Star Light 40DM6500

Ficare televizor are problemele sale. Este adevarat ca la unele modele ele sunt minore, in timp ce pentru altele minusurile cantaresc mai mult. Cand iti cumperi un televizor ieftin, trebuie sa te astepti si la parti mai putin bune. Din fericire, multe se remediaza, dar trebuie sa cauti si sa te obisnuiesti cu setarile. Star Light 40DM6500 (doar aici la cel mai mic pret) este genul acesta de televizor. Unii oameni spun ca este excelent si in mod cert nu este. Altii spun ca e oribil, dar nici asa nu e. Adevarul e ca vorbim despre un televizor mediu, ieftin, el insusi fara pretentii si facut pentru cei care, de asemenea, nu au prea mari pretentii.

Star Light 40DM6500

Despre Star Light 40DM6500

Televizorul nu este unul dintre acelea care te vor uimi atunci cand il vezi pentru prima oara, dar nici nu arata rau. Are chiar o rama destul de subtire, lucru pe care nu il intalnesti mereu la astfel de modele ieftine. Star Light 40DM6500 nu este facut insa din cele mai bune materiale, ceea ce inseamna ca unii posibili cumparatori s-ar putea declara nemultumiti.

Star Light 40DM6500
Televizor Smart Android LED Star-Light, 102 cm, 40DM6500, Full HD

Insa dat fiind pretul, se poate trece peste asta. Apoi, are si un stativ bun, cu doua picioare aflate stanga si in dreapta ecranului, care ii ofera destula stabilitate. Fiind vorba despre un model de 102 cm, as spune ca montatul pe un suport de tv este cea mai buna idee, montarea in perete fiind posibila, dar un pic prea pretentioasa.

Star Light 40DM6500

Imagine cu probleme, dar pentru care se pot gasi si solutii

In prezentare, producatorii spun ca Star Light 40DM6500 are o imagine cu rezolutia full HD. In realitate, aceasta este doar HD. Este adevarat ca se pierde din valoare si ca producatorii ar fi trebuit sa fie cinstiti, dar diferentele nu sunt chiar atat de mari. Televizorul are un slot CI+, deci e usor sa te conectezi la cablu cu programe HD… e ok si asa, dar se putea mai bine.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Cat despre imaginea efectiva, la inceput aceasta poate sa para de slaba calitate. Sunt mici probleme si cu iluminarea si cu contrastul, dar ele se pot rezolva din setari, nu? Din pacate, nu e asa simplu, dar nu te impacienta. Televizorule smart (la asta revenim mai tarziu), asa ca poti descarca aplicatii care te ajuta sa faci toate reglajele necesare. Astfel, vei obtine o imagine ingrijita si decenta, una cu mult mai satisfacatoare decat inainte.

Ca sunet, Star Light 40DM6500 se prezinta in modul in care o fac mai toate televizoare ieftine si mai mici. Astfel, e ok, dar nu special. Daca il folosesti in dormitor (acesta e, pana la urma, un televizor de dormitor), este ok si completeaza bine imaginea.

Poate ca iti doresti inca mai mult decat cele doua difuzoare de 8 W si solutia ar fi sa cumperi un sistem sonor. Partea mai putin buna e ca iti iei un televizor ieftin pentru ca vrei sa faci economii, caz in care devine un pic absurd sa dai banii pe altceva. Dar si daca nu o faci, televizorul tot e acceptabil.

In mod surprinzator, e smart

Star Light au incercat sa mearga un pic mai departe in ultima vreme, asa ca au inclus in oferta lor si televizoare mai bune. Acesta face parte dintre ele, macar din unele puncte de vedere. Asadar, Star Light 40DM6500 ofera posibilitatea de a se conecta la internet, prin wi fi. Conexiunea e una buna, mai ales daca il plasezi langa router, pentru semnal maxim.

Sistemul de operare e unul Android, care nu e cel mai bun din lume, dar se misca destul de bine pentru a fi acceptabil. In plus, ai acces la aplicatii de filme si la YouTube, asta pe langa momentele in care te hotarasti sa vezi filme de pe stick sau Blu-Ray.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Star Light 40DM6500 este genul de televizor care nu va impresiona pe nimeni, dar care se poate dovedi a fi o solutie decenta pentru destul de multi cumparatori. In primul rand, este extrem de ieftin si e smart. Nu gasesti prea des o astfel de combinatie, deci el poate sa devina din start atractiv. Nu are cine stie ce imagine, dar daca ai rabdare si cauti cele mai bune setari, ea devine cel putin acceptabila.

Trebuie totusi sa stii din start ca nu e totul perfect, dar ca lucrurile se pot imbunatati cu ceva atentie si atunci televizorul devine chiar decent.

9 Total Score
Star Light 40DM6500, unul dintre cele mai ieftine televizoare smart

Star Light 40DM6500 are un design ok si nimeni nu cred ca are probleme cu asta, dar si caracteristici bune

PROS
  • Foarte ieftin
  • E smart
  • Arata ok
CONS
  • Imaginea e destul de slaba
Add your review  |  Read reviews and comments
1 Comment
  1. Exista un service pentru tipul asta de televizoare. Al meu nu a fost folosit si acum cum il deschid se inchide automat .

Leave a reply