Samsung 75MU7002

Fiecare serie de televizoare de la Samsung primeste o atentie speciala de la producatori. Si acest lucru este cu atat mai valabil pentru cele care trec de media calitatii. Cand se ajunge la 4K, este clar ca discutam despre niste televizoare care in urma cu vreo cativa ani nici nu erau posibile si de aceea oricare astfel de model aduce ceva in plus. Cand diagonala este si ea extrem de mare, televizorul desa depaseste statutul de model pentru casa, pasind in categoria celor care sunt pentru afacerea ta. Samsung 75MU7002 (vezi cel mai bun pret) este un astfel de model, unul imens, de calitate superioara si care te poate convinge din start ca reprezinta alegerea potrivita.

Samsung 75MU7002

Despre Samsung 75MU7002

Acest televizor este extrem de interesant pentru ca face parte dintre serie diversa. Cel mai mic model apartinand acesteia are 123 cm, cel mai mare are 208 cm.  Samsung 75MU7002 este al doilea din coada, orpindu-se la “doar” 198 cm. Bineinteles, asta inseamna ca este un aparat gigant, care si-ar gasi destul de greu locul intr-un casa normala (poate doar in cele mai mari living-uri sau in saloanele unor vile imense), fiind mult mai potrivit pentru un restaurant sau un centru comercial.

Samsung 75MU7002
Televizor LED Smart Samsung, 189 cm, 75MU7002, 4K Ultra HD

Din fericire, Samsung 75MU7002 arata la fel de bine precum modele mai mici. Este un televizor slim, atat in ceea ce priveste rama cat si carcasa. Este facut din aluminiu, deci nu sufera la capitolul rezistenta. Are si stativ stabil si care arata bine, dar sincer, cel mai bine ar fi sa il montati in perete, aceasta fiind cam singura varianta pe care i-o permite marimea.

Samsung 75MU7002

Samsung 75MU7002, o imagine impecabila

Televizorul nu eset QLED, ci doar LED, dar este unul dintre cele mai bune din aceasta categorie. Diagonala iti si permite sa vezi lucrurile dintr-o alta perspectiva si chiar de la distanta mai mare. Ajuta foarte mult si faptul ca rezolutia este 4K UHD, deci toate detaliile se vor putea vedea la un nivel superior de calitate. Culorile excelente si contrastul bun (ambele datorata functiei HDR completeaza si ele peisajul).

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Unghiul de vizionare este si el unul avantajos, acest lucru intamplandu-se pentru ca ecranul este atat de mare. Poate ca unii cumparatori si-ar fi dorit ca panourile folosite sa fie QLED, lucru care ar fi adus si o carcasa mai subtire, dar si o imagine chiar mai buna decat atat. Insa ar fi costa de vreo trei ori mai mult, deci Samsung 75MU7002, la pretul sau, ofera exact cat trebuie, foarte mult, in orice caz.

Sunet este ceva mai putin impresionant. Nu ar fi el asa rau, daca televizorul ar avea cu vreo 30-40 cm mai putin. Samsung 75MU7002 foloseste doua difuzoare de 20 W, care ar putea sa acopere o camera in care nu e atat de mult zgomot. O alta problema e ca televizoarele mari denatureaza un pic sunetul, acesta nefiind chiar atat de clar. In plus, nu cred ca un astfel de model va fi folosit prea curand intr-o camera linistata (apoi, daca tot investesti destul de mult in el, probabil ca iti doresti ca sunetul sa fie la inaltimea imaginii), asa ca perspectiva utilizarii unui sistem audio performant ramane cea mai atractiva.

Sistemul smart clasic de la Samsung

Televizoarele Samsung au facut pasi imensi in obtinerea cele mai bune imagini si in cazul design-ului erau deja departe. Ceea ce mai trebuiau sa rezolve era sistemul de operare. Tizen 2 e mai bun ca primul si chiar daca nu se ridica inca la calitatea lui Web OS 3.5, tot e unul dintre cele mai bune de pe piata. E rapid, are multe aplicatii si usor de folosit. Iti ofera acces la Netflix si multe alte aplicatii de filme si muzica, telecomanda  smart e foarte utila si cand te plictisesti de acestea (daca se poate), solutia este sa folosesti una dintre multiplele intrari HDMI sau USB pentru a conecta alte aparate.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Samsung 75MU7002 este un televizor care va fi lista unui numar mai mic de cumparatori, dar e absolut normal sa fie asa. Pana la urma, nu toti isi cumpara aparate de 2 m, nici macar cei care si le permit. Daca ne gandim la dimensiuni si la performante, televizorul nu e scump. Oricum, daca vrei ceva asemanator pentru acasa, poti alege unul din aceeasi serie, dar mai micut. Pentru cei care chiar au nevoie insa, acesta este o alegere excelenta, poate una dintre cele mai bune.

9.5 Total Score
Samsung 75MU7002, un alt model imens, dar tot unul premium

Samsung 75MU7002 - un model ultramodern, cu diagonala impresionanta si calitati pe masura. Unul dintre cele mai mari modele ale seriei sale

PROS
  • Design foarte bine gandit si materiale bune
  • Imagine excelenta
CONS
  • Sistemul de operare nu e perfect
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply