Panasonic SC-BTT885EG9

Filmele de calitate merita sa fie vazute pe niste dispozitive de calitate. Din pacate, un televizor bun nu este de ajuns pentru acest lucru. In primul rand, este vorba despre sunet, pentru ca, oricat de avansat ar fi un televizor, pe partea audio acesta lasa usor de dorit. Asa ca, atunci cand investesti intr-un televizor de calitate superioara (unul 4K, spre exemplu), chiar merita sa mergi un pic mai departe si sa cumperi si un sistem home cinema care sa fie util si, daca se poate, la un nivel similar cu cel al televizorului. Panasonic SC-BTT885EG9 (afla cel mai bun pret) este un astfel de sistem, unul de calitate superioara, cu multe surprize placute si cu un design atractiv care il recomanda ca un companion pentru un televizor bun.

Panasonic SC-BTT885EG9

Despre Panasonic SC-BTT885EG9

Pana la urma, nu conteaza chiar atat de tare modul in care arata un sistem home cinema, dar, cand acesta arata bine, totul vine ca un bonus foarte important. Iar Panasonic SC-BTT885EG9 chiar arata spectaculos. In primul rand, boxele sunt facute din aluminiu, ceea ce ofera un avantaj atat din punctul de vedere al constructiei (ele sunt mai solide si mai rezistente), dar si din cel al functionarii (datorita metalului, zgomotele se propaga mai putin in cutie). Pe langa acest aspect structural, boxele sunt unele inalte, elegante, mai subtiri in partea de jos si cu o suprafata lucioasa care impresioneaza. Boxa pentru bass este una normala si arata cam cum o fac toate.

Panasonic SC-BTT885EG9
Home cinema Panasonic SC-BTT885EG9, 5.1, Smart, 3D, NFC, 1200W

Un alt avantaj important este ca Panasonic SC-BTT885EG9 se conecteaza prin Wi-Fi la Blu-ray player (conexiune pe care o pastreaza si boxele intre ele). Sistemul poate sa mearga si pe LAN, dar alegerea pentru wireless este una de inteles, fiind mai practica pentru ca te scapa de cabluri.

Panasonic SC-BTT885EG9 boxe

Semnalul este unul bun si boxele pot fi montate si intr-o camera destul de mare (cum sistemul este puternic, acesta se potriveste cel mai bine in camere spatioase, unde exista si televizoare cu diagonala mai generoasa).

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest sistem audio

Mai mult decat rezolutie 4K

Sistemul sonor pe care Panasonic SC-BTT885EG9 il pune la dispozitie cumparatorilor este unul premium. Sunetul este clar, vibrant, total pe masura imaginilor 4K pe care Blu-ray playerul le poate transmite catre televizor (sau pe care televizorul in sine le transmite catre sistem, in cazul in care alegi sa vezi filme de pe Netflix). Sistemul are si multe porturi HDMI sau ARC, astfel incat acesta sa poata fi  montat la televizoare diferite, din diferite generatii, dar si la laptop-uri sau PC.

Revenind la sunet, Panasonic SC-BTT885EG9 poate sa redea foarte multe fisiere si poate sa prinda radio (aceasta din urma fiind o functie pe care o au si multe modele mai ieftine, deci nu este chiar atat de iesita din comun).

Insa nu doar sunetul este unul de cea mai inalta calitate, ci si imaginea. In primul rand, Blu-ray playerul are integrat un sistem de upscale, astfel incat si filmele din surse HD sau Full HD ajung sa se vada la o calitate mai apropiata de cea 4K UHD. Ele nu vor fi identice, dar, in acelasi timp, rezolutia va fi imbunatatita.

Apoi, playerul poate sa redea si discuri 3D. In ziua de astazi, acestea nu mai reprezinta punctul de atractie asa cum era acum vreo trei sau patru ani, dar, in continuare, daca ai un televizor potrivit si ochelari, atunci poti cumpara un Blu-ray 3D si acesta va putea sa fie rulat pe acest sistem, unde imaginea este insotita si de un sunet foarte bun.

In ceea ce priveste controlul, Panasonic SC-BTT885EG9 se prezinta excelent. Poate sa fie utilizat impreuna cu o telecomanda smart, iar meniul pentru calibrare este unul facil si intuitiv.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Panasonic SC-BTT885EG9 este un sistem home cinema premium din toate punctele de vedere. Desi de multe ori consider ca unul mai ieftin poate sa fie la fel de bun, cel mai tare conteaza nevoia pe care o ai. Atunci cand ai un televizor la pret mediu sau scazut, chiar nu merita sa investesti in cel mai bun sistem home cinema. Cand ai un televizor premium si vrei totul de la el, e clar ca si sistemul trebuie sa fie pe masura. Din fericire, acesta este, atat ca design cat si ca functionalitate. Are chiar si 3D, o aditie interesanta pentru unele televizoare. Deci merita sa investesti in el, mai ales atunci cand vrei cu adevarat o experienta deosebita.

9 Total Score
Panasonic SC-BTT885EG9, sistem home cinema premium, cu Blu-ray player 3D

Panasonic SC-BTT885EG9 - sistemul care cu siguranta iti va oferi sunetul dorit datorita caracteristicilor sale.

PROS
  • Design foarte elegant
  • Sunet puternic si clar
  • Reda 3D
  • Nu are nevoie de cabluri
CONS
  • Nu e pentru oricine
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply