Toshiba 55U6663DG

Televizoarele 4k sunt alegerea perfecta pentru cei care vor sa se bucure de imagini de cea mai buna calitate. Nimic nu se compara cu un film, un serial sau o sesiune captivanta de gaming redata pe un ecran generos 4k. Toshiba 55U6663DG (acum la reducere) este un televizor lansat in 2017, care beneficiaza de dotari dintre cele mai atractive. Partea cea mai buna este ca pastreaza si un pret bun, asa ca nu trebuie sa cheltuiesti o avere pentru a te bucura de continut de calitate.

Toshiba 55U6663DG

Despre Toshiba 55U6663DG

Atunci cand vorbim de televizoare, Samsung, LG si Sony par sa acapareze piata si sa fie brandurile care au in acelasi timp preturile mai mari. Toshiba este un producator care se bucura de un renume foarte mare pe piata romaneasca, mai ales pentru televizoarele din seriile mai vechi. Japonezii au pastrat mereu standarde ridicate de calitate. Modelele smart 4k se remarca prin faptul ca ofera o calitate generala buna pentru un pret mai mic decat in cazul LG sau Samsung. Pentru acelasi pret beneficiezi de o diagonala mai mare si un pachet mai extins de dotari.

Toshiba 55U6663DG
Televizor LED Smart Toshiba, 140 cm, 55U6663DG, 4K Ultra HD

Toshiba 55U6663DG are un ecran cu diagonala de 140 cm. Diagonala este destul de mare pentru a acapara o camera si pune foarte bine in evidenta dotarile de imagine. Televizorul are o constructie moderna, cu un profil subtire si linii foarte fine. Rama este foarte putin vizibila, lasand toata atentia sa cada asupra imaginilor. Picioarele laterale pentru fixarea pe masa sunt foarte stabile. Televizorul are un echilibru foarte bun.

Toshiba 55U6663DG

Toshiba 55U6663DG un model foarte apreciat

Ecranul este 4k, asa ca reda cadre la 3840 x 2160 de pixeli. Imaginile au o claritate foarte ridicata, intensificata folosind tehnologii precum Digital Noise Reduction sau COMB FILTER (2D / 3D). Ecranul are un timp de raspuns de 6 ms. In acelasi timp, culorile au un aspect natural.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Contrastul este puternic si are in spate o luminozitate a panoului de 350 cd/m2. Acesta este reglat dinamic si ajuta la redarea profunzimii. Contrastul nativ este de 1200 : 1. Unghiurile de vizualizare sunt extinse, atingand 178 de grade atat pe verticala, cat si pe orizontala. Poti fi sigur astfel ca nu apar distorsiuni atunci cand privesti ecranul dintr-o alta pozitie decat cea standard, frontala. Acest lucru prinde foarte bine atunci cand ai sesiuni de gaming cu prietenii, atunci cand urmaresti filme si seriale din pat etc. Rata de refresh este foarte buna si ajuta la redarea fluida a cadrelor in miscare, cu mai multe detalii si mai putin efect de sacadare. Ecranul este in ansamblu unul foarte modern si util pentru orice tip de utilizare.

Navigheaza si descopera continut online

Functiile smart devin incetul cu incetul un standard. Ce-i drept, este foarte comod si distractiv sa accesezi continut online direct pe ecranul televizorului, fara a te mai conecta la PC. Interfata smart a modelului Toshiba 55U6663DG este foarte intuitiva. Iti vei da rapid seama cum sa ajungi la continutul dorit si vei gasi totul la indemana. Vei putea urmari continut pe Youtube sau Netflix, naviga in browser si folosi multe alte aplicatii. Conexiunea la internet se poate face prin cablu sau wireless.

In cazul in care vrei sa conectezi televizorul la alte dispozitive, ai la dispozitie pentru aceasta 4 port-uri HDMI, 1 port USB si mai multe intrari video. Vei putea conecta chiar mai multe dispozitive concomitent, ceea ce se dovedeste a fi foarte util. Gasesti desigur integrat si un tuner digital si un slot CI+, asa ca poti reda canale digitale fara a mai avea nevoie de un receiver extern sau inca o telecomanda.

Pe partea audio, televizorul este dotat cu doua difuzoare de 10 W. Sunetul este procesat folosind tehnologii de top si este clar si bogat. Singurul aspect ce ar fi putut fi imbunatatit este volumul. In cazul in care consideri ca sunetul nu este destul de puternic, poti asocia insa un sistem audio extern sau un soundbar.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Toshiba 55U6663DG este un televizor 4k foarte atractiv. Acesta are un ecran generos, reda imagini de calitate superioara si are functii smart care ruleaza fluid si ofera acces la continut online divers. Conectivitatea este de asemenea extinsa, iar design-ul este modern si foarte elegant. Televizoarele Toshiba au in general un nivel foarte bun de calitate, iar modelul de fata nu face exceptie. Toshiba 55U6663DG  este perfect pentru orice isi doreste un televizor 4k smart mai accesibil. Raportul calitate-pret este excelent si te poti bucura de multe avantaje.

8.5 Total Score
Toshiba 55U6663DG: televizorul 4k accesibil de serie 2017

Toshiba 55U6663DG - un televizor 4k foarte placut ochiului, un ecran mare, imagini de calitate superioara si functii smart care ruleaza fluid

PROS
  • Ecran 4k de 140 cm
  • Calitate buna a imaginii
  • Navigare smart rapida
  • Conectivitate buna
CONS
  • Sunet ceva mai slab
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply