Kenwood Prospero KM287

Robotul de bucatarie Kenwood Prospero KM287 (vezi pretul de AZI) reprezinta dovada vie a faptului ca esentele tari se tin in sticlute mici, intocmai datorita faptului ca are o putere foarte mare si totusi nu are dimensiuni foarte mari. Astfel, este ideal in a fi montat in bucatariile de intinderi reduse, intocmai pentru ca nu va incomoda deloc, ba mai mult decat atat, va aduce un plus de eleganta, insa si mai mult sprijin in misiunile de gatit.

Kenwood Prospero KM287 review

Despre Kenwood Prospero KM287

In mor cert, acest robot de bucatarie reprezinta dispozitivul electrocasnic ideal si recoandat pentru multiple operatiuni si actiuni din bucatarie. Orice bucatar, indiferent daca e profesionist sau amator, pentru a ajunge intr-un timp cat mai scurt la rezultate cat mai bune, are nevoie si de ustensile, accesorii si dispozitive care sa ii usureze munca. Astfel, se pare ca acest robot de bucatarie Kenwood Prospero KM287 satisface cu succes chiar si nevoile celor mai pretentiosi.

Robot de bucatarie Kenwood Prospero KM287: dovada ca esentele tari se tin in sticlute mici

Acest tip de robot de bucatarie este recomandat in special celor care nu au prea multa experienta in bucatarie sau care nu au nici foarte mult timp la dispozitie, intocmai pentru ca acesta este usor de utilizat de oricine. Totodata, dispozitivul beneficiaza de numeroase accesorii practice, alaturi de multiple functii moderne ce vor ajuta a prepararea mancarurilor, bauturilor si deserturilor de orice fel.

Kenwood Prospero KM287

Super caracteristicile robotului de bucatarie Kenwood Prospero KM287

Pentru inceput demna de apreciat este chiar puterea robotului de bucatarie Kenwood Prospero KM287 de 900 W. Astfel, este destul de usor de ajuns la rezultatul final mult dorit, avand in vedere cat este de eficient.

Vezi pretul actualizat la eMAG!

Spre deosebire de multe alte modele de roboti de bucatarie de pe piata cu o putere atat de mare, acesta poate fi achizitionat la un pret chiar accesibil si cat se poate de corect. Astfel, acest lucru a fost usor recunoscut de utilizatori, care s-au declarat a fi incantati si multumiti de achizitia facuta.

Acest robot de bucatarie Kenwood Prospero KM287 vine la pachet si cu o serie de componente deosebit de importante, precum: kitchen machine, blender, masina de tocat, precum si un storcator de fructe si de legume. Astfel, intr-un timp scurt si extrem de eficient se pot duce la bun sfarsit o serie impresionanta de misiuni de gatit.

Un alt urias atu al acestui model consta in faptul ca are si capacitati destul de impresionante. Mai exact, bolul are o capacitate de 4.3 l, iar blenderul o capacitate de 1.5 l. De aici rezulta ca se pot prepara in acelasi timp cantitati destul de insemnate de compozitii de tot felul.

La pachet cu acest robot de bucatarie vin si cateva accesorii extrem de practice, printre care se numara acc framantat, tocator, storcator de citrice si tel.

Pe cat este de eficient, pe atat este si de practic, intocmai datorita faptului ca are dimensiuni reduse: 313 x 243 x 292 mm (W x D x H), astfel ca e ideal pentru bucatariile de mici intinderi, intocmai pentru ca nu va ocupa mult spatiu.

Vezi pret, acum cu transport gratuit!

Concluzii

Acestea fiind spuse, dat fiind faptul ca e eficient, durabil, de dimensiuni reduse si totodata poate fi achizitionat la un pret corect, este investitia pe orice potential cumparator ar trebui sa o aiba in vedere.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply