Panasonic TX-58EX703E

Existand atat de multe modele de televizoare in magazine in prezent, nu e surprinzator, catusi de putin, ca oamenii nu prea stiu ce sa aleaga, atunci cand vine vorba de aceste aparate. Un model care are sanse mari sa-ti placa este acest televizor LED Smart Panasonic TX-58EX703E (afla acum cea mai buna oferta), disponibil la un pret mediu, pentru un televizor si cu multe functii si caracteristici atractive.

Panasonic TX-58EX703E

Despre Panasonic TX-58EX703E

Aparatul acesta are un design foarte atractiv, cu margini elegante si subtiri din aluminiu, televizorul este foarte subtire, iar standul sau poate fi asezat in pozitii diferite. Dimensiunile sale sunt de 1290 x 753 x 41 de milimetri (W x H x D) fara stand si de 1290 x 808 x 352 de milimetri (W x H x D) cu stand.

Panasonic TX-58EX703E
Televizor LED Smart Panasonic, 146 cm, TX-58EX703E, 4K Ultra HD

Greutatea lui e de 24.5 kilograme. Compatibilitatea VESA e de 400 x 200. Puterea consumata e de 106 W.

Panasonic TX-58EX703E inclinat

Acest televizor LED Smart Panasonic TX-58EX703E  are foarte multe caracteristici speciale, printre care se numara tunerul triplu HD, modul de jocuri, browserul web, PAT, DLNA, Modul de hotel, HbbTV, Swipe & Share, inregistrarea pe hard disk si USB, Crestron/Control4, my Home Screen, TV Anywhere, oglindirea ecranului, Quad-Core Pro, asistenta vocala, EPG, Panasonic Media Center, Player media, rama cu informatii, In House TV Streaming, indrumarea vocala si aplicatii pentru Internet.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Ce caracteristici include aparatul

Din punct de vedere audio, modelul de televizor LED Smart Panasonic TX-58EX703E are caracteristici superioare de sunet ca VR-Audio True Surround. Sistemul sau audio este stereo, iar iesirea sunetului e de 20 W (RMS).

Referitor la partea video, aparatul dispune de mai multe caracteristici superioare de imagine, printre care se pot enumera tehnologia 4K Pure Direct, tehnologia Local Dimming, 1600 Hz, suportul HDR multiplu, functia de amplificare a luminozitatii, un spectru larg de culori si Brilliant Contrast. Ecranul sau are o diagonala de 146 de centimetri (vezi si modelele de 101 cm, 125 cm si 164 cm), cu un display pat si o rezolutie de 3840 x 2160 de pixeli, adica Ultra HD / 4K. Aspectul de imagine e de 16:9.

Tunerul digital e de tip DVB-T/T2/DVB-S2/DVB-C si are si intrare pentru antena. De asemenea, modelul de televizor LED Smart Panasonic TX-58EX703E are si un player multimedia integrat.

Dispozitivul se poate conecta foarte usor si fara probleme la Internet deoarece are un Wi-Fi integrat. Conexiunile de care dispune acesta sunt de tip Audio Return Channel, Slot CI+ si LAN. Produsul are trei porturi HDMI, trei intrari USB si cate o iesire audio digitala optica, o iesire audio RCA si un minijack pentru casti.

Acest produs este un Smart TV de tip LED cu tehnologia speciala HDR 4K. Modelul face parte din gama 2017, adica este foarte modern. In plus, dispozitivul poate sa fie folosit nu doar ca televizor, ci si ca monitor, deoarece are incorporata si aceasta functie, ceea ce ii ofera modernitate.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Modelul de televizor LED Smart Panasonic TX-58EX703E este un produs care te poate impresiona foarte usor, mai ales ca are un ecran mare si subtire, mai multe functii si un pret mediu de achizitionare.

9 Total Score
Televizor LED Smart Panasonic TX-58EX703E: un televizor atractiv

Panasonic TX-58EX703E - design elegant, functii moderne, toate la un pret acceptabil.

PROS
  • Design elegant
  • Culori naturale
CONS
  • Putere de procare insuficient de mare
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply