Panasonic TX-65EX600E

Atunci cand spui Panasonic, spui un reper in industria de televizoare. Brandul nu dezamageste niciodata si mentine standarde impresionante din toate punctele de vedere. Panasonic TX-65EX600E (vezi pretul cu reducere) este un model din 2017 care demonstreaza inca o data maiestria japonezilor. Cu o configuratie performanta si un design premium, acesta este unul din cele mai interesante aparitii ale producatorului din ultima perioada.

Panasonic TX-65EX600E

Despre Panasonic TX-65EX600E

Panasonic TX-65EX600E este un televizor de calitate superioara pe toate planurile. Modelul arata foarte plat si are o rama subtire care scoate mult in evidenta ecranul. Designul este predominant negru in partea superioara, imbinand nuanta cu argintiul din partea inferioara, la nivelul picioarelor de suport.

Panasonic TX-65EX600E
Televizor LED Smart Panasonic, 164 cm, TX-65EX600E, 4K Ultra HD

Televizorul are dimensiunile de 1460 x 844 x 78 mm si este cu adevarat urias. Ecranele mari sunt mereu o optiune buna pentru televizoare, oferind o experienta cu totul captivanta. Pe un ecran urias scenele par imediat mai realiste si mai pline de viata.

Panasonic TX-65EX600E review

Panasonic TX-65EX600E are un ecran cu diagonala de 163 cm. Ecranul este 4K si reda cadre redate cu o precizie foarte mare. Imaginile au o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli si o claritate excelenta. Vei putea observa cele mai mici detalii, iar dimensiunile mari ale ecranului vor face experienta cel putin interesanta. Pe langa claritate, imaginile se bucura de culori foarte bogate, care amplifica realismul. Tehnologiile de procesare UHD isi fac treaba excelent.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Contrastul este ridicat si reda tonuri foarte intense de negru, care fac si scenele cele mai intunecate sa aiba viata. Ecranul beneficiaza de suport HDR compatibil cu mai multe sisteme de acest tip. Este vorba, printre altele, de formatele HDR10 sau Hybrid Log Gamma. Imaginile au o calitate premium ce poate fi observata cu usurinta. Un aspect important pentru ecranele moderne este si redarea miscarii.

Tehnologia 4K Pure Direct asigura, in cazul de fata, redarea fluida si clara a miscarii, fara a face compromisuri in materie de culoare sau contrast. Informatiile de culoare si rezolutia sunt transmise catre televizor si procesate pentru a completa redarea cadrelor in miscare.

Exista mai multe moduri de vizionare presetate din care poti alege. Acestea fac reglari automate si exploateaza cat mai bine dotarile, in vederea adaptarii la diferitele tipuri de continut. Gasesti mai exact modurile Dynamic, Normal, Cinema, True Cinema si Custom. Merita sa te joci putin cu ele pentru a vedea daca se potrivesc asteptarilor tale. In cazul in care nu esti neaparat multumit de rezultate, poti oricand sa calibrezi ecranul si sa faci reglari dupa bunul plac.

Functii smart rapide

Panasonic TX-65EX600E foloseste un procesor quad-core, care face posibil un multitasking mult mai rapid. Browserul, aplicatiile si intreaga interfata se misca mult mai bine si asigura o navigare placuta si un nivel ridicat de divertisment.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Functiile smart iti aduc continutul online la un click distanta si deschid foarte mult posibilitatile de utilizare ale dispozitivului. Televizorul poate deveni astfel un centru educational pentru copii, un partener de fitness, ajutor de bucatar etc.

Gasesti aplicatii pentru toate varstele si toate preferintele. Asta pe langa faptul ca poti urmari online direct pe ecranul televizorului filme si seriale, ori ca poti distribui continut pe retelele de socializare. Interfata este simpla si foarte usor de dedus.

Pe partea audio, Panasonic TX-65EX600E este dotat cu un sistem de 20 W. Sistemul este surround si distribuie un sunet de calitate.

La nivelul conectorilor vei gasi 3 porturi HDMI, 2 porturi USB si intrari video. Poti conecta astfel orice dispozitiv extern. Gasesti, de asemenea, tehnologia Bluetooth, un slot CI+ si un tuner digital. Conexiunea la internet o poti face prin cablu sau wireless.

Concluzii

Panasonic TX-65EX600E este un televizor care poate prelua fara probleme rolul de centru principal de divertisment in locuinta, pentru toti membrii familiei. Modelul are un ecran foarte performant 4K, dotat cu tehnologii avansate pentru redarea fidela a culorilor si contrastului. De asemenea, acesta este dotat cu functii smart rapide si are o conectivitate buna. Oferta de aplicatii este foarte extinsa, iar posibilitatile de conectare la alte dispozitive sunt la randul lor ofertante.

Designul este totodata unul premium, televizorul fiind nu doar mare, ci si elegant. Stilul minimalist este redat in cea mai pura forma a sa. Dupa cum poti vedea, Panasonic TX-65EX600E este un model care nu lasa loc de compromisuri. Japonezii au avut din nou grija sa lanseze un model echilibrat, care finiseaza in cel mai mic detaliu experienta de vizionare.

8.5 Total Score
Panasonic TX-65EX600E: televizorul ultra performant urias

Calitate extra, imagini impecabile, diagonala de 163 cm si design modern si elegant. Acestea sunt doar cateva din calitatile televizorului Panasonic TX-65EX600E

PROS
  • ecran 4K de 163 cm
  • compatibilitate extinsa HDR
  • functii smart rapide
  • conectivitate buna
  • design premium foarte elegant
CONS
  • pretul ceva mai piperat
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply