Sony BDVN7200WB

Un aparat premium este unul care ar trebui sa iti ofera ceva mai multe performante in comparatie cu unul normal. Acestea se adreseaza celor care isi doresc ceva mai mult, dar care isi si permit sa investeasca mai mult pentru a obtine performante superioare. Cand vine vorba despre un sistem home cinema, premium ar trebuie sa insemne un sunet mai bun, dar si o imagine superioara. Din pacate, multe produse normale au ajuns si ele la un nivel de calitate destul de ridicat, deci diferentele ajuns sa constea mai mult in detalii. Dar cand vezi un produs premium, asa cum este Sony BDVN7200WB (acum in oferta), detaliile acestea ar trebui sa se adune si sa ofere o experienta superioara.

Sony BDVN7200WB

Despre Sony BDVN7200WB

Din prima trebuie spus ca Sony BDVN7200WB are multe calitati, dar are si cateva lucruri care il fac sa fie o aparitie ciudata in peisajul produselor premium. Unul dintre acestea este modul in care el arata. In mod cert nu este un sistem urat, ba chiar beneficiaza de un anumit nivel de eleganta. Producatorii au ales insa sa mearga pe mana unui design clasic. Acesta nu este unul dintre sistemele cu sateliti inalti si mai futuristi.

Sony BDVN7200WB
Sistem Home Cinema 5.1, 3D cu Blu-ray Sony BDVN7200WB, High-Resolution Audio, Negru

Are aceleasi boxe pe care le intalnim de mai multi ani, doar ca ele sunt facute din materiale mult mai bune. Asadar, chiar daca sunt de marime mai mica, ele sunt si foarte rezistente. Daca in cazul unora inalte, posibilitatea de a le rasturna e mai mare, in cazul acestora siguranta este pe primul loc. Subwooferul e normal, iar playerul e destul de spectaculos, asa cum sunt toate de la Sony.

Sony BDVN7200WB

Sony BDVN7200WB, un sistem mai puternic decat media

Fiecare dintre dispozitivele existente in acest sistem sunt conectate prin wireless, deci nu trebuie sa iti faci griji cu privire la cabluri si alte lucruri care ar putea. De asemenea, sistemul poate sa fie intins pe toata suprafata unei camere destul de mari. El este potrivit pentru locuinte, nu pentru altfel de spatii, dar nu inseamna ca nu il putem aprecia pentru asta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest sistem audio

Sony BDVN7200WB nu este primul sistem home cinema premium despre care vorbesc, dar in mod cert este unul dintre cele mai puternice. Chiar si modelele care se mandresc cu faptul ca sunt mai bune au, de cele mai multe ori, o putere de 1000 W. Acesta are 1200 W si chiar daca la prima vedere nu pare sa fie o diferenta chiar atat de mare, ea conteaza cand vorbim despre un sistem de apartament. Si nu doar acest lucru face ca sunetul sa fie mai bun.

Sunetul in sine este unul de inalta rezolutie, iar boxele contin fluid magnetic pentru a reduce distorsiunile. Astfel, sistemul ajunge sa ofere unele dintre cele mai bune experienta sonore de pe piata, indiferent daca rulezi muzica sau filme.

De cealalta parte, imaginea oferita de Blue Ray player putea sa fie mai buna. Producatorii incearca sa ia ochii cu posibilitatea de a rula fisiere 3D, dar in cele din urma, nu toata lumea va fi incantata de asta. Lipseste insa rezolutia 4K UHD, trebuind sa te multumesti doar cu cea full HD pentru blue ray-uri (exista si un sistem de upscale pentru discurile care sunt SD sau doar HD).

Din fericire, daca ai un televizor 4K, poti conecta boxele direct la el si poti vedea filme 4K de pe internet sau de pe stick. Sistemul in sine este si el unul smart, deci iti ofera acces la diverse librarii de filme si posibilitatea de a-l regla mai usor, folosind o telecomanda smart. Oricum, acest sistem functioneaza la fel ca la toate celelalte sisteme de la Sony.

Un alt lucru care scoate un pic in evidenta acest sistem este un radio mai puternic, cu mai multe canale. Nu este o dotare esentiala, dar e ceva in plus.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Chiar daca nu exceleaza din toate punctele de vedere, Sony BDVN7200WB este totusi un model premium. Acest lucru se vede mai ales cand vine vorba de sunet, care este mai puternic si mai clar decat in cazul multor altor sisteme de pe piata. Design-ul e unul normal, dar pana la urma, iti dai seama ca poate sa fie mai util asa. In cele din urma, sistemul sonor putea sa fie insotit de un player mai bun, UHD. Dar niciun produs nu este perfect, asa cum nici acesta nu este. Cred ca se poate trece peste acest aspect, pentru a te bucura de toate celelalte.

10 Total Score
Sony BDVN7200WB, din punct de vedere audio, unul dintre cele mai bune sisteme home cinema

Sony BDVN7200WB - performanta audio chiar la tine acasa cu noul model de Sistem Home Cinema

PROS
  • Sunet impecabil, de cea mai inalta calitate
CONS
  • Imaginea oferita de player nu e pe masura
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply