Sharp LC-32CHG6242E

Nu toata lumea isi poate permite un televizor premium si pana la urma, nu toata lumea are nevoie de acest lucru. Din fericire, in ultimii ani saltul calitativ facut de televizoare a fost atat de mare, incat si modelele ieftin au capatat niste caracteristicic are ar fi putut fi de invidiat acum ceva timp. Asa ca multi romani continua sa se indrepte spre acestea si procedeaza corect, pentru ca investesc mai putin pentru un nivel de calitate rezonabil. In plus, brandurile importante au o oferta diversa si se adreseaza si oamenilor care cauta modele cu preturi decente. Sharp LC-32CHG6242E (vezi cel mai bun pret) este una dintre cele mai interesante alternative din acest camp al televizoarelor cu pret mic, dar cu niste performante pe care merita totusi sa le iei in cosiderare.

despre Sharp LC-32CHG6242E pareri

Despre Sharp LC-32CHG6242E

Una dintre marile greseli pe care le fac producatorii de televizoare iefitne este ca renunta la a avea un aspect cat decat deosebit pentru modelele lor. Daca materialele mai slabe sunt de inteles, pentru a face economii, design-ul mai banal nu mai este chiar atat de usor de trecut cu vederea.

Sharp LC-32CHG6242E
Televizor LED Smart Sharp, 81 cm, LC-32CHG6242E, HD

Sharp LC-32CHG6242E, un model de 80 cm, dar cu un design placut

Sharp LC-32CHG6242E nu cade insa in aceasta capcana. Nu este el cel mai aratos televizor existent, dar nici chiar atat de usor de trecut cu vederea nu este. Rama lui este destul de subtire si in general materialele se bucura de un aspect destul de placut. Stativul este si solid si bine integrat, deci factorul vizual este asigurat.

Sharp LC-32CHG6242E review

Asa cum se intampla cu mai toate televizoarele ieftin, Sharp LC-32CHG6242E are si el o diagonala destul de mica. 80 cm este marimea perfecta pentru un model destinat dormitorului. In acelasi timp, este si marimea ideala pentru un televizor ieftin, deci daca iti doresti unul stii la ce sa te astepti. Asa nu inseamna ca nu poti sa te bucuri de el, televizorul fiind oricum mai mare decat unul clasic.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Un punct care ar putea sa fie considerat mai slab de unii cumparatori este imaginea. Sharp LC-32CHG6242E are o rezolutie HD si nu beneficiaza de nicio functie suplimentara (HDR apare doar de la full HD mai sus, si chiar si acolo rar). Dar pentru un televizor obisnuit, de buget, as spune ca e totusi ok. Publicul tinta a acestui televizor nu este oricum unul care sa cunoasca foarte multe detalii despre rezolutii si alte tehnologii moderne. Si chiar daca stii si atat iti permiti, de ce sa fii suparat pe asta. In cele din urma, te poti bucura de canalele tv la rezolutie HD si poti sa vezi tot felul de filme din diferite surse.

Din fericire, partea de sunet este una dintre cele mai bune de la un televizor la acest pret. Sharp LC-32CHG6242E are doua difuzoare de 10 W si asta il face sa se auda chiar bine. De asemenea, calitatea redarii nu e nici ea de neglijat.

Un sistem smart decent

Sharp LC-32CHG6242E foloseste un sistem de operare Aquos Net+, pe care il au instalat pe toate modelele lor, chiar si pe cele mai scumpe si mai avansate. Acesta se misca decent, desi uneori mai risti sa piarda legatura la internet. Are destul de multe aplicatii si se misca decent. De asemenea, telecomanda este una destul de bine facuta, avand inclusiv butoane speciale pentru aplicatii, asa cum este Youtube. Daca vrei mai multe, poti sa conectezi lejer mouse si tastatura wireless si iti rezolvi problema.

Sistemul smart e facut in principal pentru cei care stiu la ce sa se astepte de la un televizor modern si completeaza foarte bine pretul scazut pe care il are aparatul. In plus, daca vrei si mai mult continut diferit, atunci te poti juca, uita la filme sau asculta muzica de pe alte dizpozitive, televizorul avand doua porturi USB si trei HDMI.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Desi Sharp nu e cea mai celebra firma de la noi, daca vrei sa cumperi de la un brand bun ei sunt una dintre variante. Nici Sharp LC-32CHG6242E nu este vreun aparat care sa inoveze prin ceva anume, dar are calitati decenta si se reprezinta una dintre cele mai bune variante din clasa lui de pret. In afara de rezolutia HD (care reprezinta o caracteristica de baza, complet nespectaculoasa), toate celelalte dotari reusesc sa se ridica un pic deasura ideii de televizor iefitn. Atat sistemul smart cat si sunetul sunt bune, iar design-ul e placut. Si cand toate acestea vin la un pret mic, raportul creat devine cea mai buna carte de vizita.

8 Total Score
Sharp LC-32CHG6242E, televizor mic, ieftin, dar smart

Desi are doar rezolutie HD, Sharp LC-32CHG6242E este un televizor foarte bun, ieftin si cel mai important, smart. Merita sa luati acest model.

PROS
  • Design ok
  • Televizorul smart
  • Sunet puternic
  • Pret scazut
CONS
  • Rezolutia HD
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply