Samsung 55KU6172

Televizorul e unul dintre aparatele electronice care s-a schimbat atat de mult, mai ales in ultimul deceniu, incat nici nu mai poate fi comparat cu vechile produse similare. Noile modele prezinta o serie intreaga de avantaje, printre care se numara un display mai mare, o rezolutie mai buna sau curbarea ecranului, toate aceste lucruri transformand felul in care privim divertismentul oferit de un televizor, facand totul sa para mai real si mai dinamic. Mai jos aveti un mic review despre televizorul Samsung 55KU6172 (vezi AICI pretul de azi).

Samsung 55KU6172

Despre Samsung 55KU6172

De exemplu, modelul de televizor Samsung 55KU6172 este unul care se face remarcat in orice magazin s-ar afla si indiferent de alte oferte. Televizorul are un design foarte atractiv, cu linii fine si display curbat si, in prezent, il poti gasi la reducere, facandu-l mult mai accesibil si cea mai buna sansa a ta de a te bucura de un produs cu adevarat modern, fara sa cheltuiesti la fel de multi bani, ca valoarea sa adevarata.

Samsung 55KU6172
Televizor LED Curbat Smart Samsung, 138 cm, 55KU6172, 4K Ultra HD

Dimensiunile sale sunt de 1241.7 x 718.6 x 111.9 milimetri (W x H x D) fara stand si de 1241.7 x 779.3 x 310.5 milimetri (W x H x D) cu stand. Greutatea sa este de 17.2 kilograme. In plus, aparatul este compatibil VESA 400 x 400.

Samsung 55KU6172 review

Modelul de televizor Smart Samsung 55KU6172 iti ofera o luminozitate si o claritate superioara a detaliilor, prin HDR Premium, care iti va oferi ocazia sa te bucuri de detalii pe care pana acum nu le-ai observat, mai ales in partile foarte luminoase ale ecranului. Experienta, astfel, poate fi comparata cu cea de la cinema, doar ca te poti bucura de ea zilnic, in propriul tau living.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Acest televizor LED curbat Smart Samsung 55KU6172 iti ofera detalii pline de viata si cu o rezolutie de tip UHD, care este de pana la patru ori mai puternica decat cea pe care o ofera un televizor Full HD, facand culorile mai realistice si luminozitatea mai bine optimizata.

Prin procesul unic UHD Upscaling in patru pasi, care a fost creat de catre compania Samsung, continutul video, dar si jocurile tale preferate sunt redate de data aceasta la rezolutia cea mai buna posibila. Aceasta tehnologie proceseaza semnalul de la intrare, facand ca materialul sursa sa fie prezentat cat mai aproape de cel de tip UHD. De asemenea, procesorului ii sunt alocate resurse in plus catre anumite zone ale imaginilor, aspect ce duce la evidentierea detaliilor.

Imaginile sunt mai vii ca niciodata cu Auto Depth Enhancer de la Samsung, deoarece acest televizor LED curbat Smart Samsung 55KU6172 aplica diferite niveluri pentru imbunatatirea contastului in zone variate de pe ecran, oferindu-le imaginilor profunzimea de care aveau nevoie pentru a fi satisfacatoare.

Acest lucru este posibil datorita ecranului curbat al modelului de televizor curbat Samsung 55KU6172. Curbura face si ca distanta de vizualizare si campul de vizionare sa fie mai largi.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Cauta in magazine acest televizor Samsung 55KU6172 si te vei bucura de progresul pe care l-a inregistrat tehnologia, facand din acest model unul neaparat de avut in orice locuinta si nu numai.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply