calitate precum unul mult mai mare.

Ecranul Edge LED isi face treaba

Edge LED este o tehnologie care ofera o imagine ceva mai buna decat un LED normal. Nu ajunge la calitatea unui OLED sau a unui QLED, dar in general se descurca bine. Rezolutia acestui model fiind 4k si avand si HDR, daca ai imagini de o calitate potrivita pe hartie, atunci si in realitate ele vor arata bine.

In unele cazuri Sony Bravia KD-43X8307C  are mici probleme cu luminarea, caz in care imaginea nu mai este atat de luminoasa, dar acestea sunt rare si usor de remediat prin setari. Un lucru foarte bun este acela ca programele SD sau HD beneficiaza de un sistem de upscale remarcabil, care le ridica mult calitatea si o aduce foarte aproape de ceea ce se poate obtine in 4k.

Am vazut si persoane care se plangeau de sunet, in special de bazait si de distorsiunile care apar uneori. Si aceste probleme sunt unele reale, dar Sony Bravia KD-43X8307C nu se prezinta mai rau decat multe alte televizoare din categoria lui. Daca vrei, poti merge pe mana unui sistem audio care rezolva multe din aceste inconveniente. Dar, nici difuzoarele de 20 W nu sunt chiar atat de rele.

Din pacate, sistemul de operare este cel mai dezamagitor aspect al lui Sony Bravia KD-43X8307C. Android TV, spre deosebire de ceea ce gasim la telefoane, este un sistem inferior Web OS sau Tizen, adica tehnologiile folosite de concurenta. Acesta nici nu are la fel de multe aplicatii (cele de baza sunt insa prezente, deci poti vedea oricand filme online la cea mai inalta calitate) si nici interfata nu este chiar cea mai intutiva.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Pentru un astfel de model as spune insa ca e ok, dezamagirea mai mare intervenind in cazul celor foarte scumpe. In plus, daca vrei sa vezi continut UHD, Sony Bravia KD-43X8307C chiar te ajuta sa o faci. Nu doar ca te poti conecta prin Wi Fi la Netflix sau Youtube, dar prin cele trei intrari USB si patru HDMI ai parte de filme de pe stick sau Blu-Ray, de jocuri si multe altele.

Concluzii

Sony Bravia KD-43X8307C putea sa o ofere ceva mai mult din punctul de vedere al functiilor smart, dar acesta este un defect al firmei in general, nu al acestui model. In rest, toate calitatile unui televizor sunt prezente. Calitatea imaginii este cea mai importanta si chiar e una excelenta, mai ales pentru pretul cerut si pentru diagonala. Pe langa acest aspect, nici design-ul nu este unul rau, televizorul fiind unul la cele mai noi standarde in domeniu. Pretul este corect, deci din majoritatea punctelor de vedere aparatul reuseste sa convinga.

8.5 Total Score
Sony Bravia KD-43X8307C nu este un model mare, dar e unul modern

Un model cu o diagonala decenta dar cu tehnologii de top, si un design elegant. Merita sa achizitionati televizorul Sony Bravia KD-43X8307C, acum aflat la reducere.

PROS
  • Design foarte bine gandit
  • Calitatea imaginii, atat in format 4k cat si la rezulutii mai mici
CONS
  • Sistemul smart cu mici probleme
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply