LG OLED65C7V

Daca doresti un televizor care sa reprezinte tehnologia avansata a anului 2017, LG OLED65C7V (vezi pretul de AZI) este exact ceea ce ai nevoie, deoarece acesta prezinta calitati exceptionale, dar si specificatii inovatoare care iti dau posibilitatea de a descoperi lumea in cele mai mici detalii, bineinteles in cele mai realiste culori.

despre LG OLED65C7V pareri

Despre LG OLED65C7V

LG OLED65C7V este un televizor din gama 2017, ce poate fi folosit si ca un monitor, acesta fiind un televizor de tip OLED – o noua tehnologie mult mai inovatoare decat tehnologia LED, care emite lumina prin intermediul unor compusi organici, ceea ce permite nivele mult mai profunde de negru și un contrast mult mai puternic decat alte tipuri de televizoare.

LG OLED65C7V
Televizor OLED Smart LG, 164 cm, OLED65E7V, 4K Ultra HD

Acest televizor are un design extrem de modern, este foarte subtire,  astfel ca da incaperii un aspect mult mai deosebit. Dimensiunea televizorului  este de (W x H x D)  1453 x 46,6 x 833 mm fara stand si 1453 x  217 x 873 mm cu stand si o greutate de 24,7 kg.

LG OLED65C7V review

Poate fi usor plasat pe perete cu ajutorul unui suport special de perete VESA 300 x 200 pentru a nu ocupa spatiul pe mobila si pentru un aspect mai interesant.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Caracteristicile de redare video si audio ale televizorului  LG OLED65C7V

De acum emisiunile tale preferate le poti viziona la o calitate mult mai ridicata, datorita specificatiilor speciale de imagine ale televizorului. Device-ul are un display plat cu diagonala de 164 cm a carui rezolutie 4K ULTRA HD ofera de patru ori mai multi pixeli pe imaginea afisata pentru imagini mai clare si mai detaliate, iar numarul de pixeli a lui LG OLED65C7V este de 3840 x 2160, pentru experiente incredibile de vizionare cu niveluri remarcabile de calitate a imaginii.

Aspectul imaginii este de 16:9. Televizorul a obtinut calificarea UHDA Premium pentru calitatea incomparabila a imaginii. Functia HDR reprezinta capacitatea unui display de a acoperi o gama mai bogata și mai larga de culori pentru imagini mai aproape de realitate. Tehnologia HDR Dolby Vision, impreuna cu functiile HDR – HDR10 si HDR –  HLG, sunt special concepute pentru a da display-ului luminozitatea necesara pentru a putea reda imaginile perfecte si mai apropiate de realitate.

De asemenea, LG OLED65C7V mai are in componenta sa si functii de redare a imaginilor precum picture engine, Billion Rich Color, dar si alte specificatii care fac acest televizor sa fie mult mai special decat celelalte.

Muzica ta preferata va fi de acum redata prin doua difuzoare stereo de 20 W care sunt imbunatatite prin functiile speciale de sunet. Functiile speciale ale aparatului sunt: DOLBY ATMOS, Smart Sound Mode, Hi-Fi media si DTS – Codec, dar nu numai.

Toate aceste functii, impreuna cu altele, sunt special create pentru a-ti oferi posibilitatea de a te bucura de perfectiunea modului de redare a sunetului, pentru ca muzica ta preferata sa fie transmisa intr-un mod perfect inteligibil, fara distorsiuni de sunet.

Te poti conecta lejer la internet prin functia Wi-Fi integrat. Slotul CI+ permite conectarea televizorului la firma ta preferata de distributie de televiziune printr-un card pe care il poti introduce direct in televizor, fara a mai fi nevoie de achizitionarea unui receiver extern.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Cele trei porturi USB permit conectarea unor stickuri de memorie de tip  USB pentru redarea pe un ecran mai mare a continutului de pe acestea. De asemenea, televizorul mai are si 4 porturi HDMI, o intrare video composite, un minijack pentru conectarea castilor la televizor.

Tehnologia speciala webOS 3.5 redefinit si Magic Remote care va permite vizionarea programelor preferate in cele mai mici detalii, de asemenea si functia Magic Zoom va permite marirea imaginilor pentru a vizualiza orice detaliu la o calitate exceptionala. Modul 360 view permite vizualizarea fotografiilor si videoclipurilor la 360 grade.

Alaturi de televizorul LG OLED65C7V mai primiti si o telecomanda Magic Remote care va permite un control usor si intuitiv, un cablu de alimentare la retea si un manual de instructiuni in care gasiti toate informatiile de care aveti nevoie pentru instalarea televizorului. Toate aceste accesorii, impreuna cu televizorul, le primiti la pretul de aproximativ 14000 lei, un pret rezonabil avand in vedere multitudinea de functii pentru imagine si pentru sunet.

Concluzii:

Televizorul LG OLED65C7V este un gadget perfect pentru cei pasionati de tehnologie, dar si pentru cei care isi doresc un televizor special cu functii speciale de redare a imaginilor si a sunetului. Televizorul prezinta foarte multe avantaje. Imbina perfect designul cu specificatiile speciale.

8.5 Total Score
LG OLED65C7V - descopera lumea detaliu cu detaliu

Unul dintre modelele de top de la LG te vor face sa intelegi de ce sunt atat de bune ecranele OLED. Incearca si tu modelul LG OLED65C7V

PROS
  • calitate exceptionala a sunetului si a imaginilor
  • functie 360 view
  • design elegant
CONS
  • se mai putea lucra la partea de luminozitate 
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply