Sony 65A1

Televizoarele din magazine din ziua de astazi sunt foarte atractive, din mai multe punct de vedere, de aceea, trebuie sa-ti stabilesti un pret pe care esti dispus sa il cheltuiesti pentru un astfel de aparat si sa te asiguri ca raportul calitate – pret este unul pozitiv, adica nu platesti in plus. Un exemplu bun de TV in care poti sa te increzi este acest televizor OLED Smart Sony 65A1 (cea mai buna oferta aici).

Sony 65A1 vedere fata

Despre Sony 65A1

Modelul de televizor OLED Smart Sony 65A1 are dimensiuni de 1451 x 834 x 86 de milimetri (W x H x D) fara stand si de 1451 x 832 x 339 de milimetri (W x H x D) cu stand. Greutatea sa este de 36.2 kilograme. Aparatul poate sa fie asezat si pe un perete al unei incaperi, daca vrei sa arate mai rafinat, pentru ca este compatibil VESA 400 x 200.

Sony 65A1
Televizor OLED Smart Sony, 163.9 cm, 65A1, 4K Ultra HD

Dispozitivul dispune de o multime de caracteristici speciale, care contribuie la felul in care resimti calitatea acestui produs. Printre ele se numara USB HDD Recording, Light Sensor, Social Viewing, HDMI-CEC, Live Football Mode, On/Off Timer, Opera browser, Parental Control, Wi-Fi Direct, Electronic Program Guide (EPG), Home Network Feature, Photo Sharing Plus / Photo Share, Screen Mirroring (Miracast), Video & TV SideView, Internet Browser, Chromecast Built-In, Auto Picture Mode, Voice Search, i-Manual, Application Store, Channel Block cu parola, Sleep Timer, HEVC Support, Featured Content Bar, Codec for Home Network si foarte multe altele.

Sony 65A1 inclinat

Ce trebuie sa stii despre produs

Acest televizor OLED Smart Sony 65A1 este un Smart TV de tip OLED cu tehnologia TRILUMINOS Display si tehnologia speciala HDR 4. Modelul dispune si de functia de monitor si ruleaza pe Android 6.0 Marshmallow. Produsul face parte din gama 2017.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Sistemul audio este stereo si iesirea sunetului e de 50 W (RMS). Intre caracteristicile superioare de sunet de care dispune aceest aparat pot fi mentionate Balance Control, Clear Phase Speaker, Clear Audio+, Auto Mute (on no signal), Alternative Audio (Digital), Advanced Auto Volume, DSEE, Auto Surround, S-Master, DTS audio format support, S-Force Front Surround, dar si Dolby Digital si Dolby Digital Plus.

Diagonala ecranului e de 164 de centimetri (vezi si modelele de 139 cm si cel de 195 cm), display-ul fiind plat si rezolutia de 3840 x 2160 de pixeli, adica 4K Ultra HD. Aspectul de imagine e 16:9. Drept caracteristici superioare de imagine, acest televizor OLED Smart Sony 65A1 include Precision Color Mapping, Picture Modes, Face Area Detection, Wide Mode, AutoWide, Mastered in 4K, 4:3 Default, 4K X-Reality PRO, Frame Blinking, 4K HDR Processor x1 Extreme, Dual database processing, Dynamic Contrast Enhancer, Super Bit Mapping 4k HDR, Object based HDR Remaster si 24p True Cinema.

Unghiul sau de vizibilitate este foarte bun, de 178 / 178 de grade. Modelul are si un player multimedia integrat. Conexiunea la retea se face printr-un Wi-Fi integrat. In plus, alti conectori regasiti in acest televizor OLED Smart Sony 65A1 sunt o intrare video composite, un minijack pentru casti, un slot pentru card PCMCIA, trei intrari USB si patru porturi HDMI.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Acest model de televizor OLED Smart Sony 65A1 este unul cu adevarat superior, pe care poti sa te bazezi, in viata de zi cu zi, de acum inainte, pentru a te relaxa.

9.5 Total Score
Televizor OLED Smart Sony 65A1: noul tau TV

Sony 65A1- televizorul OLED Smart care ii multumeste si pe cei mai pretentiosi dintre cumparatori.

PROS
  • Functii si caracteristici ultra-moderne
  • Design placut
  • Conectivitate excelenta
CONS
  • Relativ scump
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply