Sony Bravia 65XE8577

Televizoarele Sony sunt cunoscute in intreaga lume pentru nivelul lor foarte ridicat de calitate. Si daca LG sau Samsung mai ai si modele ieftine (decente, bineinteles, dar totusi nu foarte spectaculoase), japonezii vand in principal aparate peste medie sau chiar premium. Desi ei nu au o tehnologie proprie pentru panouri (LG au OLED si Samsung QLED), asta nu inseamna ca lipseste calitatea, ba chiar dimpotriva. Cum nu vom discuta decat despre un LED, nu are rost sa intram in detalii in legatura cu celelalte tipuri de televizoare, dar cert este ca Sony Bravia 65XE8577 (vezi aici pretul cel mai mic) vine de la o firma premium si este el insusi un televizor premium, pe care merita sa il ai daca ti-l si permiti.

Sony Bravia 65XE8577

Despre Sony Bravia 65XE8577

Sony Bravia 65XE8577 este un televizor mare, de 164 cm. Asadar, e mai mult decat un simplu model pe care il cumperi pentru acasa, trecand mai mult in categoria celor bune pentru birou sau pentru un bar. El poate sa isi gaseasca locul si in living, dar trebuie sa ai o casa pe masura pentru a-l putea primi (si un buget marisor). Dar trecand peste asta, televizorul arata cu adevarat superb.

Sony Bravia 65XE8577
Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 163.9 cm, 65XE8577, 4K Ultra HD

Desi vorbim despre un ecran LED, carcasa a fost adusa la minimum posibil. Este foarte subtire, partea din spate fiind aproape inexistenta, doar o mica extensie a ecranului. Rama este si ea la fel de spectaculoasa, atat in ceea ce priveste constructia cat si din punctul de vedere al materialelor. Televizorul are si un stativ care arata bine, dar la marimea sa, nu as recomanda sa fie montat pe un suport, ci direct in perete. Astfel, el va arata mai spectaculos si iti va oferi sansa de a a aranja mai divers mobila din jurul sau.

Sony Bravia 65XE8577

Caracteristici tehnice pe masura design-ului

Asa cum spuneam si mai sus, Sony Bravia 65XE8577 este un televizor cu eran LED. Sony au in oferta si unele OLED, ceea ce inseamna ca modelul de fata nu va oferi calitatea maxima in ceea ce priveste imaginea. Dar diferenta este una atat de mica (acesta este un LED de cea mai inalta calitate) incat probabil ca nici nu iti vei da seama prea usor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Este adevarat, contrastul poate sa fie mai bun la OLED, dar in rest, Sony Bravia 65XE8577 se ridica la nivelul calitatii premium. Rezolutia 4K UHD si functia HDR 10 aduc o imagine nu doar foarte clara  (cand si continutul ce cel potrivit), ci si vibranta si plina de culoare.

Fiecare colt al ecranului este excelent iluminat, asa da diferenta dintre partile luminoase si cele intunecate este excelenta. Vazute pe acest ecran mare, filmele, sporturi si emisiunile tv vor arata superb, chiar si atunci cand sunt full HD, ca sa nu mai spunem de cele UHD.

Cred ca sunetul este o parte mai putin impresionanta. Din punct de vedere tehnologic, Sony Bravia 65XE8577 prezinta toate caracteristicile pe care un televizor modern ar trebui sa le aiba. Insa cele doua difuzoare de 10 W nu sunt de ajuns pentru un model atat de mare. Este adevarat si ca probabil vei cumpara un sistem audio pentru un spatiu mai extins, dar asta nu inseamna ca nu se putea si mai bine inca de la inceput.

De asemenea, Sony Bravia 65XE8577 este si un model smart, lucru care nu mira pe nimeni. Sistemul functioneaza bine si conexiunea la internet este una foarte stabila. Partea mai putin buna (dar nici rea, ci un pic dezamagitoare) este sistemul de operare Android. Daca la telefoane, acesta se misca exemplar, la televizoare el lasa un pic de dorit, in special ca interfata si responsivitate. Din fericire, alte multe aplicatii, lucru de care trebuie sa tinem cont. Nu in ultimul rand, televizorul are numeroase porturi USB si HDMI, deci la nivel de conectivitate cu alte aparate el sta foarte bine.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Sony Bravia 65XE8577 este un televizor premium si chiar daca l-am si criticat, acest lucru se intampla doar pentru ca il pot si compara cu alte televizoare din clasa lui sau de mai sus. Dar in mare, acesta este un model excelent, ale carui minusuri sunt minore si nu afecteaza deloc experienta utilizarii lui. Daca ai nevoie de un televizor avansat pentru un spatiu public marisor, acesta ar trebui sa se regaseasca printre primele optiuni. NIci nu este exagerat de scump, desi trebuie sa te pregatesti de o investitie mai serioasa pentru el.

9.5 Total Score
Sony Bravia 65XE8577, televizor superb

Sony Bravia 65XE8577 - te impresioneaza de la inceput datorita diagonalei sale dar si a caracteristicelor sale

PROS
  • Diagonala mare si design superb
  • Imagine impecabila
  • Un pret decent pentru ceea ce ofera
CONS
  • Sunetul slabut
  • Sistemul de operare Android
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply