Nei 24NE5000

Iti doresti un televizor bun, care sa te surprinda prin calitatea imaginilor si a sunetului? Insa stii ca nu ai un buget foarte mare disponibil pentru a-ti implini aceasta dorinta? Atunci cea mai potrivita alegere este televizorul Nei 24NE5000 (vezi pretul din oferta), care cu siguranta te v-a incanta prin designul elegant dar si prin caracteristicile care il fac sa fie special in comparatie cu televizoarele din aceasi categorie de pret. Marca Nei este prezenta pe piata din Romania de 24 ani, inca din anul 1993 in care si-a facut prezenta in tara noastra, aceasta marca a surprins mereu prin calitatea produselor care este oferita cumparatorilor la preturi foarte avantajoase.

Nei 24NE5000

Despre Nei 24NE5000

Nei 24NE5000 este un televizor nonSmart de tip LED, ce are un design elegant si modern care iese foarte usor in evidență. Dimensiunea televizorului cu stand este de  (W x H x D) 564 x 165 x 364 mm, iar fara stand este de  564 x 61 x 331 mm.

Nei 24NE5000
Televizor LED Nei, 61 cm, 24NE5000, Full HD

Datorita acestor dimensiuni, televizorul este potrivit pentru o sufragerie mica dar si pentru bucatarie in cazul in care va place sa urmariti o emisiune in timpul prepararii mancarii. Puteti conecta un USB de pe care puteti viziona amintirile frumoase dintr-o excursie, poze de la un eveniment, filme preferate sau chiar puteti reda muzica pe care o aveti descarcata pe acesta.

De asemenea televizorul mai are si un port HDMI dar si o mufa scart care permite conectarea unui DVD, a unei console de jocuri pentru ca cei pasionați de jocuri sa se bucure de experienta jocurilor pe un ecran cu imagini clare si pline de culoare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Slotul CI+ permite conectarea la distribuitorul de cablu printr-o cartela speciala achiziționata de la distribuitorul de cablu, aceasta cartela inlocuieste receiverul extern si inlatura neplacerea de a folosi doua telecomenzi, astfel te poti bucura de programele preferate pe care le acceaezi mult mai usor cu o singura telecomanda.

Muzica preferata va fi redata de un sistem stereo format din doua difuzoare de 5W care fac fata numai unei incaperi mai mici, daca doriti sa ascultati muzica la un volum mai ridicat este necasara conectarea unui sistem audio cu boxe care sa aiba mufa compatibila cu cele permise de televizor.

Modul de redare video pe televizorul Nei 24NE5000

Ai posibilitatea de a vedea filmele tale preferate pe un ecran plat cu diagonala de 61 cm (vezi si modelul de 152 cm) la o rezoluție Full HD care ofera imagini de o calitate mult mai ridicata comparativ cu televizoarele HD. Imaginile sunt afisate cu o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli care imbunatatesc calitatea imaginilor. Contrastul dinamic este de 1000:1 ceea ce inseamna ca luminozitatea din culoarea alba este de 1000 ori mai mare decat cea a negrului, astfel ca imaginile sunt redate in culori clare si conturate.

Timpul de raspuns de  5 ms va asigura ca imaginile sunt redate la o viteza destul de mare, pentru ca filmele preferate sa nu fie redate in imagini sacadate si sa nu pierdeti cele mai importante momente din sportul dumneavoastra preferat. Modul de redare 16:9 va asigura ca filmele si emisiunile vor fi redate pe intreaga suprafata a ecranului, inlaturand astfel neplacerea de a vedea cele doua benzi intunecate pe vertical sau orizontal in timpul vizionarii unui film.

Alalturi de televizor  primiti si o telecomanda, un manual de instructiuni dar si un cablu pentru alimentarea de la sursa de curent. Pretul televizorului este unul potrivit oricui. Televizorul Nei 24NE5000 costa in jur de 500 lei, acesta fiind un pret foarte bun in raport cu calitatea device-ului.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Nei 24NE5000 este un televizor care ofera imagini de o calitate foarte buna. Televizorul este unul accesibil oricarei categorii de buget, fiind potrivit pentru cai care doresc calitate la un pret mic.

8 Total Score
Nei 24NE5000 - un televizor de calitate la un pret potrivit oricarui buzunar

Televizorul Nei 24NE5000 este un model cu diagonala mica si un pret la fel de mic perfect pentru camerele mici.

PROS
  • Imagini clare
  • Pret avantajos
  • Design elegant
CONS
  • Consider ca difuzoarele au o putere prea mica de redare a sunetului
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply