Panasonic TX-50EX703E

Daca vrei sa iti cumperi un televizor nou, recomandarea oricarui spacialist va fi sa iti cumperi un model care poate il crezi ca fiind destul de scump, dar, care, in schimb iti va oferi foarte multe avantaje, care pot sa schimbe complet felul in care te vei bucura de divertisment. Alege un produs ca acest televizor LED Smart Panasonic TX-50EX703E (afla acum cel mai bun pret) si nu vei regreta investitia pe care ai facut-o.

Panasonic TX-50EX703E

Despre Panasonic TX-50EX703E

Modelul de televizor LED Smart Panasonic TX-50EX703E are dimensiuni de 1115 x 647 x 40 de milimetri (W x H x D) fara stand si de 1115 x 702 x 315 de milimetri (W x H x D) cu stand. Greutatea sa e de 16 kilogame. Pentru ca este compatibil VESA 400 x 200, aparatul poate fi asezat pe un perete din locuinta ta, facand aparatul sa arate mai modern si camera mai eleganta.

Panasonic TX-50EX703E
Televizor LED Smart Panasonic, 125 cm, TX-50EX703E, 4K Ultra HD

Printre motivele pe care le ai pentru a cumpara modelul de televizor LED Smart Panasonic TX-50EX703E, se numara o cantitate mare de caracteristici speciale, ca broswer web, HbbTV, DLNA, Mod Hotel, PAT, Swipe & Share, TV Anywhere, My Home Screen, Oglindirea ecranului, EPG, Quad-Core Pro, asistenta locala, aplicatii Internet Apps, aplicatii Panasonic TV Remote, player media, rama cu informatii, control HDAVI, indrumarea vocala, In House TV Streaming, inregistrare pe hard disk/USB, modul de jocuri, Crestron/Control4 si tuner triplu HD.

Panasonic TX-50EX703E inclinat

De ce sa cumperi aparatul acesta

Ca accesorii, produsul vine cu un manual de utilizare, o telecomanda si un cablu de alimentare. Puterea pe care o consuma aparatul e de 141 W. Modelul are un player multimedia integrat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Conexiunea in retea este de tip Wi-Fi integrat. Conexiunile de care dispune acest televizor LED Smart Panasonic TX-50EX703E sunt Audio Return Channel ARC, LAN si Slot CI+. Modelul are trei porturi HDMI si trei intrari USB, o iesire audio digitala optica, o iesire audio RCA si un minijack pentru casti. Tunerul digital e de tip DVB-T/T2/DVB-S2/DVB-C si are si intrare pentru antena.

Acest televizor LED Smart Panasonic TX-50EX703E are o serie de caracteristici superioare de imagine, ca 1600 Hz, tehnologia 4K Pure Direct, tehnologia Local Dimming, suportul HDR multiplu, functia de amplificare a luminozitatii, un spectru larg de culori si Brilliant Contrast. Diagonala ecranului e de 125 de centimetri, cu un display plat si o rezolutie foarte mare, de tip Ultra HD / 4K, ceea ce inseamna 3840 x 2160 de pixeli. Aspectul de imagine e de 16:9.

Drept caracteristici superioare de sunet, aparatul are VR-Audio True Surround. Sistemul audio e de tip stereo cu o iesire a sunetului de 20 W.

Dispozitivul prezentat e un Smart TV cu tehnologie speciala HDR 4K si care e de tip LED. Acesta face parte din gama 2017. In plus, modelul acesta poate sa indeplineasca atat rolul de televizor, cat si cel de monitor.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Avand un design foarte placut si elegant, modelul de televizor LED Smart Panasonic TX-50EX703E iti va castiga increderea, fara indoiala, mai ales ca are si mai multe caracteristici moderne, care te vor atrage la acest aparat.

8.5 Total Score
Televizor LED Smart Panasonic TX-50EX703E: pretul pentru calitate

Panasonic TX-50EX703E - televizorul LED Smart care te va impresiona de la prima vedere datorita elegantei designului cat si a calitatilor sale.

PROS
  • Sistemul audio superior
  • Ecran mare si cu multe caracteristici video
  • Multe conexiuni
CONS
  • Un numar mediu de functii
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply