Nei 19NE4000

Nei 19NE4000 (aici pretul cel mai mic) este unul dintre cele mai ieftine televizoare de pe piata, indiferent daca il cumperi la reducere sau nu. Bineinteles, el vine de la o firma complet necunoscuta si este foarte mic, dar, si asa, pretul este scazut. Cu alte cuvinte, nu ai cum sa te astepti la foarte multe de la el. Dar pentru un model de bucatarie, isi face treaba intr-un mod acceptabil. Nu este cel mai bun nici din aceasta categorie, dar nu cred ca exista cineva care il va cumpara pentru a se bucura de filme la calitate premium. Insa, daca il vrei pentru a nu te plictisi cand stai in bucatarie, e mai mult decat ok.

Nei 19NE4000

Despre Nei 19NE4000

Asa cum spuneam, acest model costa cam cat o face un telefon smart de undeva din planul trei. Deci e normal sa nu fie facut din cele mai bune materiale. Carcasa este din plastic, si nu din unul de mare calitate. Dar cum ecranul e mic, de doar 48 cm, aceasta nu ajunge sa para chiar atat de groasa.

De fapt, televizorul in sine nu arata rau, inscriindu-se cu succes in linia tuturor celor din ziua de astazi. Pus intr-un loc sigur in bucatarie (stativul este si el stabil), acesta isi va face treaba. Cum nu e mare, nu e bun pentru o camera spatioasa. Dar pentru bucatarie e perfect, in conditiile in care oricum conteaza mai mult ca functioneaza decat modul in care o face.

Nei 19NE4000
Televizor LED Nei, 48 cm, 19NE4000, HD

Medie este si calitatea imaginii. Depinde si de termenul de comparatie. Daca pui televizorul alaturi de unul de 80 cm (sau mai mare), Full HD, este clar ca Nei 19NE4000 se va situa pe o treapta inferioara. Daca insa il compari cu un televizor SD, vei vedea ca e mai bun. Imaginea are o rezolutie HD, suficienta pentru acest ecran foarte mic.

Partea mai putin buna este ca trebuie sa stai aproape pentru a te bucura de adevarata calitate. Ca la orice alt ecran, cu cat te indepartezi mai mult de acesta, calitatea imaginii scade si aici e usor sa te indepartezi. Cat despre culori si contrast, nu sunt perfecte, mai apar bruiaje, dar nimic din ceea ce te-ar convinge ca televizorul nu e bun (la pretul sau as spune ca poti accepta destul de multe).

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Sunetul e decent. Producatorii spun ca Nei 19NE4000 ar avea doua difuzoare de 5 W, desi as crede ca au mai putin. Am mai vazut televizoare cu astfel de caracteristici si se auzeau mai tare. Insa modelele despre care vorbesc aveau si 80 de cm. Insa pentru unul de 48 cm, atat cat ofera acesta, e de ajuns. Ar fi o gluma sa spun ca sunetul poate sa fie imbunatatit cu un sistem audio, asa ca mai bine tac.

Conectivitatea e redusa, dar ea totusi exista

Este clar ca niciun televizor de 48 cm, Nei 19NE4000 fiind inclus aici, nu este smart. In primul rand, acestea nu ar avea procesoare suficient de puternice pentru a face fata cerintelor smart. Dar asta nu inseamna ca ele nu sunt facute pentru a fi niste centre multimedia mai modeste. Multe televizoare mici pot sa fie folosite si pe post de monitor si, daca vrei asta, Nei 19NE4000 poate sa fie unul dintre ele.

Este adevarat ca suportul nu seamana cu unul al unui monitor, dar, daca ai nevoie, televizorul vine cu o intrare HDMI perfecta pentru asa ceva. De asemenea, il poti folosi impreuna cu un Blu-Ray player (in cazul in care chiar nu exista nicio alta solutie si vrei totusi sa vezi un film bun). Are si intrare USB, deci muzica si filmele de pe stick devin si ele niste solutii pe care le poti lua in calcul.

Concluzii

Nei 19NE4000 este un televizor pe care nu toata lumea si-l va dori, dar care pentru anumiti cumparatori se poate dovedi o alegere buna. In cele din urma, ramanem cu pretul sau extrem de scazut, asa ca investitia nu are cum sa fie una rea.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Calitatea imaginii si cea a sunetului sunt acceptabile, apar si cateva elemente de conectivitate, deci poti folosi televizorul in aceleasi moduri ca pe unul mai mare. Doar camera in care il vei monta difera complet, acesta nefiind potrivit nici macar intr-un dormitor mic. Deci ramane un televizor de bucatarie, unul de nisa, asadar, de la care nu poti cere prea multe, dar care nici nu iti cere prea mult.

7.5 Total Score
Nei 19NE4000, televizor foarte mic si foarte ieftin

Nei 19NE4000 este un televizor simplu, dar adaptat nevoilor

PROS
  • Pretul extrem de scazut
  • Are USB si HDMI
CONS
  • Imaginea lasa de dorit
  • Materialele sunt slabe
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply