Sony 77A1

Unele modele de televizoare din prezent sunt cu adevarat ultra-performante, din toate punctele de vedere, dupa cum se poate observa in oferta unui magazin de aparate electronice. De exemplu, acest televizor OLED Smart Sony 77A1 (doar acum in oferta) este unul care demonstreaza exact modernitatea pe care o au aceste aparate, schimband complet fata divertismentului, asa cum o stiai pana acum.

Sony 77A1 vedere fata

Despre Sony 77A1

Modelul de televizor OLED Smart Sony 77A1 are dimensiuni de 1721 x 997 x 99 de milimetri (W x H x D) fara stand si de 1721 x 993 x 399 de milimetri (W x H x D) cu stand, avand o greutate de 45.3 de kilograme. Ca un plus care ii ofera modernitate aparatului, din punct de vedere estetic, este faptul ca acesta se poate aseza pe un perete din camera, fiind compatibil VESA 400 x 300.

Sony 77A1
Televizor OLED Smart Sony, 195 cm, 77A1, 4K Ultra HD

Aparatul are mai multe caracteristici speciale, printre care teletextul, temporizator de oprire si de pornire, Chromecast built-in, Netflix, EPG, Magazin pentru aplicatii, cautarea vocala, Photo Sharing Plus, Acoustic Surface, Video & TV SideVidew (atat pentru iOS, cat si pentru Android), precum si oglindirea ecranului (Miracast).

Caracteristici generale ale aparatului

Sony 77A1 vedere spate

Acest televizor OLED Smart Sony 77A1 este un Smart TV de tip OLED care face parte din gama 2017 si ruleaza pe Android 6.0 Marshamallow. Produsul poate sa joace si rolul de monitor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Sistemul audio este cu adevarat special, fiind de tip stereo si avand o iesire a sunetului de 5 x 10 W (RMS), avand si o serie de caracteristici superioare de sunet, printre care Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, ClearAudio+, DTS Digital Surround, Moduri de sunet si S-Force Front Surround.

Diagonala ecranului este de 195 de centimetri (vezi si modelul de 139 cm), cu un display plat si o rezolutie de tip 4K Ultra HD, care se traduce in 3840 x 2160 de pixeli. Aspectul de imagine utilizat este 16:9. De asemenea, si partea video include mai multe caracteristici superioare de imagine, printre care se pot enumera 4K HDR Processor X1 Extreme, OLED, HDR, X-Reality PRO 4K, Suport HEVC, Motionflow XR, HDR Remaster, Super Bit Mapping 4K HDR, tehnologia Live Colour si afisajul triluminos. Astfel, imaginea pe care o afiseaza acest dispozitiv pare cu adevarat reala, avand un negru, dar si culori naturale, dar si opt milioane de pixeli care au autoiluminare si se controleaza individual.

Tunerul digital este de tip DVB-T/T2, DVB-C si DVB-S/S2, avand si redare video si intrare pentru antena. De asemenea, modelul are si un player multimedia integrat.

Conexiunea in retea a acestui televizor OLED Smart Sony 77A1 este realizata printr-un Wi-Fi integrat. Produsul dispune de mai multe conexiuni, printre care LAN, Bluetooth, SAT IN, Slot CI+, Audio Return Channel (ARC), 2x RF IN, dar si Audio Digital Out. In plus, aparatul are o intrare video composite, un minijack pentru casti, trei intrari USB si patru porturi HDMI.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Modelul de televizor OLED Smart Sony 77A1 este unul care schimba fata divertismentului si a felului in care il traiesti, avand toate avantajele pe care ai putea sa ti le doresti de la un astfel de aparat.

9 Total Score
Televizor OLED Smart Sony 77A1: ultra-calitatea

Sony 77A1 - un televizor cu adevarat impresionant. Calitati remarcabile pentru cei pretentiosi.

PROS
  • O imagine superioara
  • Un sunet superior
  • Functii si caracteristici atractive
  • Suficiente porturi
CONS
  • Un pret destul de mare
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply