Star Light 40DM5500

Poate ca firma Stal Light este una cunsocuta pentru multi cumparatori din Romania. Nu neaparat pentru televizoarele lor, dar cu siguranta daca v-ati plimbat suficient de mult prin magazinele online ati descoperit si un aparat electronic sau electrocasnic de la acestia. Ele sunt ieftine, simple si dedicata celor fara prea multe pretentii. Sunt o alternativa pentru oamenii cu buget redus si intr-un fel trebuie sa fie apreciate pentru asta. Star Light 40DM5500 (doar aici in oferta) este exact genul acesta de televizor, unul ceva mai mare, dar la fel de simplu ca multe modele de 80 cm. Daca asta e spre binele sau spre rau sau, vom vedea in cele ce urmeaza.

Star Light 40DM5500

Despre Star Light 40DM5500

Nu cred ca e prea dificil ca un televizor nou sa aiba un aspect cat de cat ingrijit. Acesta nu arata ca unul premium, dar nici nu este rau deloc. Star Light 40DM5500 e un aparat destul de sibtire si rama lui chiar este una acceptabila, chiar ceva mai ok decat pot sa ofere unele modele de la Samsung sau LG (din aceeasi categorie de pret). Este adevarat ca are niste materiale mai slabe, dar daca esti atent si nu trantesti televizorul, acest lucur nu ar trebui sa conteze.

Star Light 40DM5500
Televizor LED Star-Light, 102 cm, 40DM5500, Full HD

Ca diagonala, Star Light 40DM5500 ajunge la 102 cm. Asa cum spuneam si mai sus, nu are 80 cm, dar pana la urma tot un televizor de dormitor ramane. Ar putea sa fie folosit si in living, depinde si de marimea camerelor, dar in ceea ce priveste raportul dintre calitate si marime, acesta fie va fi utilizat ca model secundar, fie va fi cumparat de cei care au nevoie de un televizor normal, fara prea multe pretentii legate de calitatea superioara. De asemenea, are un stativ ok, elegand si sigur, varianta de montat in perete fiind probabil mai putin populara.

Star Light 40DM5500 inclinat

Imaginea nu e deloc spectaculoasa

Star Light 40DM5500 este un model HD. Nici nu se putea altfel in peisajul lansarilor din ziua de astazi. Dar acest lucru nu il face neaparat sa fie si de o calitate superioara. Daca ai acces la programele de cablu potrivite, atunci vei aprecia schimbarea de la SD la HD.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Culorile sunt si ele destul de bune, cel putin pentru nivelul la care ar trebui sa ajunga un televizor mai ieftin. Problema e ca apare si bleeding, contrastul nefiind nici pe departe unul cu adevarat bun. Uneori e decent, alteori sufera. Pana la urma insa, trebuie sa te impaci cu astfel de lucruri atunci cand nu ai atat de multi bani pentru o achizitie chiar mai buna.

Cu cele doua difuzoare de cate 8 W, sunetul capata o putere decenta. Nu se poate spune ca Star Light 40DM5500 balanseaza perfect sunetele, dar cred ca unii oameni chiar s-au obisnuit cu ceea ce redau sisteme sonore. In mod cert se aude mai bine decat la un televizor cu tub, vechi, si daca treci acum la primul LED, calitatea e oricum superioara. Poti sa folosesti si un sistem daca vrei, dar nu stiu ce rost are, in conditiile in care iti cumperi un televizor ieftin.

Star Light 40DM5500 nu este smart, dar exista alte modele de la Star Light, asemanatoare ca marime, dar un pic mai scumpe, care sunt. Oricum, cred ca era de asteptat. In acelasi timp, televizorul are trei intrari HDMI si una UDB, deci daca vrei totusi sa vezi filme din alte surse decat cablul tv, tot ai aceasta sansa. El reda destul de bine fisiere video de pe stick (cu extensii destul de diverse)), poti conecta si un DVD player sau un Blue Ray player, poate sa fie utilizat si drept monitor pentru consola de jocuri, deci optiuni exista.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Nu stiu cati cumparatori vor un televizor precum Star Light 40DM5500 pentru a se uita la filme de le Blue Ray, dar pana la urma, e bine ca astfel de posibilitati exista. In general, acesta este un model potrivit pentru persoane mai in varsta sau pentru cei care nu au mari pretentii de la televizor. Raportul calitate pret e unul bun si nu ar trebui sa uitam ca vorbim despre un ecran ceva mai mare, deci automat se vede un pic mai bine decat pe unul de 80 cm. In rest, e HD, imaginea e decenta, dar apar si minusuri, iar daca vrei, poti sa ai parte si de ceva entertainment multumita lui.

8.5 Total Score
Star Light 40DM5500, un televizor foarte ieftin, cu o diagonala de 102 cm

Star Light 40DM5500 se bucura de un design frumos la un pret mai mult decat acceptabil

PROS
  • Model ieftin, cu o diagonala decenta
  • Are rezolutie HD
  • Are multimple porturi HDMI
CONS
  • Imaginea sufera din cand in cand
  • Sunetul nu e foarte bine balansat
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply