Sony Bravia 49XE7005

Pentru ca exista atat de multe televizoare din care poti sa alegi, in prezent, nu e deloc surprinzator ca multi oameni prezinta dificultati in a gasi un singur model pe care sa-l cumpere pentru casa lor. Din fericire, exista si modele care se fac imediat remarcate, ca acest televizor Smart LED Sony Bravia 49XE7005 (vezi pretul de AZI).

Sony Bravia 49XE7005

Despre Sony Bravia 49XE7005

Produsul acesta are dimensiuni de 1102 x 646 x 70 de milimetri (W x H x D) fara stand si de 1102 x 694 x 252 de milimetri (W x H x D) cu stand. Greutatea sa este foarte mica, de numai 12.1 de kilograme. Modelul poate fi asezat pe perete, fiind compatibil VESA 200 x 200. Aparatul consuma 120 W.

Sony Bravia 49XE7005
Televizor Smart LED Sony Bravia, 123.2 cm, 49XE7005, 4K Ultra HD

Drept caracteristici speciale, modelul de televizor Smart LED Sony Bravia 49XE7005 include teletext, browser web, temporizator pentru oprire, temporitzator de oprire/pornire, ghid electronic de programe (EPG), magazin Opera Store si control dinamic pentru iluminare din spate.

Sony Bravia 49XE7005 review

Ce trebuie sa stii despre aparat

Acest televizor Smart LED Sony Bravia 49XE7005 este un Smart TV de tip LED, cu tehnologii X-Reality PRO 4 si Live Colour, dar si tehnologia speciala HDR 4K. Modelul face parte din gama 2017 si poate sa indeplineasca si rolul de monitor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Sistemul audio este stereo si iesirea sunetului este de 2 x 10 W (RMS). Drept caracteristici superioare de sunet, produsul dispune de Mod sunet presetat, DTS, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Clear Audio+ si S-Force Front Surround.

Diagonala ecranului este mare, de 123.2 de centimetri, cu un display plat si o rezolutie impresionanta de 3840 x 2160 de pixeli, adica Ultra HD / 4K. Aspectul de imagine este 16:9. Produsul are si cateva carateristici superioare de imagine, ca HEVC Decoder, HDR, MotionFlow XR 200 Hz si functia de imbunatatire dinamica a contrastului.

Daca vrei sa te bucuri de o imagine de calitate superioara, modelul acesta de TV este ideal, pentru ca poate sa combine stralucirea claritatii 4K cu detaliile intervalului dinamic ridicat (HDR), luminozitatea si culorile. Asadar, daca, in trecut, unele zone nu se vedeau din cauza umbrelor prea intunecate ori din cauza luminii prea puternice a soarelui, acestea sunt acum pline de culoare, de claritate si de detalii, avand un cu totul alt impact asupra felului in care percepi imaginea.

Tunerul digital e de tip DVB-T/T2, DVB-S/S2 si DVB-C. Acest televizor Smart LED Sony Bravia 49XE7005 dispune si de un player multimedia integrat.

Drept conectori, modelul prezentat se poate lauda cu mai multe avantaje, de la un Wi-Fi integrat care permite conexiunea in retea, pana la o iesire audio digitala optica, o intrare video composite, un slot pentru card PCMIA, un minijack pentru casti, trei intrari USB si trei porturi HDMI.

Ca accesorii, in pachet, pe langa televizorul acesta, in sine, vei primi o telecomanda, un manual de utilizare si un cablu de alimentare.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Acest model de televizor Smart LED Sony Bravia 49XE7005 este unul care se face usor de remarcat in oferta unui magazin, pentru ca este un produs de calitate, disponibil la un pret destul de accesibil.

9 Total Score
Televizor Smart LED Sony Bravia 49XE7005: o alegere pentru toate zilele

Sony Bravia 49XE7005 - un model de televizor usor de remarcat si la un pret accesibil.

PROS
  • Imagine buna
  • Sunt bun
  • Pret relativ accesibil
CONS
  • Putine functii speciale
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply