Electrolux EKM3400

Orice dispozitiv electrocasnic, pentru a fi pe placul utilizatorilor, trebuie sa indeplineasca anumite conditii. Cele mai importante aspecte ce tin de achizitia unui robot de bucatarie sunt cu certitudine: calitatea, functionalitatea, durabilitatea, pretul, insa totodata si aspectul. De exemplu, robotul de bucatarie Electrolux EKM3400 (vezi aici cel mai mic pret) satisface pe deplin asteptarile si cerintele chiar si celor mai pretentiosi utilizatori.

Electrolux EKM3400

Despre Electrolux EKM3400

Spre deosebire de multe astfel de produse electrocasnice din bucatarii, acest robot bucatarie Electrolux EKM3400  indeplineste doua functii esentiale si deosebit de practice, precum cea de blenduire si de tocat. In plus, acest produs seface remarcat pe piata si prin pretul accesibil la care poate fi cumparat.

Pe piata, in momentul de fata, exista o varietate larga de roboti de bucatarie, insa remarcat, dintre toate, se face chiar acest model Electrolux EKM3400. Nu este cel mai modern si nici cel mai ieftin de pe piata, insa se pare ca se numara printre favoritele modele ale utilizatorilor. In principal, acest lucru reiese din faptul ca produsul beneficiaza de un excelent raport calitate – pret, aproape de neegalat in momentul de fata pe piata electrocasnicelor.

Electrolux EKM3400

Scurta prezentare a robotului de bucatarie Electrolux EKM3400

In plus, acest dispozitiv beneficiaza si de functii esentiale: de tocare si de blenduire. Tocatorul de carne, mai exact, e ideal pentru prepararea unor burgeri deliciosi, iar blenderul pentru pregatirea unor sosuri absolut delicioase.

Vezi pretul actualizat la eMAG!

Robotul de bucatarie Electrolux EKM3400 impresioneaza placut si prin puterea sa de 800 W, alaturi de cele 6 trepte de viteza, precum si a sistemului sau anti-alunecare de care beneficiaza. Astfel, este un produs electrocasnic deosebit de practic si de util pentru orice familie. Astfel, intr-un timp foarte scurt se pot prepara diverse compozitii si alimente care sa ii incante pe deplin pe toti membrii familiei.

Bolul pe care il detine robotul bucatarie Electrolux EKM3400 are o capacitate de 4.1 l, ceea ce inseamna ca se pot prepara cantitati destul de mari de diverse compozitii. Astfel, intr-un timp relativ scurt se ajunge la rezultatul mult asteptat, fara a se depuna prea mult efort.

Un alt aspect deosebit de important ce contribuie la clasarea acestui produs electrocasnic in topul preferintelor utilizatorului consta in faptul ca are un design deosebit de atractiv. Acesta este de culoare alba si e confectionat din materiale de inalta calitate ce garanteaza o durabilitate exemplara, insa si o functionalitate deplina pentru o lunga perioada de timp. Referitor insa la caracteristicile tehnice ale robotului de bucatarie Electrolux EKM3400 800W, important de precizat sunt dimensiunile sale de 380 x 190 x 320 mm (W x D x H), greutatea sa de 6.3 kg, insa si lungimea cablului de 1.2 l.

Vezi pret si detalii!

Concluzii

Asadar, acest robot de bucatarie Electrolux EKM3400 este produsul electrocasnic ce isi merita locul in orice bucatarie complet utilata. Acesta nu doar ca indeplineste cu succes doua functii esentiale, insa isi duce misiunile la bun sfarsit intr-un timp foarte scurt. Astfel, o investitie de acest fel chiar merita facuta, luand in considerare avantajosul raport calitate – pret pe care il prezinta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply