Toshiba 43U5663DG

In momentul de fata, televizoarele smart sunt una din cele mai importante tendinte in materie de tehnologie. Asa cum telefoanele smart au acaparat piata, se pare ca si televizoarele de acest tip urmeaza acelasi traseu. Ritmul este ceva mai incet, dar succesul lor este indubitabil. Toshiba 43U5663DG este un model accesibil care iti pune la dispozitie toate dotarile importante de imagine de care poti beneficia.

Toshiba 43U5663DG

Despre Toshiba 43U5663DG

Toshiba 43U5663DG este un televizor care arata in primul rand foarte atractiv. Televizorul are un design ultra subtire, pe negru. Modelul are o rama de doar cativa mm, ceea ce lasa toata atentia privitorului sa cada asupra imaginilor. In mod inevitabil, orice rama distrage putin si face imaginile sa para intr-un alt cadru. Cu o rama aproape insesizabila insa, se ajunge sa para chiar ca imaginile se extind in camera, langa privitor.

Toshiba 43U5663DG
Televizor LED Smart Toshiba, 109 cm, 43U5663DG, Ultra HD

Constructia este una eleganta si mai ales calitativa. Pentru fixarea pe masa se folosesc doua picioare laterale. Acestea inlocuiesc fixarea standard printr-un suport dreptunghiular asezat central si ofera o stabilitate buna. In acelasi timp, acestea aduc un aer modern. Design-ul minimalist aduce puncte importante modelului.

Toshiba 43U5663DG

Functii smart rapide

Ecranul de 109 cm are rezolutie 4k si reda imagini la 3840 x 2160 de pixeli. Unghiurile de vizualizare de 178 de grade asigura o vedere perfecta din orice unghi. Imaginile au o claritate ridicata, aceasta nefiind insa singurul lor atu. Luminozitatea de 350 cd/m2 este atractiva, asa ca se obtine un contrast cel putin decent. Culorile pot arata ceva mai sterse fata de alte ecrane (ex.Samsung, LG), dar acestea sunt totodata mai scumpe. Imaginile sunt procesate folosind tehnologii precum Comb Filter, Digital Noise Reduction, Dynamic  Contrast sau Progressive Scan pentru a fi cat mai echilibrate si mai placute pentru ochi. Timpul de raspuns este 8 ms.

Toshiba 43U5663DG este dotat cu functii smart si se poate conecta la internet atat prin cablu, cat si wireless. Experienta de navigare este foarte rapida si eficienta. Gasesti la indemana aplicatii de streaming online (ex.Youtube, Netflix), browsing, social media (ex.Facebook) si multe, multe altele. Televizorul smart va deveni astfel sursa principala de redare a continutului de tot felul. Daca te afli la prima experienta cu un astfel de model, vei vedea ca functiile sunt mult mai utile decat par la prima vedere.

Imagineaza-ti ca in timp ce urmaresti un film sau o emisiune poti cauta informatii in browser, poti juca jocuri pe ecranul mare al televizorului, ori poti vorbi pe Skype sau pe retelele de socializare alaturi de cei dragi. In plus, ai parte de functii speciale precum inregistrarea emisiunilor si redarea lor atunci cand ai timp, acces la seriale online etc. Toshiba 43U5663DG este perfect pentru un utilizator aflat la prima experienta cu un televizor smart, oferind o serie intreaga de dotari utile si miscandu-se rapid.

Ar mai fi de mentionat ca modelul are o conectivitate foarte buna. Acest aspect este esential de altfel pentru televizoarele actuale. Este important ca televizorul sa se poata conecta usor la alte dispozitive, astfel incat sa poti creste cu atat mai mult posibilitatile de distractie. In cazul de fata, cu ajutorul celor 4 port-uri HDMI, 4 port-uri USB si intrarilor video vei putea conecta usor si rapid un PC, o consola de jocuri, un sistem Home Cinema, un HDD extern sau un stick USB etc.

Este foarte simplu sa transferi si sa distribui continut. Exista de asemenea si o functie de mirroring, cu ajutorul careia poti sincroniza ecranul televizorului cu cel al telefonului sau tabletei. In acelasi timp, poti folosi telefon si pe post de telecomanda, pentru a controla continutul redat pe televizor.

Modelul mai beneficiaza si de un slot CI+ si un tuner digital, putand sa redea fara un decodor extern canalele digitale.

In ceea ce priveste sistemul audio, Toshiba 43U5663DG este dotat cu difuzoare stereo de 20 W. Sunetul este prelucrat folosind tehnologii de top, precum Dolby Digital si DTS Sound. Acesta este puternic si clar, acoperind totodata un spectru tonal larg si fiind distribuit uniform in camera. Calitatea sistemului audio este foarte importanta, aceasta contribuind decisiv la experienta de vizionare. Unor imagini 4k sau functiilor smart trebuie sa le oferi un sunet pe masura.

Concluzii

Toshiba 43U5663DG este un televizor care aduce la pachet toate dotarile momentului: imagini 4k, functii smart, conectivitate buna si design minimalist. Modelul are unul din cele mai bune rapoarte calitate-pret de pe piata, fiind o alegere perfecta pentru cei care vor sa incerce pentru prima oara un televizor smart, dar si pentru cei care vor sa beneficieze de dotari smart complexe fara sa cheltuiasca o avere.

9 Total Score
Toshiba 43U5663DG: televizorul smart 4k de calitate la pret bun

Toshiba 43U5663DG - televizorul care iti ofera toate dotarile momentului: imagini 4k, functii smart, conectivitate buna si design minimalist

PROS
  • Design elegant
  • Ecran 4k
  • Functii smart
  • Conectivitate buna
CONS
  • Culori o idee mai sterse fata de LG sau Samsung
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply