Samsung 43M5502

Daca esti in cautarea unui televizor nou si vrei un model de 2017 cu o calitate generala buna, dar fara sa aiba un pret foarte piperat, atunci merita sa arunci o privire asupra unui Samsung 43M5502 (vezi pretul cu reducere). Televizorul smart Full HD are dotari actualizate si un ecran destul de generos, fiind astfel o optiune perfecta.

Samsung 43M5502

Despre Samsung 43M5502

Samsung 43M5502 este un model aparut in 2017, asa ca beneficiaza de cele mai noi actualizari de tehnologie.

Samsung 43M5502
Televizor LED Smart Samsung, 108 cm, 43M5502, Full HD

Acesta are un indice PQI pentru calitatea generala a imaginii de 800 si se prezinta astfel foarte bine din toate punctele de vedere. Pana la a ajunge insa la dotarile de imagine, sa vedem cum se prezinta pe partea de design.

Samsung 43M5502 lateral

Televizorul are dimensiunile de 972.9 x 570.0 x 55.1 mm si o constructie de calitate. Design-ul imbina in mod placut negrul cu argintiul si are un aspect mat. Rama este subtire, iar suportul este in forma de X. Televizorul este foarte elegant si nu exista dubii in privinta faptului ca va deveni un punct de atractie in orice camera.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Samsung 43M5502 are diagonala de 108 cm (vezi si modelele de 80 cm si cel de 138 cm), o diagonala perfecta pentru cele mai multe dintre locuinte. Ecranul beneficiaza de dotari de imagine foarte atractive si face remarcate o serie de diferente fata de modelele din seriile anterioare. Dupa cum spuneam si la inceput, ecranul are un indice PQI de 800. Claritatea, culoarea, contrastul si redarea generala sunt optimizate astfel si aduc un nivel ridicat de interactiune. Imaginile par mai realiste si asigura o experienta mult mai captivanta de vizionare.

Dotarile lui Samsung 43M5502 includ o tehnologie de Micro Dimming Pro, care produce tonuri mai intense de negru si alb si reda un contraast perfect. In acelasi timp, culorile sunt imbogatite folosind functia Wide Colour Enhancer.

Aceasta elimina distorsiunile si permite redarea culorilor exact in felul in care au fost gandite. Exista in acelasi timp si posibilitatea de a regla saturatia, luminozitatea si contrastul dupa bunul plac, astfel incat imaginile sa fie cat mai apropiate de parerea ta despre perfectiune.

Ecranul reda imagini la rezolutia de 1920 x 1080 de pixeli. Claritatea foarte buna permite observarea mai multor detalii. In acelasi timp, claritatea este scoasa cu atat mai mult in evidenta de dimensiunile generoase ale ecranului. Experienta de vizionare este cu adevarat foarte placuta.

Sistemul audio are 20 W si proceseaza sunetul folosind tehnologiile DTS si Dolby Digital. Sunetul este astfel nu doar puternic, ci si clar si distribuit uniform.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Interfata Tizen si procesor quad core

Pe partea smart, Samsung 43M5502 aduce un procesor quad core care asigura o fluiditate foarte buna de navigare. Timpii de asteptare sunt redusi, reactiile la comenzi fiind mai mult decat rapide. Vei putea desfasura fara probleme inclusiv activitati in multitasking. Interfata Tizen aduce apoi o serie foarte larga de aplicatii, de la cele pentru redarea video si pana la cele pentru partajarea de continut, redarea de muzica, jocuri, organizare etc.

Televizorul poate deveni astfel un adevarat centru pentru divertisment. Experienta este foarte bine optimizata. In cazul in care te afli la primul televizor smart, te vei bucura pe deplin de toate functionalitatile si vei descoperi un alt nivel de redare a continutului multimedia online.

Telecomanda este una foarte simpla si minimalista. Aceasta are un numar redus de butoane si este foarte intuitiva. Multi utilizatori prefera sa asocieze o tastatura si un mouse pentru a lucra mai usor, in acelasi stil in care sunt obisnuiti de la PC. Televizorul se va mula pe preferintele tale, indiferent care sunt ele.

Un alt aspect important este conectivitatea. Modelul poate face mirroring cu alte dispozitive smart, in vederea redarii de continut pe ecranul mai mare. Acest lucru este foarte util mai ales atunci cand doresti sa redai pe televizor continut video de pe telefon sau tableta, avand in acelasi timp posibilitatea sa desfasori alte functii pe ele. Conexiunea rapida intre dispozitive este facilitata de functia Smart View. Vei vedea rapid toate dispozitivele disponibile pentru conexiune si vei putea sincroniza instant ecranele.

Pe partea de conectivitate mai gasim apoi o serie de port-uri care permit asocierea diverselor dispozitive externe (ex.PC, laptop, HDD extern, consola de joc, player Blu-Ray, stick USB etc). Exista pentru aceasta 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB si mai multe tipuri de intrari video. Gasim in acelasi timp si un slot CI+ si un tuner digital,  dotari ce permit redarea canalelor digitale fara a mai fi nevoie de un decodor extern.

Concluzii

Samsung 43M5502 este un televizor de calitate foarte buna, care ofera un pachet extins de dotari atractive la un pret bun.

8 Total Score
Samsung 43M5502: televizorul Full HD smart cu sistem de operare Tizen

Un televizor din gama mid range, cu rezolutie decenta si diagonala de 108 cm, modelul Samsung 43M5502 este ideal pentru un dormitor mai ales acum cand este la reducere.

PROS
  • ecran Full HD de 108 cm
  • interfata Tizen cu procesor quad-core
  • sistem audio puternic
CONS
  • nimic de reprosat
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply